На море в Турция - тема 15

• 135 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Sydney
ndimitrova мерси за инфото...питах, понеже много ми мрънкаха по телефона, все едно не им се занимава....
сега се оказва, че нашето каско не покрива на юг от Измир  Sad та да видим
minion4е ходили сме края на септември, времето беше 28-30 градуса... октомври в анталия също беше така, но пък са по на юг... за ферибота няма да е по светло 100%, по всяка вероятност ще бързате да не изтървете нощния ферибот, понеже имаше някакъв часови диапазон, в който няма ферибот... сега ще видя снимката от ферибота и ще ти кажа горе долу в колко ще сте там, но няма да е светло и в двата случая - и на отиване и на връщане...

# 121
Цитат
Момичета, за първа година решихме да отидем на почивка в Турция, запазихме си за Кушадасъ за 30,09-8,10, с две деца съм, на 11г и 3 г., Много ме притеснява времето за този период дали става за плаж, ще има пързалки в хотела няма да мога да дечурлигата да им забраня да ги ползват колкото и да е студено, моля някой който е ходил в този период в Кушадасъ да ме подготви как е водата и времето там, вечер много ли студено става? И искам да питам още нещо, разбрахме че ще пресичаме с ферибота Дарданелите, ние ще тръгваме към 16ч от Бургас, дали по светло ще сме на ферибота, някой може ли да изчисли горе долу по кое време ще сме на Дарданелите? Сори ако звучи глупаво, но много се вълнувам 

Toва е малко рисков период за почивка в Кушадасъ.Били сме там от 13-20.09. и сме имали късмет- водата беше много топла и в морето и в басейните. Трябва обаче предварително да проучите за съораженията в хотела дали изобщо ще работят/имам предвид пързалки и т.н./ Някои приключват края на Септ. , а други дори по-рано.Гледайте да има задължително закрит басейн.
На ферибота при всички положения ще бъдете през нощта. По принцип около полунощ сме го минавали, но зависи колко ще ви бавят на границата.
Приятна почивка!

# 122
Toва е малко рисков период за почивка в Кушадасъ.Били сме там от 13-20.09. и сме имали късмет- водата беше много топла и в морето и в басейните. Трябва обаче предварително да проучите за съораженията в хотела дали изобщо ще работят/имам предвид пързалки и т.н./ Някои приключват края на Септ. , а други дори по-рано.Гледайте да има задължително закрит басейн.
На ферибота при всички положения ще бъдете през нощта. По принцип около полунощ сме го минавали, но зависи колко ще ви бавят на границата.
Приятна почивка!
[/quote]

Благодаря и на двете ви с Бенитабени за бързите отговори, а не трябва ли да ни  предупредят агенцията че няма да работят съоръженията, ние ще сме в Омер Холидей Ризорт, ако наистина е така да хуквам към туроператора да се разправям, в договора ни пише че ако искам да отменя почивката 21 дни преди тръгване няма удръжки, ако трябва да отивам да измествам датата, то ако няма анимация/понеже пише че миниклуба работи до 30,09 в договора и ако и съоръженията не работят какво ще правим там 8 дни?

# 123
  • Sydney
minion4е споко, ще има анимация, а и за съоръженията смятам, че няма да има проблем... единственото е времето, но пък може да си провериш в Интернет  Peace
btw, с коя фирма ще ходите?

# 124
minion4е, пусни за твое успокоение едно запитване до хотела.Или провери в tripadvisor-a или holidaycheck мненията от мин. година от този период.Успех!  Peace

# 125
minion4е, пусни за твое успокоение едно запитване до хотела.Или провери в tripadvisor-a или holidaycheck мненията от мин. година от този период.Успех!  Peace

Ени, пуснах запитване преди 2 дни но все още нямам отговор, и честно казано мисля че няма и да имам, но сега ще се поровя в тези сайтове, благодаря ти   bouquet

# 126
  • Beyond the Frontiers
minion4е, пусни за твое успокоение едно запитване до хотела.Или провери в tripadvisor-a или holidaycheck мненията от мин. година от този период.Успех!  Peace

Ени, пуснах запитване преди 2 дни но все още нямам отговор, и честно казано мисля че няма и да имам, но сега ще се поровя в тези сайтове, благодаря ти   bouquet

Спокойно, по принцип бавничко отговарят. Peace

# 127
  • EU
minion4е, ще имате хубаво време, не горещо но достатъчно топло, минлата година бяхме е в края на септември, беше си доста топло, като минавахме през Измир.  Водата може да е леко по-хладна, като на нашето черноморие  Laughing.
Много ми е збавно като кажат в прогнозта за времето температурата на морската вода е 27 С и като отида на плаж ми трябват 10 мин да свикана с водата Laughing Къде го меерят тези градуси Rolling Eyes
Докато в Турция и на Средиземно и на Егейско море септември, че и октомври хванахме на Средиземно водата беше "чай" само дето е доста солена, но пък е много чиста Peace
Скоро не бях чела отзиви за хотел , който сме резервирали- бях приятно изненадана Heart Eyes
Охх, вече искам да е септември Laughing

# 128
minion4е, ще имате хубаво време, не горещо но достатъчно топло, минлата година бяхме е в края на септември, беше си доста топло, като минавахме през Измир.  Водата може да е леко по-хладна, като на нашето черноморие  Laughing.
Много ми е збавно като кажат в прогнозта за времето температурата на морската вода е 27 С и като отида на плаж ми трябват 10 мин да свикана с водата Laughing Къде го меерят тези градуси Rolling Eyes
Докато в Турция и на Средиземно и на Егейско море септември, че и октомври хванахме на Средиземно водата беше "чай" само дето е доста солена, но пък е много чиста Peace
Скоро не бях чела отзиви за хотел , който сме резервирали- бях приятно изненадана Heart Eyes
Охх, вече искам да е септември Laughing

Еви, правилно ли съм разбрала, че и вие ще сте там по същото време, ако е така СУПЕРРРРР! Понеже не можахме да се организираме с други наши семейни приятели, и сега заминаваме сами, силно се надявам да има и др българи да може децата да се разбират все пак с някой  Simple Smile

# 129
  • Sydney
minion4е децата принципно винаги се разбират с всеки, не зависимо от езиковата бариера... а и за какво са аниматорите  Hug

# 130
minion4е децата принципно винаги се разбират с всеки, не зависимо от езиковата бариера... а и за какво са аниматорите  Hug
Напълно съм съгласна с теб, обаче как ще се разберат е друг въпрос, ще ти кажа какво стана като бяхме миналата година в Лондон, бяхме в Праймарка и изведнъж Дидо изчезна, навалица, народ, лудница, тука там, търсим го с баща му,  е намерихме го, до него веднага бяха застанали двама полицаи, мъж и жена и го разпитват, той беше 3 клас, учиха начален английски, гледам говори там нещо, после тръгваме и го питам какво говореше ти, как се разбрахте пък той ми вика, еми те ме питат нещо аз казвам, ИЕС, НО, ИЕС, НО карал ги на тото  Grinning, направо паднах

# 131
  • Sydney
браво на детето... предполагам този хотел в Турция е затворен комплекс и няма къде да се скрие  Laughing

# 132
  • EU
minion4e, ot 19.09 сме в района на Мармарис няма да сме заедно нито във времето нито на място   Rolling Eyes

# 133
Здравейте, момичета Simple Smile  Каня се в началото на октомври да си организирам почивка в Турция, но просто все още не мога да избера къде. За момента съм най впечатлена от курортите Бодрум и Анталия, но не мога да реша в кой хотел. Определено мисля, че ще е 5*, но кой точно...
Харесала съм ISIS Hotel & Spa в Бодрум, ако някоя от вас го е посещавала, бих се радвала на отзиви Simple Smile), а също така приемам и мнения за други хотели. Благодаря Simple Smile

# 134
Хайде и аз да се запиша при вас Peace.....ние пътуваме до Мармарис на 19.08.за 8 дни.Хотелът е пет звезден с много пропоръки от приятели,но ще видим като отидем. Crossing ArmsСамо много ме притеснява пътя......че ще ходим със собствен транспорт/кола/. WhistlingС две деца съм на 9год. и 4год.Малкото ми понякога повръща от път.....а като сложим и жегата.......много ми е притеснено. SadИмате ли някъкво испитано лекарство против повръщане да ми препоръчате.Ползвах едни капки,но нямаше много ефект. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт