кукла, която се кърми

• 1 853
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • До хладилника, който обичам
Ох, Янечек, след като преди 2 години, докато бяхме бременни с приятелката ми, гледахме как нейния син "изражда" моята дъщеря (под тениската беше "бременна") и станахме баби на плюшено куче, отговарях на въпроси защо не съм я викнала, когато сме правили бебето, тя толкова искала да види как става и отговарях на чуждо дете защо ми е такъв голям корема, май нищо не може да ме смути относно това, как работят мозъците им на тая възраст Joy

# 16
И моят син е карал много пъти до болницата "раждащата си жена", после не знам как го хранеха това бебе, но ролите си бяха правилно разпределени, защото децата произхождат от нормални семейства, в които жените раждат и кърмят, а не бащите Simple Smile

# 17
  • До хладилника, който обичам
Никой не казва мъжете да кърмят (не, че бебетата не пробват пуска ли!), но е съвършено нормално момченцата също да си играят на кърмене, макар че, както отбелязах, някои кърмят "мъжки" играчки. От друга страна, голямата дъщеря като малка ми е предлагала да кърмя на котката котенцата, така че нищо не ме стряска, те просто нямат нашето вече клиширано и закостеняло мислене Grinning На онази възраст всичко е възможно и няма никакви граници за уменията.

Общи условия

Активация на акаунт