Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 063
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Някой ден това дете ще порасне, ще ни намери и ще си отмъсти за всичко, само това имам да кажа....

# 331
  • срещу двата комина :)))
тя първо с майка си да се оправи  Whistling

# 332
  • София
Някой ден това дете като се влее в редиците ще бъде по - ненормално от нас!  hahaha hahaha hahaha

Нагримирана сова!!!  Joy Joy Joy

# 333
 hahaha hahaha hahaha Чавки! Joy

# 334
Обожавам бухльовци, сови и всякакви други ококорени нощни хищни птици  Crazy

И ааааз.  Heart Eyes

Някой ден това дете ще порасне, ще ни намери и ще си отмъсти за всичко, само това имам да кажа....

Ма аз с много любов, Вал, с много.  Mr. Green Освен тва така ми тръгна приказката за трите мечета, които отишли на гости на бухалчето, а то ги черпило с портокалов сладкиш, кво знайти вий.  Crossing Arms

Ване, опасявам се, че си права, що смях изсмя майка му дорде беше бременна покрай вас.  hahaha

# 335
Ха, таз приказка не я знам! Пуци, разказвай Hug

# 336
Ми тя не е завършила още, че тогава дойде време за ядене и секна мисловния ми напън. Докарах я до момента, в който самото бухалче отказва портокаловия сладкиш, щото то яде само мръвка, като себеуважаващ бухал. Най-много на финала меченцата да станат на мръвка, ама сигурно ще ми дожалее, пък те са и с татко Мечо.*

Има дрънкалка с мече и три по-малки меченца, да не си помислите, че патинсънизирам детето от малко.  Mr. Green

# 337

Има дрънкалка с мече и три по-малки меченца, да не си помислите, че патинсънизирам детето от малко.  Mr. Green
Точно туй си мисля! Naughty Laughing

# 338
Уха, много ми харесва приказката, само не убивай мечетата накрая Laughing

хихи, нова дума  -  патинсънизирам  Laughing
Поредното доказателство, че форумО е силно образователен, а не загуби-време Mr. Green

# 339
  • София
Ау, и аз не искам да убиват мечетата...  Laughing

Искам да чуя и края на приказката... обещавам, че ще си изям сичкото ядене в чинииката!

# 340
Няма, няма, и на мен ми е жал.  hahaha Хубу, отивам да мисля.  Mr. Green

# 341

Е какво да не...ти си малко гузен негонен бяга. И освен това ти си детския Стивън Кинг-
бухал, който предпочита месо пред портокалов сладкиш (справка-важността на сладкото в детския свят, бит и душевност), мечетата ще убиваш (дори и да е само идея, съм потресена!)...къде ще му излезе края. И после ме убеждавате, че детето няма да ни отмъсти като порасне..тя отсега го възпитава като кръвожаден и безпощаден мечолюб и бухал ooooh!

# 342
 hahaha Приказките трябва да учат и на реални неща - а покажи ми бухал, който яде портокали.  Naughty

И после ме убеждавате, че детето няма да ни отмъсти като порасне..тя отсега го възпитава като кръвожаден и безпощаден мечолюб и бухал ooooh!

Ако знаеш как й светват очите като почне да яде... Сущий Ханибал Лектър!

Силно съм поласкана от сравнението с Кинг, продължавам да пиша, още никого не съм бастисала, но планирам.  Twisted Evil

# 343
# 344
  • Ænima/Albuquerque
Е, не!
Пак проспах купона!  smile3532 smile3532 smile3532

Пуц, аз съм с Вал - ще се завърне Киф и ще ни изтрепе до крак!  hahaha

Совите и бухльовците са мегасладки! Ъгаси и очите, ъгаси!  Heart Eyes hahaha

Общи условия

Активация на акаунт