Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 903
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Смей се ти, ма след новината за гръмнал бюст в самолета изобщо не внимавах къде натискам Embarassed

# 676
  • Somewhere far away
Хаха ..мдаа.. голям ядец. Не заради циците, а заради парите Joy..толкоз пари да гръмнат ей така... шит си е!  Grinning  hahaha

# 677
Вал, жив и здрав да ти е Мечото. Ти що не му правиш компания в дивотиите, да не си одъртяла предсрочно?  Mr. Green

# 678
  • Варна
как сте банда  Mr. Green
на мен пак не ми достига времето,
а малко и спортните емоции тези дни ми дойдоха в повече  Mr. Green Mr. Green ... трябва да взема мерки  Mr. Green

на вълна съм стари филмчета, сериалчета, също и QI (мале тия съвсем полудеха  Mr. Green)

p.p.
да попитам, Ейдън Гилън ако не е заплют, да ми го причислите (малко е айриш,ама  Whistling)

# 679
Пуци,помъдряла, не одъртяла! Naughty Истината е, че съм трудни адаптивна и мрънла по природа и неговата спонтанност ми съкращава живота Sad

# 680
Аха, разбирам. И аз съм така със спонтанността...

как сте банда  Mr. Green
на мен пак не ми достига времето,
а малко и спортните емоции тези дни ми дойдоха в повече  Mr. Green Mr. Green ... трябва да взема мерки  Mr. Green

на вълна съм стари филмчета, сериалчета, също и QI (мале тия съвсем полудеха  Mr. Green)

Още не, още не...  hahaha

# 681
  • КиТ
Плами, коя е тази, много е секси Blush?

Тя Мирел е подсказала,че от Fringe,който в момента е ми е фикс идея Crazy
Ей я  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Незнайно откъде Crazy имам спомен за следната любопитна информация: алеите в Хайд парк са проектирани с помощта на стадо овце. Следили няколко дни дизайнерите движенията на стадото и по техните стъпки направили алеите Mr. Green

Дори и да не  е вярно,тава инфо ми е адски интересно  Crazy

Вал много си арна бре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,честито на твой Мечо жив и здрав да е Hug Hug Hug

# 682
Вал, жив и здрав да ти е рожденика!   bouquet

# 683
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дръннн по свещенически Heart Eyes

# 684
Пак надуших Бетани  Crazy Абе, Мури, кхъм..то такова...може ли да ми го подаряваш за рождения ден-само един ден, веднъж годишно. Pretty please, with sugar on top

Софиянки, вие били ли сте в Toba&Co? Аз го открих едва днес! Магияяя, толкова ми се върза с настроението в душичката, представено от новата ми премяна (благодаря на всички за комплиментите   bouquet)

# 685
  • Варна
дубрутру  Mr. Green

малък инцидент с Мистър Бийн
http://boingboing.net/2011/08/04/rowan-atkinson-injured-in-crash.html - Rowan Atkinson reportedly injured in crash
(колата се предполга, че е тази )
ейййй, ама един път да участва в Топ Гиър и как си повярва човек  Mr. Green

# 686
  • срещу двата комина :)))
Пак надуших Бетани  Crazy Абе, Мури, кхъм..то такова...може ли да ми го подаряваш за рождения ден-само един ден, веднъж годишно. Pretty please, with sugar on top

Софиянки, вие били ли сте в Toba&Co? Аз го открих едва днес! Магияяя, толкова ми се върза с настроението в душичката, представено от новата ми премяна (благодаря на всички за комплиментите   bouquet)
ако продължаваш да ми пускаш негови снимки, ша ти го пусна  Mr. Green ама никакви неприлични неща няма да правите, все пак е от Night watch  Naughty

# 687
Мури, ти на коя книга беше ?.... Mr. Green Косичката му във филма ми е проблем, но в живия живот ( Mr. Green) му е добре перчема

# 688
Не бе, Анелка, гледах го в ТопГиър, той так кара тяхната reasonably priced car, няква Киа. Оцеля си.  hahaha

Редактирам се, не знам кво чета: да бе, верно си повярва.  Mr. Green

# 689
Друго освен това не трябва да му дават да кара  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт