От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 42 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
момичета получих мейл от ларедут ,че на 25 ми е изпратена поръчката на адреса на франс то бг,дали е възможно все още  да не е пристигнала при тях,защото ме няма в списъка с получените пратки ThinkingПОРЪЧКАТА МИ Е ОТ 18.07.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 19:52 от vivaliti

# 226
момичета получих мейл от ларедут ,че на 25 ми е изпратена поръчката на адреса на франс то бг,дали е възможно все още  да не е пристигнала при тях,защото ме няма в списъка с получените пратки Thinking

Възможно е, да. Май им трябва 3 дни за да стигнат до тях.....Та....сигурно на 29-ти ще те има в списъка, поне така си мисля аз.......От коя дата ти е поръчката?

Обработиха я и получих  подтвърдителен мейл. Но им отне цяла седмица. Дори получих извинително писмо за забавянето.

Говори ми, говори ми такива неща.......И аз имам такава, която ще обработват ръчно.....Та да видим какво ще стане с нея.......

# 227
  • София
сега получих е-мейл от СД за пратки в курса от 22. Може би вече е пристигнал.

# 228
  • София
И аз получих, но не мисля че е пристигнал.

# 229

Би ли казала от коя дата ти е поръчката в този курс Peace  bouquet

# 230
Обработиха я и получих  подтвърдителен мейл. Но им отне цяла седмица. Дори получих извинително писмо за забавянето.

Това намаление ще го запомня с обърканите си пратки. Едната я обработиха ръчно, другата по моя вина е със сбъркан пощенски код, а третата си стои в Страсбург и чака някой да се появи на адреса на СД. Да си имам и аз късмета Mr. Green
това за адреса го пише в сайта на СД, нямало никой да се появи а се пренасочват от пощата в междинен склад виж им сайта с инфо

# 231
  • Sofia
Ще трябва да напишем с големи червени букви в новата тема за статуса на поръчките на СД. На всяка страница някой се оплаква, че пратката му не е приета.

Днес си взех последните две поръчки от Пти солей (от дата 01.07).
Като извод - оказаха се съвсем коректни, имах малко недуразумение само по една поръчка поради подадена от мен информация за друго лице, което ще вземе пратката.
Общо около 8 поръчки получих от тях, всички коректно отразени и предадени, включително всевъзможни разделени пратки от ларедут поради липсващи артикули, артикули, които ще са налични по-късно и прочее.

Така че от мен положителна оценка за тази фирма, жалко, че няма да ги ползвам повече   Peace

# 232
  • Русе
Здравейте,
На някой да му се е случвало пратката от Ларедут да стой в колисимо от 21.07? Т.Е. от тази дата е предадено и само в някаква агенция пише че е.Притесняваме ,че е на стария адрес на Франстубг.Иначе поръчката е от 12.07.

# 233
  • Бургас
И аз получих мейл тази сутрин  Party

Сега трябва ли да получа съобщение, че са в съответния пункт за получаване?

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 09:27 от misi77

# 234
И последната ми поръчка от 18.07. е на френски адрес вече, бях се притеснила дали ще стигне навреме на стария адрес на Франсето, че много ги бавиха от ЛР........

2 поръчки имам, които са ми без номер за колисимо от ЛР, в сайта си седят на 4 стъпка - едната днес я получих, а другата - въпросната от 18-ти - ще тръгне утре с курса на Франсето........

Ето и списъкът с пратките, които утре ще тръгнат - http://www.francetobg.net/bg/na-frjenski-adrjes/

# 235
  • София
Аууу, супер списък, няма ли такъв и за СД Rolling Eyes или след 15.08 ще има  Rolling Eyes

# 236
  • Карлово
 sohappyПолучих мейл от СД за 2 пратки, които пътуват с курса от 22.07.
А аз ги бях отписала за това лято! Sunglasses

# 237
  • София
Курса на СД още не е пристигнал. Бил вече в БГ камиона но .... Аз снощи получих мейл, за пратките с курса на 22/07 и естествено се занесох до офиса в Дружба.
За първи път получавам със СД, а от английския превозвач знам, че като получа мейл, мога да отида да си взема нещата, но не, то било само статус.
Аз подозирам (не знам дали е кометирано), че трите фирми ползват един камион от ФР го БГ, и без това датите на курсовете им съвпадат. Simple Smile

# 238
  • В полето, под тепето.
Датите съвпадат, но пратките от Франсето  - курса им от 22.07- вече си ги получихме! Heart Eyes

Между другото ми се струва , че ПС незаслужено отпаднаха от първия пост. Ето сега имат курс, който пътува и трябва да пристигне днес-утре.. Също така аз лично ще продължа да ги ползвам като посредник за поръчки от фр. сайтове , които нямат ПП или не ми харесват кредитните карти. Laughing

Стискам палци -утре да си полручите пратките от СД! Wink

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 14:27 от Теси

# 239
  • София
За което благородно ви завиждам и се дразня на СД  Laughing Поръчка направена на 08/07 чакам за момента, щеше да е добре да е дошла вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт