SportsDirect-29

• 47 790
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Благодаря момичета!
svetlaem, според теб стават ли за тесен крак?
anny_ и аз заради подметката се изкушавам да ги взема, макар че за тази поръчка вече ги отказах.

# 241
# 242

Първият е уголемен със сигурност,за другите незнам.Според мен поне,не стават за градина.При нас поне не дават горнища с качулки,защото спарвали гръбчетата.Отделно първото и третото са ватирани и ще е твърде топло с тях на детето.
Нещо такова мисля,че ще е по-подходящо за градина:
http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-dress-and-tights-i … ?colcode=29008506

# 243
  • София

Първият е уголемен със сигурност,за другите незнам.Според мен поне,не стават за градина.При нас поне не дават горнища с качулки,защото спарвали гръбчетата.Отделно първото и третото са ватирани и ще е твърде топло с тях на детето.
Нещо такова мисля,че ще е по-подходящо за градина:
http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-dress-and-tights-i … ?colcode=29008506
много благодаря   bouquet

# 244
за градината мисля , че горното трябва да е без цип - като блузка, така искат там Simple Smile

# 245
  • София
понеже ще ми е за пръв път та не съм наясно  Embarassed може те ли да ми препоръчате подходящи .Благодаря предварително  bouquet

# 246
# 247
# 248
  • София
Здравейте, според вас тези обувки хубави ли са? Интересува ме мека ли е подметката, качествени ли са? Някой може ли да каже на С7 каква е дължината на стелката?
Нашето краче в момента е 13.4-14см, дали С7 няма да са много големи ?  newsm78

http://www.sportsdirect.com/golddigga-kick-hi-top-trainers-infan … ?colcode=02319601
http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-brennan-hearts-infants-0 … ?colcode=02006232

Благодаря предварително   bouquet

# 249
  • Бургас
Имам обувките на Hello Kitty,но са С11-20см.Когато ги получих/зимата/и бяха големички,но обикаляше у дома с тях и казваше че са и добре. Laughing

# 250
Здравейте, и аз бях харесала по ватирани неща за детската градина, но сега се чудя какво да взема за моят разбойник, за блузи разбрах тънки с дълго ръкавче, а надолу какво им взимате на момчетата, анцузите са си дебелички, панталони някакви ли? родителска среща щяло да има чак след като тръгнат децата на ясла и аз търся инфо от всякъде... къде надписвате дрехите и обувките? по колко чифта реално трябват, моля ориентирайте ме малко, много ще съм благодарна Simple Smile))

# 251
Здравейте, и аз бях харесала по ватирани неща за детската градина, но сега се чудя какво да взема за моят разбойник, за блузи разбрах тънки с дълго ръкавче, а надолу какво им взимате на момчетата, анцузите са си дебелички, панталони някакви ли? родителска среща щяло да има чак след като тръгнат децата на ясла и аз търся инфо от всякъде... къде надписвате дрехите и обувките? по колко чифта реално трябват, моля ориентирайте ме малко, много ще съм благодарна Simple Smile))

Има теми за яслите и градините,можеш да попиташ там за всички тези неща.
Моят личен опит е такъв:Аз нищо не съм надписвала,сега ходи със сандалкия моят син,а през другото време с пантофи или кецки-един чифт е достатъчен-и по 2 комплекта резервни дрехи и бельо оставяме в шкафчето,ако се изцапа да го преоблекат,после си ги взимам оттам мръсните да ги изпера и на другия ден ги подменям с чисти.Хубаво е дрехите,които носи там да не са ватирани или дебели,защото обикновено е топло,а и като се заиграят,се изпотяват.А и да е нещо удобно,дънките не са най-добрия вариант.Най-подходящи са панталончета или долнища по-тънки.

# 252
много благодаря   bouquet

# 253

Първият го получих преди няколко дни размер 2-3 години, много е несъразмерен. Горницата е точно на сина ми, който скоро ще навърши две, а долницата ще я носим поне след 2 години. Освен това е много дебел и наистина не става за градина Peace

# 254
  • София
Имам обувките на Hello Kitty,но са С11-20см.Когато ги получих/зимата/и бяха големички,но обикаляше у дома с тях и казваше че са и добре. Laughing

margo**, благодаря за бързия отговор   bouquet А подметката от меките ли е или е твърда?

Общи условия

Активация на акаунт