Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 984
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • срещу двата комина :)))
Що да се бием бе, нямаме какво да делим hahaha

Да ви се похваля, днес цял ден се мотах да меря спектри в лабораторията на поляка и се уредих с покана за кафе Blush
а жена му  Whistling

# 436
  • Ænima/Albuquerque
Аууу, още не съм натопила дупе У моренце, а вие вече мощно налазвате мъжо ми  Crossing Arms

Ти първо се засрами, че си там без мен! Crossing Arms

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Да ви се похваля, днес цял ден се мотах да меря спектри в лабораторията на поляка и се уредих с покана за кафе Blush
а жена му  Whistling
Тя не ме е канила Laughing

# 438
Ти първо се засрами, че си там без мен! Crossing Arms

Срам ме е  Blush

# 439
Нарисувай ми портрет в пясъка, и не се срами Mr. Green

# 440
  • Ænima/Albuquerque
Срам те е, ама не е достатъчно!  Crossing Arms

# 441
Слънчо, изографисай и втори потрет, на Сарки, ама за да е видно колко те е срам, използвай собствената си кръв за него hahaha

# 442

а жена му  Whistling

Ма и жена ли има Sad Хелоу, дет` се вика, влязох с трясък. Поздравявам ви с нещо вечерно-нежно-британско

# 443
  • КиТ
Обещах ли? Обещах. На ви сега приказка: Трите мечета и бухалчетоMr. Green
Оуууу,златна си Пуци само така  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,края особено им хареса  Hug Hug Hug

Вал свърши ли скитосването  Crazy,нИ сЪ спря значи  Joy Joy Joy Joy

Сонче я разкажи за  моторни скутери,ако искаш и на лични стана ми интересно  Flutter Flutter Flutter

нямаш спирка Джой,Джой значи с тоз Поляк,ц ц ц ц ц ц искам го видя,колко врем да ти меля на главата,пусна го..... изтървах го.... Crossing Arms Амаха Joy Joy Joy Joy,само внимавай дан разведеш щастливото семейство  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 444
Да се развежда, ако иска, мен това не ме топли, аз с такъв мъж само на кафенце бих ходила, за повече нямам нерви Laughing.

# 445
Злате, откъде ги намираш тези готски снимки, искам и аз да зяпам Flutter?

# 446
  • София
Хора! Hug Липсвахте ми. Аз чак сега се завърнах от морето, изръчках почти цялото северно крайбрежие. Party

Може ли някой да обобщи последните... няколко теми, а аз отивам да гледам Списъка, да видя новите попълзновения. Laughing

# 447
Плами-лятното скитане официално свършва на 31-ви август...засега  Simple Smile Четохте ли, че Бионсето щялда идва-да, ама не, ще кажа аз Laughing

# 448
Джо, кво му е на моя спектър само не разбрах, м? Thinking

# 449
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Злате, подаръка за Джой и аз го налазих Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт