Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 37 243
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Ехееее колко хубави спомени ме връхлетяха  Simple Smile
Още венъж добре дошли на  бъдещите априлски мами 2012 от една горда априлска мама 2011  Blush
Пожелавам ви една много безпроблемна бременност и на финала  зсрави бебоци.Сигурна съм,че всичко ще бъде наред.
s kov аз също съм с хашимото,пиеш ли нещо сега,TSH-то ще влезе релси-сигурна съм
Чао засега,ще се включваме често

# 91
Привет на всички!
Брук Дейвис - това, което със сигурност знам, че до 12 седмица /3 месец/ не се води бременност, дори и сега да отидеш, да -  ще маркират че има ембрион, но около 12-та седмица ще те извикат официално  за регистрация и проследяване.
Аз смятам, чак тогава, при мен се пада към началото на Сеп., да отида за първи преглед.
Това само за инфо, иначе ако ще се чувства добре - няма проблем и сега да отидеш!
Злати7  - многооооооо си търпелива - браво, де да бях като теб!

Ама какво време днес Crazy

Лек ден!

# 92
 С радост виждам, че темата е започнала да се пълни.
Брук, нормално е да нямаш никакви признаци - има много леки бременности. Аз бях така. Само в деветия започна да ми дотежава.
А за тези, които имат зацапване - нормално е когато оплодената яйцеклетка за захваща за маточната стена да има леко зацапване.
Хайде да ви е на късмет на всички. И догодина вие да посрещате новите априлки Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 93
  • София
Hadji, и аз така знам.  Нямах предвид ЖК , а просто частен преглед, да се провери вижда ли се нещо, дали е където трябва, ей такива неща, както казваш- за успокоение.
chorlamata, благодаря за успокоителните думи.  Надявам се и аз да съм като теб! Може би все пак ще изчакам 14.08. Между другото -тогава е и рождения ми ден. Дано получа най-хубавия подарък!
Хубав ден на всички, макар и дъждовен!  bouquet

# 94
Момичета, аз съм... нормално... търпелива Wink . БТ тая сутрин ми беше 37.10, днес имах болки в корема, такива предменструални, но държа фронта... Така или иначе все още нямам нито един ден закъснение. Определено тия три дена ще са ми много напрегнати... стискайте палци да не изпадна от темата Wink.

# 95
Брук ако приемеш един съвет на док отиди към 8 г.с. тогава всичко е ясно и ще видиш тупкащо сърчице преди това някой " доктор" може да те хвърли в такива филми  ooooh!

# 96
  • Червено знаме 11:)
Спомени,спомени....като че вчера беше август,а аз много нещастна и объркана,защото ми предстоеше операция за премахване на миома,лекарите категорино ми забраняваха да забременявам....а аз вече съм била бременна GrinningКогато разбрах бях много,ама много объркана...през цялата бременност не ми даваха никакви надежди,на всичко отгоре и се оказа че съм с двурога матка...споделям това с вас-бъдещи априлки,за да ви окуража,че дори и когато ви е най-трудно,тук ще намерите утеха и разбиране,сродни души.Е,родих живо и здраво бебче,махнаха ми миомата и сега животът ми е този,за който съм мечтала.Като гушнеш малкото човече,забравяш за всичко.Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност,а април най -прекрасните бебчета!!!

# 97
Здравейте и от мен! Съвсем тихо и на пръсти и аз се записвам при вас. Дано всичко е наред, защото имам доста сложна история. Но накратко да се представя - Казвам се Велислава . Имаме син - Мартин на година и десет месеца. Отне ни 6 години борба и 7 бременности да го имаме. Той ни е инвитро бебе. От същия цикъл имахме замразени 3 бластоцита. В понеделник беше трансфера на две от сладоледетата. Днес вече имам втора чертичка, мноооооооооооого бледа, но я има. Той и Марти "започна" с една такава черта. Спомням си, че цял ден се взирах в теста, за да се чудя дали си въобразявам,че е там или е истина...  Simple Smile Същото се случи и днес, но беше потвърдено и от мъжа ми. Първите ми кръвни са в четвъртък - 4.08. До тогава ще се побъркам сигурно. Стискайте палци да мога по-смело да се похваля скоро.
честито на вички бъдещи априлки!!!!
Благодаря за хубавата тема и топлото посрещане от априлки 2011!
До скоро
Вели

# 98
Мечтателка, здравей ... хубаво е да знам, че има и друга във форума с хашимото .. пия Л тироксин, от една седмица ми го повишиха от 50mg на ден на 75mg през два дни (през останалото време отново 50), защото ТСХ-то ми беше станало 5 .. от вчера Л-тироскина ми е повишен отново (през ден съм на 75), заради прокървяването, а и защото се подух от утрогестана (явно са ми дали много голяма доза за моята телесна маса) .. доскоро бях на лечение с преднизолон (имах високи антитела), явно успешно, защото веднага като го спрях се получиха двете черти ... може би много рано е станало, защото ми върнаха преднизолонона за поне три дни (много ме е страх, четох в описанието му, че забавя развитието при бременност, а на мен гинеколога ми каза, че това са ми фатални две седмици) - пия по 1/2 от гадния преднизолон. Освен това пия охибор форте (заради селена). Другите истории, които пия са за задържането и заради бремеността - утрогестан и нош-па, и отдено фолиева кисилина... Никога не съм пила толкова много лекарства едновременно... на всичкото отгоре, трябва спешно да кача някви килограми, защото застрашително слизам към 40-те... При тебе имаше ли такива проблеми - с килограмите и активиране отново на антителата МАТ за щитовидната жлеза?
Извинявам се на другите, че напълних форума с гадни лекарства, но все още много ме е страх .. почти не усещам тежестта както последните два дни и не е прокървявало отново, след онази нощ.. Но си гледам снимката от ултразвука и се плаша, че всичко е толкова рано и толкова лесно да загубя Sad

Брук Дейвис, при мен нещата бяха много ранни като отидох - на обикновен ехограф нищо не се видя, дори на вагинален ехограф се виждаше като една мъничка точка и се наложиха кръвни тестове - беше ми закъснял само два дни .. сега почти две седмици по-късно вече се вижда ясен кръг, голям с диаметър около сантиметър и мъничко, ясен черен кръг с бяла точица в ляво Simple Smile ... аз не издържах и като видях двете черти - на следващия ден бях на ехограф. когато и да го видиш, всичко ще бъде наред ... стискам палци!

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 09:07 от s_kov

# 99
  • София
Venera26, стискам палци да си горда априлка 2012!!!  Hug Hug Hug

# 100
Априлки, днес не ми дойде, така че отбелязвам първи ден на закъснение. БТ сутринта ми беше 37.10 градуса. Иначе и днес, както вчера си имам предменструални болки, но ми е спокойно, защото 100 пъти разглеждах темата с графиките на БТ на бременните момичета и видях, че това е нормално. Упс... вътрешно съм си сигурна, че съм бременна... спокойно ми е едно такова... лека вечер, момичета...

# 101
s_kov и при мен TSH-то беше висок,а също и ТАТ и МАТ,но аз пиех само Л-тироксин 50мг,без селен и др,защото според моя лекар,ТАТ и МАТ са само показател,че си с хашимото-няма смисъл да се лекуват.По време на бременнността успяхме да вкарахме ТСХ в релси,като всеки месец го изследвах(него и Т3) и според резултатите регулирахме дозата на ЛЛ-тироксина.При мен обаче проблема е сега след раждането,защото TSH mi e 0,00009  #Crazy което също не е много хубаво.Ти от къде си,къде ходиш на лекар?Извинявам се на другите,че спамим темата,но искам да помогна с каквото мога
Злати7 ,Venera26 момичета стискам палци и на краката това да е вашата темичка  Praynig

# 102
ЕлБиЕн и me4tatelka :* още веднъж благодаря за топлото посрещане и стиснатите палци. Теста ми вече е потвърден и от дигитален такъв.Eто линк към снимикте - http://s1239.photobucket.com/albums/ff520/Velkata77/    Сега остава всичко да е наред с кръвните и да си е на мястото бебето, защото имам история с извънматочни бременностти.
Злати7 стискам палци и за теб. Дано не ти дойде и скоро и ти смело да се присъединиш тук.
Лек ден на всички и до скоро.

# 103
Супер супер, резултата от тази темичка ще са едни много хубави априлски бебчета. Аз бележа втори ден закъснение. Утре сутрин ще си купя тест и... фолиева киселина Wink . Термина ми по калкулаторите се изчислява за 7-ми април. Целувки.

# 104
Венера, имаш тихичко честито и от мен  Hug! Стискам палци на всички ви, мили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт