Дубай

• 6 706
  • 19
  •   1
Отговори
Моля, кажете си мнението за тази агенция?С приятелката ми мислим да ходим в Дубай скоро ... колебаем се дали да не се спрем на John Lee Travel,  пакетите са наистина изгодни!Само ме притеснява това,че иамт офис само в София, ще се наложи да пращам пари по банков път.Какво мислите за John Lee Travel като цяло?

Мерси предварително и поздрави на всички. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 11:37 от dubai88

# 1
Ние май се отказахме да пътуваме с тази фирма. Програмата им е ного хубава и парите са най-малко, което ми подсказва за нередности. Пък и неудобството е, че се полетът е от Истамбул.
Някой планувал ли е пътуване до Дубай от форума?
Можем да споделим мнения за хотели, екскурзии, отзиви, а защо и да не се видим в Дубай Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2
  • Ню Йорк
Почти няма туристическа агенция която да не предлага Дубай. Избора е много голям. Полетите до Дубай са през Истанбул или Атина и много агенции транспортират пътниците с автобус до там. Разбира се винаги може да се лети и от София, но това оскъпява пътуването. Най-изгодния вариант е да се пътува с чартърна програма, такава ще има със сигурност за нова година и то поне на няколко фирми.
Като си избирате фирма с която да пътувате имайте предвид, че за Дубай се изисква виза и трябва да се сдобиете снея преди пътуването. Така че се уверете, че въпросната агенция ще се погрижи за това.
Дано съм била полезна. Simple Smile

# 3
  • на Земята
За Дубай има цяла тема,малко по-назад из страничките  с всякакво инфо Peace

# 4
Ние май се отказахме да пътуваме с тази фирма. Програмата им е ного хубава и парите са най-малко, което ми подсказва за нередности. Пък и неудобството е, че се полетът е от Истамбул.
Можем да споделим мнения за хотели, екскурзии, отзиви, а защо и да не се видим в Дубай Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз съм в Дубай в момента, ако искаш да питаш нещо конкретно. Иначе има една огромна тема за Дубай.

# 5
  • Plovdiv
Dolce Vita искам да те питам само за вечерята в Бурж Ал Араб  160 евра как е като цена? Благодаря ти ако можеш да споделиш.

# 6
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444038.0 ето я голямата тема.

от Истанбул е най-добре да се лети, през Атина не е сигурно кога стачкуват, кога не.

# 7

Аз съм в Дубай в момента, ако искаш да питаш нещо конкретно. Иначе има една огромна тема за Дубай.

Ние сме си харесали пакет за 5 нощувки с полет от София!
Офертата е на Хермес Холидей. Simple Smile
Иначе за хотелите - Arabian Park как е?
Има и още една изгодна оферта -    Ibis City Center 2* + се води.

Тази фирма John Lee наистина предлага идеални оферти през Истанбул, но това, което ме притеснява е, че намерих само един - два положителни отзиви за нея и то нагласени.

# 8
Dolce Vita искам да те питам само за вечерята в Бурж Ал Араб  160 евра как е като цена? Благодаря ти ако можеш да споделиш.

Аз бих избрала следобедно кафе в Бурж Ал Араб, което включва сандвичи, пастички и т.н. Ето линк:

http://www.jumeirah.com/en/Hotels-and-Resorts/Destinations/Dubai … life/Skyview-Bar/

За вечеря ти препоръчвам или да отидеш в един от ресторантите в Madinat Jumeirah, или около JBR walk. А ако искаш нещо супер вкусно, но по-солено за бюджета ти препоръчвам Zuma (най-добрият японски ресторант) в DIFC.

# 9

Ние сме си харесали пакет за 5 нощувки с полет от София!
Офертата е на Хермес Холидей. Simple Smile
Иначе за хотелите - Arabian Park как е?
Има и още една изгодна оферта -    Ibis City Center 2* + се води.

Тази фирма John Lee наистина предлага идеални оферти през Истанбул, но това, което ме притеснява е, че намерих само един - два положителни отзиви за нея и то нагласени.

Не съм била в тези хотели. Погледни им разположението спрямо Дубай Мол, JBR walk, Бурж ал Араб и така реши.

Ако искаш да използваш по-ниските летни цени ти препоръчвам - Park Hayatt, Royal Mirage. Имат страхотни басейни, спа, ресторанти и т.н., но са в друга ценова графа.

# 10
  • Plovdiv
DUBAI88 виж и офертата на Елфи турс също не е лоша.Пътувах с тях до Израел и Йордания тази година не са лоши.

# 11
Pupi80, кога плануваш да пътувата?
Разгледах офертите - хубави са наистина!

# 12
Zdraveite na vsi4ki, planuvame patuvane do dubai kraq na mesec oktomvri ili na4aloto na noevri, s programa pove4e ot 4 dena. Ako ima nqkoi koito da patuva togava molq da pi6e, moje da go osuvmestim. Izbrali sme si dve firmi, no o6te se kolebaem- elfi turs i marbro turs, no i kum dvete ni predlagat individualna programa, puk 6te sme po sigurni ako ne sme sami. 

# 13
  • София
Знаете ли как стои въпросът с визите за Дубай и Оман?Искам да отида в Дубай за 1 ден, оттам да взема самолет и да отида в Оман и на връщане пак така - Оман - Дубай- Бг. Проблемът е, 4е визата доколкото разбрах е само за еднократно влизане в Дубай, а аз искам 2 пъти.Знаете ли дали има такъв вариант?

# 14
а виза за Оман можеш ли да си извадиш?

Общи условия

Активация на акаунт