SportsDirect-29

• 47 494
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Защо не ме допуска да платя през ПП, на английски адрес?При  пращане към превозвач, директно данните на картата ли попълвате?Да си питам аз, преди да се гмурна в дълбокото.

# 406
Кетти, има сайтове, които не позволяват плащане с ПП, ако адресът за доставка на стоката не отговаря на адресът, на който е регистриран ПП акаунта. давай с картата.

# 407
Имам питане.
Поръчах една риза на моят мъж на Кангол ама 2XL му е малка на бицепсите Rolling Eyes
Може ли да ми кажете освен на Лии купар кои други са уголемени Rolling Eyes
Той носи 56 при ризи а тук намирам само до 50/52 (2XL)
Благодаря предварително  bouquet

# 408
Кетти, има сайтове, които не позволяват плащане с ПП, ако адресът за доставка на стоката не отговаря на адресът, на който е регистриран ПП акаунта. давай с картата.

bouquetАма наистина много ти благодаря!

# 409
Момичета добро утро, имате ли някакви наблюдения по кое време на денонощието евентуално зареждат номера и модели? Струва ми се е сутрин, но не мога да определя
Хубав ден!

# 410
  • София
Момичета добро утро, имате ли някакви наблюдения по кое време на денонощието евентуално зареждат номера и модели? Струва ми се е сутрин, но не мога да определя
Хубав ден!

По мои наблюдения към 16.30/17-00ч. и после 0.30/1.00 ч. Peace

# 411
Хубав ден!

По мои наблюдения към 16.30/17-00ч. и после 0.30/1.00 ч. Peace
Благодаря ти, ще видя днес!

# 412
Виждам,че доста ви интересуват раници и реших да споделя.Племенника (10г.) има такава от една година:

http://www.sportsdirect.com/adidas-3s-bts-power-backpack-713008?colcode=71300841

Той не е от най-пазещите деца и раницата все още е здрава Mr. Green,майка му също е много доволна...

# 413
Привет.Имам питане, не можах да се ориентирам за номерата на детските маратонки и обувки.Носим 28 номер, на какъв номер отговаря?

# 414
Привет.Имам питане, не можах да се ориентирам за номерата на детските маратонки и обувки.Носим 28 номер, на какъв номер отговаря?

С10

# 415
Имам питане.
Поръчах една риза на моят мъж на Кангол ама 2XL му е малка на бицепсите Rolling Eyes
Може ли да ми кажете освен на Лий купър кои други са уголемени Rolling Eyes
Лъвица(Илияна)  Simple Smile знам че си виждала доста от нещата в сайта и за това се самоцитирам към теб ако можеш да ми помогнеш  bouquet

# 416
Имам питане.
Може ли да ми кажете освен на Лий купър кои други са уголемени Rolling Eyes
Лъвица(Илияна)  Simple Smile знам че си виждала доста от нещата в сайта и за това се самоцитирам към теб ако можеш да ми помогнеш  bouquet

В опита ми с ризите мога да кажа,че много зависи от модела,на една марка някои са уголемени,други не.Някъде бях давала размери на 2XL риза на Пиер Карден,ако искаш,ще ги потърся  Peace Но не беше уголемена в никакъв случай.

# 417
Ще съм ти много благодарна ако не те затруднявам да ми дадеш размерите  bouquet
Четох че на лий купар са уголемени дрехите но явно не важи и за ризите.
На лонсдейл установих че късите гащи всичките са уголемени но не знам с блузи и ризи дали е така

# 418
Ще съм ти много благодарна ако не те затруднявам да ми дадеш размерите  bouquet
Четох че на лий купар са уголемени дрехите но явно не важи и за ризите.
На лонсдейл установих че късите гащи всичките са уголемени но не знам с блузи и ризи дали е така

И с тениските на Лонсдейл е така,но за ризите не съм сигурна,не се сещам  да съм поръчвала риза от тази марка  Rolling Eyes

Ето размери на риза на Pierre Cardin 2XL:

подмишници-64 см
дължина от рамото- 65 см

# 419
Благодаря ти много  bouquet
Измерих по една негова риза и съм сигурна че няма да му стане.Ще му опъва на гърба Rolling Eyes
Явно няма да му поръчвам ризи Wink

Общи условия

Активация на акаунт