Лятото дойде, а декемврийското коремче все повече расте.

• 25 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Ако на някой му е интересно и няма какво да прави,може да види предполагаем образ на бебчето с ето този калкулатор за лица http://www.morphthing.com/morph На мене ми се получи ето такова момченце и това момиченце Simple Smile Simple Smile

# 436
Fraqueza много са сладки  Simple Smile

# 437
Теди  мисля, че няма такава връзка. Очите, както и всички други черти могат да бъдат смесица не само от вас двамата, а и от предни поколения, т.е. може цветът да е твоят, формата да е на таткото, а зрението (това дали ще развие късогледство или далекогледство примерно) да е някой дядо или баба.
И ние с таткото много си приличаме, та ще е сложно да се каже на кой прилича, но пък от предното поколение имаме голямо разнообразие на всякакви цветове коси, очи и кожа, та ще е много интересно какво ще се пръкне  Mr. Green

Fraqueza
и аз преди година-две си бях правила такъв експеримент с този сайт и излезе едно русо, дето въобще не прилича на нас - ей сега ще го потърся и ще го кача да го видите  Joy

# 438
Е при нас таткото е русичък,така че има на кой да са такива  Grinning Но тава все пак са само въпбражаеми изображение...

# 439
Fraqueza,mila nishto ne se poluchi,na men mi nasloji moqtq snimka i snimkata na tatkoto edna vyrhu druga i se poluchi edna krasotaaaaaaaaaaaa...... ooooh!

# 440
На мен нещо не ми се получи морфа Sad

# 441
Ето, аз намерих това, което ми излезе преди година и нещо от този сайт, плюс една моя снимка на около годинка за сравнение (както виждате абсолютно никаква прилика, но имаме такива гени в рода, така че няма да се изненадам ако се окаже такова)  Mr. Green

# 442
  • Хасково
Привет мили мами да ви се похваля вчера бяхме на лекър и бебо се видя казаха че ще е  stork-boy МЪЖ а ние се надявахме на мома ама нищо живо и здраво да е бебето а пък кавото ще да е  и на който иска да прилича

# 443
Тоя калкулатор за очите не ми харесва  Crossing Arms. Показа само 20% вероятност децата ни да са със сини очи като татко си, 30% със зелени като моята майка и 50% с моите кафеви очи.
А с този сайт по-късно и аз ще си поиграя да видя какво ще ми покаже. А ако си намеря моята снимка на около 2 годинки и на Ивка снимка ще ви покажа и тях да видите как все едно гледате едно и също дете.

# 444
Имам повишени левкоцити и някакви бактерии в урината момичета. Sad Направо съм се побъркала. Cry Дадох стерилна урина и сега ще почакам известно време докато станат готови резултатите и затова ако някой знае моля да ми каже опасно ли е това?!!? Praynig Praynig Praynig Sad

# 445
Имам повишени левкоцити и някакви бактерии в урината момичета. Sad Направо съм се побъркала. Cry Дадох стерилна урина и сега ще почакам известно време докато станат готови резултатите и затова ако някой знае моля да ми каже опасно ли е това?!!? Praynig Praynig Praynig Sad
Левкоцитите като са завишени - означава, че има някаква инфекция ли. Какво ти казаха лекарите.
Дано всичко е наред. Praynig

# 446
Левкоцитите като са завишени - означава, че има някаква инфекция ли. Какво ти казаха лекарите.
Дано всичко е наред. Praynig

Лекарката ми каза, че е притеснително и може би е свързано с възпаление на бъбреците.  Sad Из Интернет четох, че е нормално да са завишени при бременни, но колко точно незнам. Сега се надявам на стерилната урина да няма нищо, защото лекарката ми каза, че може да е попаднало и нещо от бялото ми течение, а аз такова си имам усилено от началото на бременността. Sad

# 447
  • Beyond the Frontiers
Покрай синът ми доста се начетох на литература за бактерии и възпаление на бъбреци. Първо не се шашкай - важната думичка в случая е "може". Според моят педиатър и здрав човек да се изпикае, пак ще има бактерии - с извинение за израза. Дори стерилната урина може да не е адекватна като резултат. Минала съм през всякакви светила в бранша, през 10-тина вида бактерии и още толкова вида антибиотици в рамките на 5-6 месеца. Peace

# 448
  • София
Аз мога да добавя само да бъдеш по - хигиенична след уриниране, тъй като урината малко или много минава през срамните устни, от там бактериите попадат във влагалището.
При мен урината беше с бактерии, стерилната урина - без растеж. Тва няма как да се получи, за това всеки път използвам бидето по предназначение. Отделно на това ми предписаха пробиотици, които да спомогнат на организма да се изчисти от дисбактериозата. Считам, че идеята е много добра и мисля да продължа да ги пия завинаги.

п.п. Бях на ФМ преди малко и за съжаление едната маточна артерия все още не кръвоснабдява добре. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

# 449

Аз не намирам никаква прилика.

Общи условия

Активация на акаунт