Отговори
# 330
Еви, ама това е трейлър на друг филм.

# 331
  • EU
Пуци, Battlelship e Peace

# 332
Еви, ама това е трейлър на друг филм.

Кой трейлър искаш да видиш бе Пуци?

# 333
На Кучетата, бе. Той беше в линка с новината за раздялата им. Аз искам Кейтката да видя, не некви кораби.  Mr. Green

# 334
  • EU
 гледай 
http://www.youtube.com/watch?v=9vzjQrHaouo
Но изчакй малко, не тръгва веднага

# 335
Бааа, най-доброто изнасилване (леле, как може въобще да се каже това ooooh!) е в "Необратимо" Sick

Да, "Необратимото" беше много брутално и дълго отгоре на всичко. Ама, тва в Кучетата се предполага да е масово. Сашо само като й казва в трейлъра -  "... Don't be scared ", бррр  Crazy

# 336
Мерси, Еви. Ми... не ме грабва твърде много. Сашо добре докарва селския тартор, ама Парцалета и мъжа й повече ми приличат на брат и сестра.

# 337
  • Ænima/Albuquerque
Сашо добре докарва селския тартор, ама Парцалета и мъжа й повече ми приличат на брат и сестра.

smile3532 smile3532 smile3532

Хич не грабва, даже ми прилича прекалено на "I spit on your grave", поне в частта си преди "отмъщението".

# 338
Мерси, Еви. Ми... не ме грабва твърде много. Сашо добре докарва селския тартор, ама Парцалета и мъжа й повече ми приличат на брат и сестра.

hahaha

Сашко добре докарва всичко.....  Sunglasses

# 339
Верно са на свобода лудите, днес се убедих в това... Само да ми кажеш пазара къде е, може да комбинирам 2та ритуала досега, например да и източа кръвта там Grinning

# 340
  • София
Верно са на свобода лудите, днес се убедих в това... Само да ми кажеш пазара къде е, може да комбинирам 2та ритуала досега, например да и източа кръвта там Grinning

Верно е товааа!!!  hahaha hahaha hahaha

# 341
  • КиТ
Йо,Йо айде де  Hug Hug Hug,добре дошла нИ ги слушай тия лоши гугутки,само искат да те сплашат,като седиш далеч от завзетите територии и височко ще е добре Wink Peace

Добър ден! Hug
И сега - На коленееееееееее!!! Mr. Green

Мока,мараба. Wink
Ритуала е тичане по кюлоти насред пазара Кирков с плакат ''Жега е,лудите са на свобода!''

Гледай я сега тая hahaha hahaha hahaha
То нали е четвъртък Crazy Joy Joy Joy Joy

# 342
"Кралят" Денис О'Хеър официално се е взел с партньора си. Да им е честито!

# 343
Хм, Талбот по ми харесваше  Wink

# 344
Добро утро! Hug

Да, "Необратимото" беше много брутално и дълго отгоре на всичко. Ама, тва в Кучетата се предполага да е масово. Сашо само като й казва в трейлъра -  "... Don't be scared ", бррр  Crazy

Какво значи "масово"? newsm78 Нали нямаш предвид цялата групичка на Чарли? Shocked

Хм, Талбот по ми харесваше  Wink

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт