На море в Турция - тема 15

• 135 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Beyond the Frontiers
zigizagi, ние пътуваме с кола и никога през агенция....сами си уреждаме почивките и застраховките. Но веднъж се доверихме на агент и сбъркахме  Rolling Eyes . Но това ни е за урок, трябва всичко да се чете, дори и между редовете, защото не винаги което е скъпо е и добро.

Нещо бъркате нещата - туристическият агент не е застрахователен агент.
Ако искате спецализирана помощ в сферата на застраховането се обърнете към такъв специалист, а не към туристическа агенция.

Запознавала съм се със медицинските застраховки на няколко застрахователя, като цяло са еднотипни с малки вариации. Хубаво е да са с Асистанс. Варират в обхвата на покритите рискове, но надали туристически агент ще може да ви го разясни в детайли.

# 346
Майчета, през септември заминаваме за Кушадасъ, от фирмата ни казаха че получаваме  и бонус - дискотека с безплатно питие, но сме с деца. Знам че не е толкова важно но ми е интересно дали ще ни пуснат с децата или ще трябва да се лишим от бонуса??   Wink

# 347
Покита, виж района Фетие - Олюдениз - Саръгерме  Peace 
Каш е известен за гмуркане, но наистина е доста далеч и за това никак не е популярен.
Благодаря, Tatjana  Hug
Сега гледам за Фетие оферти, но все са с автобус  Sad Май са свършили и чартърите за нашия период  Tired

# 348
  • sf
Здравейте, доживях и аз да гледам хотели
наканили сме се по- другата седмица ходим, но се чудим между Tusan beach в Кушадасъ и Lykia Botanika във Фетие  Thinking  някакви впечатления?

# 349
  • Русе
Здравейте, доживях и аз да гледам хотели
наканили сме се по- другата седмица ходим, но се чудим между Tusan beach в Кушадасъ и Lykia Botanika във Фетие  Thinking  някакви впечатления?
Ние сме в Tusan beach от 26-ти. това което успях да намеря като отзиви е добро. Като се върнем ще пиша.

# 350
  • в джунглата
Някои може ли да преопръча хотел в Чанаккале на хубава цена. Смятаме на път за Кушадасъ да преспим там за една вечер и да разделим пътя на две, а и да разгледаме градчето че последния път като минавахме от там ми се стори добре уредено и хубаво.

# 351
Някои може ли да преопръча хотел в Чанаккале на хубава цена. Смятаме на път за Кушадасъ да преспим там за една вечер и да разделим пътя на две, а и да разгледаме градчето че последния път като минавахме от там ми се стори добре уредено и хубаво.
Аз също търся хотел за една вечер в Чанаккале. През 2007 спахме в хотел Helen, който е на минута от ферибота - стаите са малки и гледат или към пътя или към вътрешния двор, но и в двата случая е доста шумно. Цената беше 55 евро за стая със закуска.
Има нов хотел в Ечеабат, но не съм го разглеждала още.

# 352
Някой има ли впечатления от Турция (Анталия) през зимата, по-точно около НГ? Обмисляме пътуване, и търсим хотел с добра инфраструктура и отопляем басейн....идеи?  newsm78

# 353
  • Beyond the Frontiers
Някой има ли впечатления от Турция (Анталия) през зимата, по-точно около НГ? Обмисляме пътуване, и търсим хотел с добра инфраструктура и отопляем басейн....идеи?  newsm78

Знам, че Ela Quality си беше ок.

# 354
Мерси Галактик, ще го видя   bouquet Иначе намерих и Барут Лара, в който сме били вече (не през зимата). Дано открия още хотели, за да имаме по-голям избор.

# 355
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че за Нова година пускат даже и чартър от София - по-спомен коментирам. Но миналата зима имахме една групичка почиващи януари-февруари ще питам колегите, кои хотели са гледали тогава.

# 356
  • София
Питай,аз като немога през лятото дай на НГ Joy

# 357
  • София
Мисля, че за Нова година пускат даже и чартър от София - по-спомен коментирам. Но миналата зима имахме една групичка почиващи януари-февруари ще питам колегите, кои хотели са гледали тогава.
Да, има такъв чартър. Ние сме го ползвали за Нова година. С Астрал бяхме в клуб Нена в Сиде. Но за съжаление външния му басейн, който е до хотелската част не беше с отопление newsm78, а другите, които са в клубната част до морето бяха празни. Това не пречеше обаче на пилотите на самолета, които бяха настанени в нашия хотел да се къпят през деня в открития басейн Simple Smile, а не в закрития. А и температурата на въздуха беше 23 градуса на 1 януари

# 358
Някой почивал ли е в Бодрум в началото на октомври? Дали е хубаво времето и имате ли впечатления от Delta Beach Resort Bodrum????/

# 359
Момичета извинявам се ако е питано, но прочетох много из старите теми тук както и в http://www.tripadvisor.com/ . Организирам няколко семейства да ходим на почивка в . Спряхме се на Ганди Фестивал и на Мерсин. В постовете из темите има много положителни, но в сайта за оценки единия е на 80то място другия е на 104! Спряхме се на Канде Фестивал, но 2010г. има много отрицателни мнения из чуждите сайтове. Някой да е ходил скоро? Цената е една и съща, но Канде фестивала включва много безплатни активи: сауна, голф, баскетбол, кану, сърф и т.н. и е голяма дилема  Thinking А ще ми е много кофти ако ги набутам в лош хотел.

Общи условия

Активация на акаунт