Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 075
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцето на един мъж...
Ох, снощи като го пребарваха, мислех, че ще го съблекат бе, па то на стол седнал Crossing Arms Тамън си викам ся ще го видя по-така, да се насладя, а то - на, ядец Close А Хуанчо в първите две серии не се появява толкова много. Обаче Чезарето е пич, а наемния убиец кой е? Много ми е познат от нейде Thinking

# 286
  • Разпиляна във въображението
В Кийра ме дразни начинът по който говори. Цупенето на устните й ми идва в повече.

# 287
Ох, снощи като го пребарваха, мислех, че ще го съблекат бе, па то на стол седнал Crossing Arms

Нима не си чувала за прословутите папски столчета с дупка на стратегическото място?  Mr. Green

# 288
  • в сърцето на един мъж...
Ми в интерес на истината не Embarassed Оказа се, че знам много малко за тази част от духовенството, освен всеизвестната история на Папеса Йоана, но понеже след нея са въвели стола, просто не съм се интересувала. Мислех, че ги събличат Embarassed

# 289
Да, точно след случая с Папеса Йоана са въвели пробитото столче, за да са сигурни, че няма да се издънят отново  Crazy

# 290
Аз пък се чудя що Чезаре си е Чезаре, пък Хуан не е Джовани. Ква е тая дискриминация.  Thinking

Щурми, Джереми се е развявал по матракулки в един стар филм, ама не му помня заглавието. Бях гледала една класация преди 100 години на десетте най-голи мъже, нещо такова, та там го имаше.  Mr. Green

# 291
Матракулки  Crazy  hahaha

# 292
 Mr. Green Тая дума от родителите ми я знам, дали е диалектна и/или остаряла вече не знам.

# 293
Харесва ми, започвам да я използвам  Mr. Green

# 294
Да, много невинно звучи и игриво.  hahaha

# 295
  • София
Дали някой ще разбере какво точно казвам  Joy Joy Joy използвайки тази дума!

# 296
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пуц, филмът се казва Damage, с Бинош http://www.imdb.com/title/tt0104237/. И в "Мадам Бътерфлай" май се подмятва по пишле.

# 297
Мерси, Джой! Гледала съм го, даже и книгата съм чела, тогава бях силно впечатлена, а сега тотално съм го забравила, ти да видиш...

# 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много хубав филм, наистина, но предпочитам книгата, че не ми се налага да гледам Айрънс.

# 299
  • Ænima/Albuquerque
Миранда Ричардън нечия ли е?
Щото си я искам.  Mr. Green

И Мартин Шорт, мерси.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт