Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 959
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
Ау, Джой как си го закопчала догоре Mr. Green Абе имаше една, дето му се виждаха и краката, като на маймунка, ама не можах да я открия, а не ми се търсят хиляда и сто бритски теми Crossing Arms
Ох, Ване, чета Студени домати ooooh! Хванала ме е жегата нещо Joy Ясно, щом не те кефи. Аз на това чудо не мога да му намеря читава рецепта Crossing Arms
Айде пуснете ме деее Crossing Arms

# 556
  • Ænima/Albuquerque
Изрут! hahaha Днес видях пореден постер на д-р Енчев с надпис: Твърде съм красива, за да... и лепннато на остатъка "Цензура".  hahaha

Мда, всичките му билбордове са цензурирали, ама то е ясно, че отново е от неговата PR агенция.  hahaha

Въх, Сарказмов за "добро утро".  newsm76

# 557
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мури, твоят започна разговора, ама войната се разгоря зарад Джуди, а и е разбираемо, то мъж ли бе да го опишеш Crazy

Гея, крачетата ги поствах аз, ако това ти помага hahaha. Обаче в конкретния случай, въпреки че съм любителка на гладкокосмести, не мога да не отбележа, че Джуди всякак е прекрасен.

# 558
  • София
Въх Мичо... Мури, някои искаме да спим тая вечер, а не да се мяткаме в леглото цяла нощ бълнувайки...  Whistling

Гея, имам перфектната рецепта, ама съм тъпа и не я използувах, че нещо не разбрах как се прави точно...  Rolling Eyes щи я пусна на лични утре... от стара готварска книга е

# 559
  • в сърцето на един мъж...
Джой, не ми помага Mr. Green ама и не ми се търси, стигат ми за днес космите Joy
Ване, мерси Hug

# 560
  • КиТ
Абе Мури щях да те питам кво стана с търга издържах ли теста Thinking да прибирам ли двамата прекрасници от Misfits Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,че да направя и аз една актуализациика  Flutter Flutter Flutter

# 561
  • срещу двата комина :)))
Абе Мури щях да те питам кво стана с търга издържах ли теста Thinking да прибирам ли двамата прекрасници от Misfits Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,че да направя и аз една актуализациика  Flutter Flutter Flutter
зимай ги  Joy други мисли имам сега, сам давай от време на време снимки на Саймън  Hug

# 562
  • КиТ
Тъй ето и моята нова актуализация  Mr. Green
Хю Грант
Сам Клафлин
Ръсел Тоуви
Андрю Линкълн
Джим Стърджис
Колин О'Донахю
Скот Спийдман
Лукас Брайънт
Джеймс Дарси
Фреди Хаймор
Робърт Шийнън
Айвън Риън
Анна Торв

Споделени:
Алекс О'Локлин
Джонас Армстронг
Дани Дайър

*Мури нямаш грижи  Hug Hug Hug

# 563
  • гр.София-Красна поляна
 Shocked Бе,вие полудехте с тия косми,бе!

Звинете принцесо,вии.а нали hahaha ма я да се изкажа и язе... Whistling
Я по Мичо не видим толкова косми колкото по Джуди (моля не ми викайте Rolling Eyes).
Първия има буйна растителност ма по главата и мога да му плета плитки па
втория ако го опоскам с епилатора обещавам от събраното два пуловера да му заплета. Mr. Green

Въпреки всички....косми втория бих го щипнала по бузката,бих го гледала в очите до утре и бих го киснала мени таймс по устЪта. Mr. Green

# 564
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зииис,  Hug Hug Hug

# 565
  • Ænima/Albuquerque
Въпреки всички....косми втория бих го щипнала по бузката,бих го гледала в очите до утре и бих го киснала мени таймс по устЪта. Mr. Green

Обичам та, ма, как можа да го напишеш т'ва?  hahaha

# 566
  • София
Здравейте, момичета  Hug.
Може да не пиша редовно, но гледам да ви чета. Я ми припомнете чие притежание беше Кит Харингтън, че да позавиждам благородно на собственичката му  Laughing.

Скоро изгледах Игра на тронове, а сега съм почнала книгата. Много се изненадАх, защото не очаквах да ми харесат и май почвам да си давам сметка, че съм пропуснала много неща, отбягвайки фентъзито и в киното, и в литературата Blush.

ПП: всичките коментари за косми, които чета, ми действат болезнено, защото вчера се опитах сама да си направя коло-маска на.... ъъъ женското на матракулките  hahaha!
Пуц, с тоя лаф и с приказката ти добре се посмях  Joy.

# 567
  • София

Обичам та, ма, как можа да го напишеш т'ва?  hahaha

Ма то това всички бихме го направили  Blush Ей, ся! Джо-то като се побългари за месец...  Whistling

Вени, това в розовото, когато е самостоятелно направено ми се чини, че по - малко боли с епилатор

# 568
  • гр.София-Красна поляна

Обичам та, ма, как можа да го напишеш т'ва?  hahaha
hahaha И аз та обичам,ма! Hug

ПП.Пуцо,как можа да напишеш това в розовото ма..... smile3532 smile3532 smile3532
Напрау ме съсипа от смях,изплюх си бирата ма. hahaha hahaha hahaha

# 569
  • срещу двата комина :)))
Мой е Джон Сноу, а аз съм на 3-та книга и ако знаеш колко го либя в момента

Общи условия

Активация на акаунт