На море в Турция - тема 15

• 135 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
ОИ не е важен въобще,който иска го ползва,който не-търси възможности за разнообразно изкарване,макар и инфото  да е недостатъчно.
Нека потребителите с интересни идеи за почивка в Турция ги споделят.
Стига сме  коментирали ОИ,това е най-малката и несъществена част от една почивка.

# 466
Pokita, разбирам те, но не необходим да си закотвен само в хотела.
Който иска да мърда постоянно от хотела отива с кола. Ние точно това правим, всеки ден, цял ден или следобед, с колата до близки дестинации. Моят съвет е да се използва турският ОИ, наистина си заслужава парите( хотели от 4* нагоре)
Затова и предпочитам егейското крайбрежие има много повече какво да се види.
Ако някой си мисли, че ако не е на ОИ ще му излезе по-евтино, се лъже жестоко, освен ако не си готви   chef
Аз търся да ми е по-хубаво, не по-евтино. Повечето курорти, които разглеждах, са ми като Слънчев бряг (за по-заядливите ще добавя: от гледна точка на многобройните за мен грозни хотели и не съвсем като СБ, а ПОЧТИ Rolling Eyes). Относно колата, не ми се пътува толкова далече с кола или автобус, защото смятам че пътят е убийствено дълъг. Но дори да го преживееш, след това те стоварват с какъвто транспорт си си платил в хотела и трябва да си стоиш в бетонения "курорт" до края на почивката, освен ако не ходиш на екскурзии, както писах.  А за ОИ, как ще мърдаш от хотела като обяда и вечерята са ти там. Това не е ли ограничаващо newsm78

# 467
  • София
Аз влизам да се ожаля и да задам въпрос. Днес стана ясно, че съпругът ми не може да ползва отпуска и ще го "заменям". Много ми докривя, защото резервацията е от 23.02 и трябваше да пътуваме на 10.09.
Както и да е, ще имам едно наум с ранните резервации. За пръв път ми се случва и е неприятно, когато чакаш с нетърпение отпуската. Да се надяваме, че ще успеем да се вредим поне за ранен Египет, че и такива планове имахме за тази година, но покрай събитията там и те се провалиха.

Питането: не съм ходила в Анталия до сега. Приятелката, с която ще замина, обича да се пече по монокини. Там прието ли е, често срещана гледка ли е или да я карам да си купува бански? Simple Smile

# 468
Милинка, много съжалявам че така се е получило при вас  Sad 
На приятелката ти и кажи да си купи бански по-добре, мюсюлманска държава е, нека се уважават техните нрави   bouquet

# 469
Питането: не съм ходила в Анталия до сега. Приятелката, с която ще замина, обича да се пече по монокини. Там прието ли е, често срещана гледка ли е или да я карам да си купува бански? Simple Smile
Аз и така се пека и не съм имала проблем. Разбира се, когато ходя до бара, играя с детето на брега или просто се размотавам далече от шезлонга, слагам горнище. Не съм имала проблем нито с коментари, нито със странни погледи. Peace

# 470
Сабина, вие кога ще пътувате? Нали и вие сте на ред скоро?

# 471
  • Paradise

Виждала съм дами по монокини;
Не е често срещана гледка, но пък и никой не ги гледа втренчено.
Забелязала съм, че те се пекат така, т.е., на шезлонга са, но ако влизат в морето, слагат горнището на банския.

И аз бих препоръчала на приятелката ти да си вземе бански с горнище.

Желая ти прекрасна почивка въпреки случилото се Hug

# 472
Сабина, вие кога ще пътувате? Нали и вие сте на ред скоро?
Татяна, на 10-ти, броя не само дните, но и часовете! Mr. Green

# 473
  • София
Не знам защо, но в рамките само на две седмици за втори път се темата става доста неприятна, а това досега не се е случвало newsm78 Жалко наистина за досега приятната и конструктивна тема Sad

милинка съжалявам, че така е е случило при вас. Предполагам колко ти е тъпо Hug
И аз съм на мнение приятелката ти да си купува бански Laughing Не е честа гледка монокините там. Даже някои жени събират тен така, но само излегнали се на шезлонга. Иначе жена по монокини на плажа да се разхожда поне аз не съм виждала досега.

Сабина нещо съм забравила - къде сте тази година?

П.П. Аз вече забравих, че съм била на почивка тази година - така ме е завъртяла работата, че не е истина Mr. Green

# 474
  • ВАРНА
Момичета май доста се събрах ме за 10 септември и аз броя вече дните,не издържам  вече, струват ми се дните  цяла вечност,и вместо да четем от завърналите се кой как си е изкарал,вие тук се ипокарвате.

Tatjana,САБИНА,МИЛИНКА, весело и страхотно изкарване момичета.МИЛИНКА съжелявам че така се е получило,но всяко зло за добро.

# 475
Милинка,жалко,че няма да се насладите заедно на турското крайбрежие,
но следващият път ти ще му бъдеш гид!
Това е един от неприятните моменти с раното записване,до което
не мога да се възползвам и винаги решаваме в последния момент.
Въпрос към Татяна и Галактик - от кога започват ранните записвания и
приблизително какъв е % на отстъпка ? Благодаря !

# 476

И към Галактик и може би Татяна.... има ли изгледи да вкарат в чартърите Олудениз (не съм сигурна така ли е пише). Гледах едни снимки и направо съм влюбена в Lukia World (и преди писах). Тази година пропуснахме Турция, но догодина ми се иска една почивка юни.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 22:21 от Анонимен

# 477
Момичета аз не съм наясно с българските ТО, Галактик е специалиста там  Hug  При нас вече можете да правите резервация за догодина  Mr. Green  но цената ви я казват чак когато официално излизат офертите, към края на октомври, някои и по-рано.

Блис, Ликиата е страхотна, моя приятелка е ходила преди години когато още е било към Робинзон Клуб и всяка година наново се опитва да ме убеждава да идем там  Laughing  Имай предвид обаче, че работи на пълен пансион +, което ще рече че към храненията ти дават безалкохолно, наливно вино или бира, но иначе трябва сам да си плащаш всичко което ще пиеш, а до колкото разбрах от мненията в холидейчек, цените не били от най-ниските понеже няма и нищо друго на пешеходно разстояние - щеш-не щеш си принуден да пиеш в хотела.
Най-близкото летище е Даламан но пътя до Олюдениз бил в много завои - не е за хора на които йм става лошо в колата  Wink

# 478
  • Paradise
Ранните записвания за Турция започват през февруари/март (говоря за БГ).

Татянка, весело изкарване и на вас!  Hug

# 479
Момичета аз не съм наясно с българските ТО, Галактик е специалиста там  Hug  При нас вече можете да правите резервация за догодина  Mr. Green  но цената ви я казват чак когато официално излизат офертите, към края на октомври, някои и по-рано.

Блис, Ликиата е страхотна, моя приятелка е ходила преди години когато още е било към Робинзон Клуб и всяка година наново се опитва да ме убеждава да идем там  Laughing  Имай предвид обаче, че работи на пълен пансион +, което ще рече че към храненията ти дават безалкохолно, наливно вино или бира, но иначе трябва сам да си плащаш всичко което ще пиеш, а до колкото разбрах от мненията в холидейчек, цените не били от най-ниските понеже няма и нищо друго на пешеходно разстояние - щеш-не щеш си принуден да пиеш в хотела.
Най-близкото летище е Даламан но пътя до Олюдениз бил в много завои - не е за хора на които йм става лошо в колата  Wink

Липсата на ОИ не ме притеснява. По скоро проблем е директния полет. Гледах прекачванията и излиза доста скъпо. Но пък е невероятна красота и околността някак предразполага  почивката. Скали, планина и море... А самата база е много средиземноморски тип.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 22:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт