Отговори
# 105
  • София
Нема да се караме - я, какви чудни крокодилери сме сите  Joy
Joy Е т'ва е приказка!  Hug гугуткрокодилер натюр  hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 106
# 107
“Eric can daywalk some with the fairy blood, but it makes him drunk as a skunk. He’s hammered and who knows how long before he starts to cry.”

Добре щеше да е и тази фаза от напиването да я видим  Laughing

# 108
НемА как, нали изтрезня от слънцето докато диреше крокодилери.  hahaha

Брутру.

# 109
Добро утро!  Hug

Да стоплим малко атмосферата с една гореща фотосесия на Вълчан,която(странно защо) не съм видяла тук... Thinking

И още:цък,цък,цък,цък,цък,цък

П.С. Кате,Джеси те чака с линейката долу на кръстовището Crazy

А за нас:

# 110
Аз тез фотосесии, Трайки умишлено съм ги пропуснала  Whistling Еле пък на първото ти цък тоз Вълчов припадък съм го коментирала одеве  Mr. Green Мамин златен бонбонин  Heart Eyes

# 111
  • срещу двата комина :)))
дубрутру гугутля  Hug
ако има нещо за което да завиждам на Хамериканците, то това е че си имат Comic con- и  Crossing Arms искам и аз пъ-ъ-ъ-ъ-ъ-к  Mr. Green

# 112
Аз тез фотосесии, Трайки умишлено съм ги пропуснала  Whistling Еле пък на първото ти цък тоз Вълчов припадък съм го коментирала одеве  Mr. Green Мамин златен бонбонин  Heart Eyes

Аааа,добре.Ако вече си имунизирана,да освобождавам линейката Mr. Green

# 113
Освобождавай, ама ако на някой му трябва линейка поради Джо не му изпращай, плийз  Wink
ЗабравИх да изкажа мнение по анкетата  Mr. Green Значи според мен е твърде рано да се каже кво ще става с Джейсън. Туй момче взе да ни сюрпризира много и вече очаквам всичко от него  hahaha Няма да се учудя ако се преобрази в бътърфлай  Wink

Моля да ме светните къв е тоя лаф с крокодилера, нещо съм изпуснала явно  Embarassed

# 114
Кате, ей го крокодилера

С Цеци се замеряхме с гифове онзи ден и от там тръгна  Laughing

Тази сесия на Джо е много добра, мисля, че някой я беше пускал преди време. Всичко ми харесва - цветове, място, девойки, въпреки че, Катеринке, не е много редно мъжа ти да се подмтова с някакви ми ти. Ама ти си знаеш  Mr. Green

# 115
Кате, ей го крокодилера

Ааахахахаха  hahaha hahaha hahaha

Ма моля ти се! Натрапнички  Crossing Arms Ама нали искат да изкарат някой лев с 2-3 снимчици - ко да ги прайш, добра душа съм, пуснах им го  Rolling Eyes

# 116
Забелязала съм те аз, че си добра душа, не стреляш на месо веднага  Laughing

# 117
Ма моля ти се, как ще стрелям  Innocent Забележете, че въпреки това девойче да си е навряло гранатите в лицето на Джо не се забелязва никакъв интерес от страна на мъж ми, видно от спокойното състояние на шортите му  Mr. Green

# 118
Те тва е самоконтрол!  hahaha

# 119

Общи условия

Активация на акаунт