Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 912
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От сряда, от сряда newsm44 newsm44 newsm44. Утре е един много важен работен ден, и после свободааа Grinning

Пусни някоя морска снимка Wink.

# 706
Хайде бе, Джо! Кажи кога да го опъваме тоя червен килим и си идвай. Аз да си призная тайно, че предрусах снощи с един от мъжете на Мури и го сънувах чак. Плана ми за днес е същия bowuu

# 707
Е, нали току-що казах, разстилайте килима на жълтите павета hahaha

# 708
Отивам да го взема от химическото и направо тръгвам към Народното събрание.  bouquet

# 709
 hahaha hahaha hahaha

# 710
  • КиТ
Добрютро на всички моми британки!
Бре, вий не сте почнали нова тема, а Джото дори не е в отпуска  Mr. Green Бива ли така, очаквах поне 30-40 страници за четене, пък то някакви си мизерни 17  Whistling  Mr. Green

Ми излагат се,не пишат като за световно,кротнаха се,понеже не искат да те мъчат да четеш..,а и събота и неделя тук е лежерно през седмицата избухваме Crazy Joy Joy Joy

Джой,Джой обещай,че като дойдеш на родна земя ще пишешшшшшшшшшшш Praynig Praynig Praynig Praynig

# 711
Ще наминавам да ви намигна набързо Crazy Hug

# 712
Пусни някоя морска снимка Wink.

Ще пусна, когато ми ги пуснат на мен   Mr. Green

Почти ви изчетох, Сарказмова и Джо се изпокарали за мен  Crazy Недейте така, момичета, сърцето ми е широко, има място за повече от един  Hug  Mr. Green

# 713
Карахме ли се, аз доколкото разбрах се уредих с тройка Mr. Green. А и ако я знаеш, че зад гърба ти се взе с Зиска, веднага ще ми пристанеш hahaha

Чеки да те поздравя, че ми липсваше тази седмица Hug

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 13:13 от joy_r

# 714
Аууу, невярна жена е тя  Crossing Arms Как не те беше грях бре, Стоичко?!?  Mr. Green

Впрочем Сарки по отношение на мен е като куче върху купа сено - нито го яде, нито го дава  hahaha  hahaha  Joy

Оххх, Special Needs  Heart Eyes  Heart Eyes

# 715
Не се притеснявай,мило, ние със Златето ще те осиновим Hug. И ще те ползваме по предназначение Crazy

# 716
Амии аз? Flutter

# 717
Ами, Бейби, така е като не гледаш ИК- там се извърши разпределението и сега си сиротна hahaha. Питай Слънчо дали е съгласна да си и сестричка и ще подготвим документацията Mr. Green

# 718
Слънчооо, м? Flutter Flutter

# 719
Започнах "Устоите на земята", прекрасен Flutter. Искам да плюна по разбойника, който прибра бебето, много ме разчувства Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт