Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Видях, видях Mr. Green

# 631
Браво, браво! Поощрявам  подобни благородни начинания. Не стига, че не ме кефи, пък и ми го пипа мойто си.  Crossing Arms

Изкарахте по една бира  Grinning

Ей я баба ви Хеленка на млади години какво е парче  Heart Eyes

# 632
Баба аз съм я гледала на младини в "Калигула", страхотно секси Heart Eyes

# 633
  • София
Писах в друга тема, но тук да дам линк! Излезе читав рилийз на Джейн Еър в замунда, ето го http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=273905&hit.

# 634
  • КиТ

Аууу, това ли чакаш ти, птицо проклета? М?
Ау, аууу!

Чакам... кво да прая...  Tired
Недей тъй голя хищница стана,докат собственика го няма и грабиш с все сили Shocked Shocked Shocked,нИ вярвам на очите си  Crazy

И си сложила си овцата в подписа ти  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532щях да умра Crazy

Да си пусна новата ми плювка ей тая прекрасница,досега все на мъжко,но не можах да не я отразя Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
  • в сърцето на един мъж...
Вени, в коя тема си писала Grinning Щото и аз минах да съобщя за новия филм Embarassed

# 636
  • София
Вени, в коя тема си писала Grinning Щото и аз минах да съобщя за новия филм Embarassed
В темата за Ужасите  hahaha, ама не  щото филмът е кофти, а защото едно от момичетата преди време беше питало  Laughing.

# 637
Плами, коя е тази, много е секси Blush?

# 638
Не сме си пускали нищо бритско напоследък

# 639
  • Разпиляна във въображението
Плами, коя е тази, много е секси Blush?

Мисля, че е мацето от Fringe

# 640
  • София
Плами, не умирай! Овцете са крайъгълен камък на британския икономически разцвет, та... много внимавайте как се отнасяте към безименната ми овца!  hahaha

# 641
Брютру!

Джой, обожавам тази песен, а ти си много красива.  Heart Eyes

Плами, не умирай! Овцете са крайъгълен камък на британския икономически разцвет, та... много внимавайте как се отнасяте към безименната ми овца!  hahaha

hahaha И не само, на австралийския също! Направо два крайъгълни камъка!  Sunglasses

# 642
Тъй, тъй, без овце на никъде нямаше да са!

Нямаше да го има английския туид и великите сака с кожени кръпки на лактите Simple Smile

Незнайно откъде Crazy имам спомен за следната любопитна информация: алеите в Хайд парк са проектирани с помощта на стадо овце. Следили няколко дни дизайнерите движенията на стадото и по техните стъпки направили алеите Mr. Green

Не знам дали е истина Thinking

# 643
 Joy И да не е, на мен много ми харесва.

А относно туида - забравих ти дали гледаше QI, ама там споделиха една миризлива информация за въпросната тъкан във връзка с въпроса защо в Камарата на лордовете намирисвало на пиш.  hahaha

# 644
Хаха, я разкажи, Пуци, какво за лордовете Grinning
Гледах QI, ама напоследък никакво време нямам, та съм го зарязала до средата на 2 сезон. Зимъска ще наваксвам.

Общи условия

Активация на акаунт