SportsDirect-29

• 47 343
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
да направя една справка, долу-горе как върви курса. На кой на колко му е сметнат курса и как е платил? Так ще видим има ли кой знае каква разлика с картите на разл банки или с ПП. Сега е ясно , че всеки пуска, така , че ще има голям избор от курсове Simple Smile
Аз платих с карта на ДСК,на 2.22лв ми излезе паунда.

# 736
Аз платих през ПП- 2,22. Peace

# 737
Има ли минимална сума за поръчка?

# 738
# 739
Може и да няма минимална сума,но все пак не злоупотребявайте,моля,за да не е това последната такава промоция.
Аз лично не помня досега да е имало БД,освен онзи случай преди година и полоовина някъде,когато някои се възползваха от бъг в системата,можеше да се отбележи,че ще си вземеш поръчката от техен склад еди къде си в Англия,а да дадеш друг адрес и да не ти взима доставка.Бързо обаче се усетиха и оправиха този бъг.
Миналата година юни имаше кодове за -10 % и оттогава нищо-ни кодове,ни нищо,та даже и вдигнаха цените за доставка.
Така че ще помоля отново-не злоупотребявайте  Peace
Аз лично не съм поръчала и не мисля да поръчвам,просто нищо не ми трябва,поръчвам достатъчно често,каквото ми е трябвало,съм си го поръчала.Така че да пускам сега,само да не се мина,че има БД,няма нужда.

# 740
  • София
ЛЪВИЦA, не съм съгласна, защо да не се възползваме от това, че няма доставка? Така мога да си поръчам 1 артикул и да не ми излезе безумно висока цената. (имам предвид стока с по-висока цена)

# 741
fila отговарят ли си на номарета,някой да има ц13 за стелка

# 742
Якенцата не са дебели, но според мен топлят и са подходящи за зимата. Розовото ми допада повече от лилавото. За 102см според мен 3-4г ще е добре Peace

# 743
Въпросът ми беше дали има минимум от 10,20....паунда, а не дали мога да поръчам за 3  Grinning

# 744
ЛЪВИЦA, не съм съгласна, защо да не се възползваме от това, че няма доставка? Така мога да си поръчам 1 артикул и да не ми излезе безумно висока цената. (имам предвид стока с по-висока цена)

Имах предвид да не се пускат поръчки по 5-10 лири.
А за скъпи и тежки неща,като колело например,сега е моментът,за това няма спор  Peace

# 745

Имах предвид да не се пускат поръчки по 5-10 лири.
А за скъпи и тежки неща,като колело например,сега е моментът,за това няма спор  Peace
'Щото ще стане като ЛаРедута Simple Smile
Там пак бая дълго ни изтърпяха  Laughing

# 746
Когато попълваме адреса, в графа "State" какво се пише? Thinking

# 747
  • София
Много моля на Фила С6 размер в см - за краче 13.3см добре ли ще е?  Praynig Praynig Praynig
По-конкретно за този модел http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-inf-12-024054?colcode=02405492
Искам да ги поръчам, но ме е страх да не объркам пак номера  Confused

# 748
  • София
Да, наистина не трябва да злоупотребяваме, напълно съм съгласна. Но снощи, докато чаках една приятелка да си избира и зареждах нещата едно по едно в кошницата,  докато се усетя те започват да се свършват преди да съм ги поръчала. Та се уплаших, че докато се мотаеме така всичко ще свърши и се принудих да пусна 3 отделни поръчки. За което се чувствам виновна.  Embarassed
Дано не са се изнервили много.

# 749
Моля някой да ми помогне.Преди малко си направих регистрация трябва ли да получа мейл с потвърждение за това, защото все още нямам такъв? И ако се получава бави ли се?

Общи условия

Активация на акаунт