На море в Турция - тема 15

• 134 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
сори за първи път качвам снимки -
http://elan4e.snimka.bg/travel/turciya-2011.618556.24886289

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 19:28 от elan

# 541
  • ВАРНА
elan сега вече стана,страхотни снимки  Grinning

# 542
Ех! Размекнах се от разказа на елан и от снимките!
И се размечтах ...
Искам да си направя екскурзия из Европа, но ... Турция... Кушадасъ ...
Искам пак!

# 543
  • Варна

В събота тръгваме за Алания.
Има ли някой пътувал с кола до там?
[/quote]
Ейми, пожелавам ви хубава почивка. Живо ме интересува пътуването до Алания с кола.
ние пътуваме вече за втори път с кола....пътищата им са супер...пътува се много бързо.били сме до алания,а тази година до сиде.върнахме се в понеделник.границата се минава бързо..
[
Моля за съвет. Хотел/и в Чанаккале за 1 нощ. чист с норм. удобства. Без излишен лукс.

Няма да се разсърдя, ако посочите и 1-2 хубави кръчми в близост.

Предварително благодаря

# 544
Много хубави снимки Elan, и аз вече нямам търпение до тръгването на 16.09. за Омер, Кушадасъ.
Peterky2002, разгледай назад темата, мисля че се коментираха хотели в Чанаккале, виж на стр. 24 има малко инфо.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 10:00 от mi_ra

# 545
На всички, на които им предстои пътуване, пожелавам безоблачни дни и много усмивки!
С нетърпение очаквам разкази и снимки   bouquet

# 546
Здравейте, ние ще пътуваме до Анталия със самолет от Варна и сме с бебе на 7 месеца, сега като се замислих мога ли да взема суха смес каша, пюрета, бебешка вода в самолета и колко багаж ми е позволено? В хотела, който сме си избрали пише , че има бебешка храна /каквото и да значи това/, но ние тепърва се захранваме и не знам да разчитам ли на нея.

# 547
Здравейте, ние ще пътуваме до Анталия със самолет от Варна и сме с бебе на 7 месеца, сега като се замислих мога ли да взема суха смес каша, пюрета, бебешка вода в самолета и колко багаж ми е позволено? В хотела, който сме си избрали пише , че има бебешка храна /каквото и да значи това/, но ние тепърва се захранваме и не знам да разчитам ли на нея.

Моя приятелка скоро пътува с бебето си в самолет и каза, че са я накарали да опита от водата, иначе нямало проблем да си носи храни. По добре си вземи храна, не разчитай на тази в хотела, може да се окаже неподходяща. За багажа не мога да ти кажа колко е позволено, количка със сигурност може...

# 548
Днес след дълго чудене между Мармарис и Фетие, резервирахме Oludeniz Resort във Фетие, някой има ли отзиви за мястото и хотела, в чуждите форуми пише, че е много красиво място, но в България май не е много популярен този курорт.  Rolling Eyes

# 549
Той във Фетие ли се намира, не ли е в Олюдениз?

# 550
  • София
Въобще не са ме карали да опитвам и да изхвърлям вода,беше в шишета с накрайник.Явно който е на смяна.Вземи си пюрета.

# 551
Той във Фетие ли се намира, не ли е в Олюдениз?
Аз знам за Олюдениз, Анталия и Кападокия.

Mea Culpa кажете през коя агенция резервирахте, че живо ме интересува цена и чартър?

# 552
Да, хотела е в Олюдениз, но в агенциите го предлагат с хотелите във Фетие, на 12км. от Фетие се намира. Резервирахме с Емералд, но те май предлагат само вариант с автобус.

# 553
Да, хотела е в Олюдениз, но в агенциите го предлагат с хотелите във Фетие, на 12км. от Фетие се намира. Резервирахме с Емералд, но те май предлагат само вариант с автобус.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249530_1015031958 … 039_6460511_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248529_1015019632 … 681_6730742_n.jpg

Непременно после да пишеш отзиви.

# 554
Здравейте,извинявайте че се намесвам в темата,прочетох няколко страници назад,но нямам повече време да чета толкова много.Искам да попитам дали някой е ходил октомври месец в Бодрум,и там има ли хотел с плаж с пясък,а не с платформа.
Ходила съм само в Кушадасъ на почивка,но юли месец и Т беше 30 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт