Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 003
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • срещу двата комина :)))
с Гари и аз ще се почерпя  Mr. Green

# 421
Зарадвай ме по избор, знаеш ми предпочитанията Wink
С Джеръми Айрънс муахахаха!  Twisted Evil

Айде от мен да мине няма да е той. Цъкай смело

# 422
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тъкмо щях ад се ядосам как ме гавриш, ама си отворих подаръка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Благодаря Hug

# 423
Мури, раздуй за капитан Америка някъде из темите, където счетеш за подходящо!   Praynig
Ване, на мен много ми хареса и историята и изпълнението, даже пуснах сълзички  Mr. Green заслужава си  Peace

# 424
Мирсиии!  Grinning

# 425
Тъкмо щях ад се ядосам как ме гавриш, ама си отворих подаръка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Благодаря Hug
Е няма баш теб да те цакам с топла бира  Grinning

# 426
  • София
Благодаря за отзива, Мури!
Значи и Капитан Америка ще се гледа. Тази седмица съм на обикновен Трансформърс 3.
Спомням си, че говорихме дали и къде има 3Д филми, които да ги дават нормално. Ами В киното на Мол оф София на Стамболийски. Обаче май ги пускат по - късно, демек като свърши наплива...

# 427
Благодаря за отзива, Мури!
Значи и Капитан Америка ще се гледа. Тази седмица съм на обикновен Трансформърс 3.
Спомням си, че говорихме дали и къде има 3Д филми, които да ги дават нормално. Ами В киното на Мол оф София на Стамболийски. Обаче май ги пускат по - късно, демек като свърши наплива...
вече дават очила, които си взимаш със себе си  Peace и положението е доста по-добре. Нито на единия не ме заболя глава и не се чувствах като пребита. Това е в Мол-а на Стамболийски

# 428
Е няма баш теб да те цакам с топла бира  Grinning
Знаеш си ти hahaha

# 429
И аз искам почерпка. Flutter

Зарадвай ме по избор, знаеш ми предпочитанията Wink

16-годишни, хилави, с прозрачни кожи? Mr. Green Laughing

# 430
Аууу, още не съм натопила дупе У моренце, а вие вече мощно налазвате мъжо ми  Crossing Arms

# 431
Бебе, да не се изказвам за твоите, аз поне съм със широк спектър на предпочитания Joy

# 432
Слънчо, Пуц го пожела, тя и само тя е виновна  Whistling

Бебе, за теб - цък

# 433
Бебе, да не се изказвам за твоите, аз поне съм със широк спектър на предпочитания Joy
fight, fight  Whistling
Злате, ама как ти обичам подписа  Rolling Eyes

# 434
Що да се бием бе, нямаме какво да делим hahaha

Да ви се похваля, днес цял ден се мотах да меря спектри в лабораторията на поляка и се уредих с покана за кафе Blush

Общи условия

Активация на акаунт