SportsDirect-29

• 47 723
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
как е, отговаря ли си на размера.саразмерни ли са долнището спрямо горнището?
Имаме го същото, точно този размер, затова ще отговоря.
Горнището е умалено, пък долнището е огромно. Определено няма да се носят заедно. Иначе анцугът е хубав.

# 301
# 302
Моля, ви помогнете ми.  Praynig
На Lonsdale и Karrimor 1 и 2 дамските спортни екипи отговарят ли? И като в БГ съм стандартно L, рокли съм UK 14, по френското съм 40 и горе, и долу, дали ще се навра в 12 номер от тези (все пак са ластични) или съм си за 14-ка?  newsm78
И на Slazenger като са по-стегнати банските на ММ, който носи дънки 32 размер в БГ и боксерки L в БГ, 32(M) или 34(L) да му взема?

# 303
Моля, ви помогнете ми.  Praynig
На Lonsdale и Karrimor 1 и 2 дамските спортни екипи отговарят ли? И като в БГ съм стандартно L, рокли съм UK 14, по френското съм 40 и горе, и долу, дали ще се навра в 12 номер от тези (все пак са ластични) или съм си за 14-ка?  newsm78
И на Slazenger като са по-стегнати банските на ММ, който носи дънки 32 размер в БГ и боксерки L в БГ, 32(M) или 34(L) да му взема?

Щом носи 32 дънки,пак му вземи 32 от тези,тези размери са еднакви-талията в инчове.От долнището на Лонсдейл можеш да вземеш 12,за другото незнам със сигурност.

# 304
ЛЪВИЦА, колко см е крачето на сина ти, много се чуда дали да заложа на ц9 от филата, ама притеснява да не са много голями, знам ли, а ц8 няма вече

# 305
  • София
ЛЪВИЦА, колко см е крачето на сина ти, много се чуда дали да заложа на ц9 от филата, ама притеснява да не са много голями, знам ли, а ц8 няма вече

kika, не съм ЛЪВИЦА, но благодарение на нея   bouquet и моята дъщеря вече има такива фили ... момичешките, лаченките  Wink - стелката на С8 е 16.2 см.

# 306

16 см му е крачето,има малко свободно място отпред.Трудничко ги обуваме още,защото е с висок свод крачето му,но се надявам да се поотпуснат малко ластиците и кожата и да отпадне този проблем.

# 307
Лъвица,   bouquet
Ще се пробвам да се напъхам, и ще отслабвам.  Blush

# 308
  • София
Здравейте  Hug Обсъждате тези обувки http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-inf-12-024054?colcode=02405491
Аз поръчах от този модел http://www.sportsdirect.com/golddigga-kick-hi-top-childrens-033279 ,
но като чета отзивите за Fila се чудя дали не съм сбъркала с Golddigga-та  Thinking
Според вас могат ли да сравняват двете марки и съответно двата модела ?

# 309
  • София
Здравейте  Hug Обсъждате тези обувки http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-inf-12-024054?colcode=02405491
Аз поръчах от този модел http://www.sportsdirect.com/golddigga-kick-hi-top-childrens-033279 ,
но като чета отзивите за Fila се чудя дали не съм сбъркала с Golddigga-та  Thinking
Според вас могат ли да сравняват двете марки и съответно двата модела ?

ffiffka, аз лично харесвам повече вашите  Peace ... исках високи маратонки и поръчах филата, защото този модел, който ти си поръчала тогава го нямаше ... или аз не видях поне, не заради друго ама не харесвам много, много лаченките, сега ще си ги носим  Peace, не съжалявай - хубави са вашите, никога не съм поръчвала обувки   Golddigga и не мога да кажа нищо за качеството, но мисля, че ще са ОК Hug

# 310
  • София
ninnann,   bouquet благодаря за отговора, поуспокоих се  ooooh!

Ще се радвам и други да се включат  Simple Smile

# 311
Здравейте!
Днес получих два чифта маратонки 8,5 от сайта. Чудесни са! И двата са с естествена кожа.
adidas
Nike

# 312
Момичета, как са анцузите на Nike умалени, уголемени, точни? За маратонките зная, че са леко умалени и с дрехите ли е така?

# 313
  • София-Младост
Тези Nike дали ги има някой да ми каже как са с номерацията. нося 39 и се чудя в 5,5UK дали ще вляза ил ище са ми тесни ?

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 14:14 от Ала-Бала

# 314
Тези Nike дали ги има някой да ми каже как са с номирацията. нося 39 и се чудя в 5,5UK дали ще вляза ил ище са ми тесни ?

Според тази  таблица детските 5,5 отговарят на 38,надали ще ти станат

Общи условия

Активация на акаунт