Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, мацки, никоя не иска да напада, скучно ми е така Mr. Green. Таз армия безполезна стана Whistling...

# 196
Ами, мацки, никоя не иска да напада, скучно ми е така Mr. Green. Таз армия безполезна стана Whistling...

Я пак? Като ти е скучно - молъ, спасявай се поединично.  Naughty

# 197
Аз бих нападнала с удоволствие, ама ме е страх от Трайкито, а Зис ми е другарче, че е и Дъ Куинито ни. Пък моето си е мое... Wink Освен на Джейсън да посегна, но тогава пък ти ще ме разкатаеш... Whistling

# 198
Аз бих нападнала с удоволствие, ама ме е страх от Трайкито, а Зис ми е другарче, че е и Дъ Куинито ни. Пък моето си е мое... Wink Освен на Джейсън да посегна, но тогава пък ти ще ме разкатаеш... Whistling

Е,що сега такова деление?Аз не съм ли ти другарче? Crossing Arms

# 199
Нападайте де, не се срамете Mr. Green

# 200
Нападайте де, не се срамете Mr. Green

Ефрейтор, риташ си пагоните! Какви са тия подбуждания към бунт?!

# 201
Искам да се проявя Wink

# 202
Хубаво, бе, ама недей вика вълци в кошарата.  Mr. Green Ние си знаем, че си винаги готова за отпор.
Вярно, че тая година много спокойно, явно са ни научили и не смеят да посягат.  hahaha

# 203
Ма как, би, Трайки - другарче си ми  Hug Обаче Зиса би ме накарала да обиколя Красна поляна дибидюс 3 пъти, а ти би ми изтрещяла една лопата у тиквата - та затуй страх лозе пази  Laughing

Гутоу, би, Джой, веднага ти обарвам Джейсъна, щото много мЪ кефи напоследък  Mr. Green и си нахлупвам една каска на главата

# 204
Катеринке, чудя ти се при наличието на такъв харен мъж, какво се заглеждаш по чуждите  Laughing  Човешката алчност граници няма, ей  Mr. Green

# 205
Явно предните години е било още по-весело тук hahaha

Кате, Джейсън не е мой тук, ама стрелям на месо за него Mr. Green #Sniper

# 206
Ми като съм везна, Фи   33uu Ту русото, ту черното - върви та избери  Wink Обаче съм на максимата - моето си е мое, чуждото-общо  Mr. Green

Кате, Джейсън не е мой тук, ама стрелям на месо за него Mr. Green #Sniper

А тука ли стреляш  Whistling

# 207
Кате, понеже ти харесвам максимата, ще заспя на пост днес hahaha

# 208
  • EU
joy, екшън ли искаш hahaha
Толкова ми е горещо, че не ми се поглежда към мойто камо ли чуждо Mr. Green
Виждам, че се пазите да коментирате, само ще кажа че с тази музичка се почувствах все едно гледам  птиците умират сами  rotfImbo

# 209
хмм, аз чак сега разбирам, че българка участва в сериала. Сигурно вече сте го обсъдили, де  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт