Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 40 638
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  Имах белтък в урината- 0.18 и казаха, че е точно на границата. Бях и с високо кръвно Confused
  Урината ти стерилна ли беше? Някой път и това оказва влияние.
  Пожелавам ти утре всичко да е както трябва с резултатите.
  Според мене звънни и на АГ-то ти.

# 151
момичета, кога е най-одачно да си запиша час за ФМ, много ли се чака и при определен специалист ли трябв ада се отиде или всеки гинеколог може да го направи?

# 152
petia_05, не, не всеки гинеколог може да го направи, това е тясна специализация. За записване на час първо избери къде ще си я правиш. Аз и двете морфологии правих в Марковс, часове си записвах горе-долу две седмици предварително. А препоръчителното оптимално време, ако не се лъжа, беше: първата между 10 и 12 седмица на бременността, втората между 18 и 20. Дано не бъркам, но това са ми спомените.

# 153
  • Австрия
petia_05, погледни тук  Simple Smile

# 154
  • Варна
Des, благодаря ти. Чакам днес резултатите  Hug

Петя хубаво го прочети този материал  на Rejna Peace Понеже много държах на ФМ и з амен е много важна аз  се двоумях м/у Доц. Томова и Д-р Марков. Избрах Томова и не сгрежих. Тя успоредно с това направи ехокардиогеафия на бебенцето /преглед на сърчицето/. И двамата са много добри има и още специалисти. Според мен най-добрите са в София  Peace Незнам ти от кой град си?

# 155
От София съм и аз, благодаря за информацията, мен ме насочиха и към д-р Мария Янкова в "Св.Петка" имате ли отзиви? newsm78

# 156
  • София
Избрах Томова и не сгрежих.
Аз също съм ходила при доц. Томова на ФМ и мога с чисто сърце да я препоръчам!  Peace

# 157
  • Варна
 Пуснах сутринта белтъка в кварталната поликлиника, те са на едни хвърчащи малки листчета резултатите... и една приятелка отиде да ги вземе и някаква дето и дала листчето казала, че според нея са добри резултатите?! Каква е не я знам. Не мога да разбера какво е обозначено там?някаква нула има ама тей е завъртяна сякаш минава чертичка през средата и ???? и сега незнам какво означава??

# 158
  • Добрич
Здравейте момичета,
днес бях на посещение в родилното. В родилна зала имаше операционна маса (или някаква подобна),а не магаре-както очаквах да видя. Таа...на маса ли се "провежда" нормално раждане? Къде си слага краката родилката?

Що ли не питах там,ама ми беше по-интересно да разглеждам насам-натам и не се сетих!

# 159
  • София
Какво магаре очаквахте да видите? Simple Smile Като цяло... да, прилича на операционна маса.

Намерих снимка от Хигя Higia - http://www.recaida.com/indexin/images/Novini/05-Mai/8/Higia-2.jpg

# 160
  • Добрич
Ами знам ли,не бях виждала преди,дори и в нета не съм се сещала да търся! И си мислех за магаре...
А го няма това за краката  Thinking

# 161
  • Berlin
При мен имаше и едни ръчки отстрани, за да се хвана при напъните, като цяло полезни бяха. А и аз не си сложих краката изцяло на това място, където лягат прасците, ами си подпрях там стъпалата. Изобщо се нагласих според както ми идваше, доколкото можех да мисля адекватно в този момент.  Simple Smile

# 162
На някои маси, тези неща за краката са свити отстрани на масата и се изкарват като дойде време да си вирнеш краката Wink

# 163
  • Варна
Здравейте, искам да попитам следното - понеже почти постоянно имам секретъи в носа и от време на време ми излизат едни бели пъпчици или на входа на носа или около него едни такива гадни и като се стискат болят. Дали защото постоянно си духам и почиствам носа? Някой имал ли е подобни пъпчици, излизат периодично... четох преди малко за стафилококови инфекции, може ли да имам такова чудо?

# 164
Здравейте! Днес ходих на консултация и казах на наблюдаващия ми лекар, че имам бяло течение. Той без да ми вземе цитонамазка ми предписа полижинакс?  Дали трябва трябва да го слагам?

Общи условия

Активация на акаунт