SportsDirect-29

• 47 411
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! Някой може ли да ми измери стелката на маратонки фила С 10 или 9,за да се ориентирам,че съм харесала тези
http://www.sportsdirect.com/umbro-denstone-childrens-astro-turf- … ?colcode=03901840
имай в предвид, че е за доста тясно краче, аз имам ц 12 ако искаш кажи
Може ли да ми ги измериш за ориентир!Благодаря!

# 631
Момичета за краче 14 см., кой номер ще ми препоръчате да взема за зимна обувка-С5, 6 или 7.С5, не е ли по-скоро за 13 см.краче?Ето тези например  http://www.sportsdirect.com/nike-mandara-infants-026035

# 632
Момичета един малко страничен въпрос, как се изписва буквата Ж на латиница с "J" или с "G", така и не мога да реша живея във вход Ж? Embarassed

# 633
  • Варна.....
Момичета един малко страничен въпрос, как се изписва буквата Ж на латиница с "J" или с "G", така и не мога да реша живея във вход Ж? Embarassed
G

# 634
G
А ако живееш във вход Г?

# 635
  • Варна
момичета как стои въпроса с номерата на дънките  трябва ми 32  но има 32 L 32  R  каква е разликата

Не съм много сигурна, но предполагам буквите означават Long и Regular, т.е. първите са за по-високи хора...но дано се включи някой по-опитен  Embarassed

# 636
G
А ако живееш във вход Г?
Да взема да се преместя Laughingох да му се не види newsm78

# 637
  • София

Аз живея във В вход и във всички сайтове пиша вход 3,ако искаш пиши 7. Peace

момичета как стои въпроса с номерата на дънките  трябва ми 32  но има 32 L 32  R  каква е разликата

Не съм много сигурна, но предполагам буквите означават Long и Regular, т.е. първите са за по-високи хора...но дано се включи някой по-опитен  Embarassed

Така е. Peace

Моля някой да ми припомни кои долнища до 13 години вървяха уголемени /фирма/.  bouquet

# 638
Току що пуснах първата си поръчка и от този сайт. Не ми начисли доставка(както писахте) и веднага ми блокираха парите. Всичко, което поръчах е за една 6г. госпожица и силно стискам палци да сме уцелили размерите, че нямах време много да чета. Колко време средно отнема доставката?

# 639
  • София
Току що пуснах първата си поръчка и от този сайт. Не ми начисли доставка(както писахте) и веднага ми блокираха парите. Всичко, което поръчах е за една 6г. госпожица и силно стискам палци да сме уцелили размерите, че нямах време много да чета. Колко време средно отнема доставката?

Зависи,но средно от 10 до 14 дни. Peace

# 640

Зависи,но средно от 10 до 14 дни. Peace
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 641
Момичета правилно ли разбрах, че ако се регистрирам и пусна поръчка сега, то доставката до Бг ще ми е безплатна?

# 642
Момичета правилно ли разбрах, че ако се регистрирам и пусна поръчка сега, то доставката до Бг ще ми е безплатна?
Да

# 643
Тоничка    bouquet
Оооооо супер, тъкмо се чудех на кого да си поръчам няколко неща...

Някой има ли отзиви от тази раница http://www.sportsdirect.com/slazenger-small-b-pack-13-712018?colcode=71201803 и може ли да кажете дали е с нормални размери или е по-малка?

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 01:21 от DeiziL

# 644

Аз живея във В вход и във всички сайтове пиша вход 3,ако искаш пиши 7. Peace

Това е идея

Общи условия

Активация на акаунт