От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 230
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
И аз ги чакам ..уж до 25 бяха в отпуска /и то френския им офис,за тук в Бг бяха казали че ще работят/ ,в сайта им си е обявено ,че от 25.08 приемат поръчки...писах им и в петък и в понеделник,но все още нямам никакъв отговор.. Sad((
Ако франсето не бяха в русе щях  да се обърна към тях...,неможе да обявяваш едни дати..а да си глас в пустиня..така не се работи!!! Close

# 721
май от вчера или от днес са наработа вече ,така че щели да почнат да отговарят..,но като се има предвид че сигурно са затрупани с имейли...незнам дали ще успеят да отговорят днес на всички Sad
Дано тази информация е от полза..

# 722
Някой получавал ли е скоро имейл от СД за получена пратка на френски адрес? Питам, защото според проследяването е получена на 29-ти, но нямам имейл и се чудя дали са преустановили изпращането на уведомления или поръчката ми е получил някой друг  newsm78

# 723
  • София
аз получих вчера, обаче според мен има някакво объркване... пише че тежи 1,800 кг и е само една, пък аз имам две от този акаунт и предполагам, че са ги обединили - няма начин една пижама и един анцуг или едно якенце и една блузка да са два килограма (и то при положение, че коженото яке на синчето ми го дадоха 600 гр)  newsm78

# 724
  • София
Някой получавал ли е скоро имейл от СД за получена пратка на френски адрес? Питам, защото според проследяването е получена на 29-ти, но нямам имейл и се чудя дали са преустановили изпращането на уведомления или поръчката ми е получил някой друг  newsm78
аз снощи получих 2 имейла, за пратки получени на 26 и 27.08
ще изпратят и твоите

аз получих вчера, обаче според мен има някакво объркване... пише че тежи 1,800 кг и е само една, пък аз имам две от този акаунт и предполагам, че са ги обединили - няма начин една пижама и един анцуг или едно якенце и една блузка да са два килограма (и то при положение, че коженото яке на синчето ми го дадоха 600 гр)  newsm78
а подаръка включваш ли го?
Ларедут никога те са обединявали в едно няколко различни пратки

# 725
Благодаря, момичета!   bouquet Ще чакам търпеливо и ще се надявам, че всичко е ок  Peace

# 726
  • Пловдив
В понеделник звънях на Пти солей.Девойката каза че от утре тоест вторник колегите й във Франция почвали работа.Видя ми се ненормално да обявиш 25,08,а да си удължиш отпуската със седмица.
Не знае кога ще има курс ама до ден два щяло да се знае.Изобщо неориентирана работа.Имам поръчка от Квеле направена от тях от 26,юли

# 727
  • София

аз получих вчера, обаче според мен има някакво объркване... пише че тежи 1,800 кг и е само една, пък аз имам две от този акаунт и предполагам, че са ги обединили - няма начин една пижама и един анцуг или едно якенце и една блузка да са два килограма (и то при положение, че коженото яке на синчето ми го дадоха 600 гр)  newsm78
а подаръка включваш ли го?
Ларедут никога те са обединявали в едно няколко различни пратки
подаръците са сет грис - имам го и в другата поръчка заедно с кабелчето е 280 гр., така че няма как да са теглили първата ми поръчка - детско яке с блузка и сет грис и да е две кила, по-скоро ми се ще да си мисля, че са объркали мейла и са ми писали за една, а килограмите са за две  Peace

но... докато пратките си стоят във Франция, ни остава само да гадаем  Peace

# 728
Дзвер, якетата ги пращат отделно май, така че направо три пакета чакай. Ако якето е сложено в кашонче, нищо чудно и толкова да тежи. А може и печатна грешка да са допуснали, знае ли човек.  Thinking

# 729
Дзвер, якетата ги пращат отделно май,

Мисля, че не е задължително. Имах пратка с дамско кожено яке, ама тъничко и сравнително леко, летен панталон и 1 бански + бялата чанта. Пристигнаха си заедно. 1.284 кг. по данни на превозвача, не съм ги мерила лично. Друга с детско кожено яке, без подплата, чифт детски дънки и мъжка пижама също си беше в една пратка, не помня точните килограми там, ама май минаваше 1,5 кг.
Та...бързо получаване на поръчките на всички!

# 730
В понеделник звънях на Пти солей.Девойката каза че от утре тоест вторник колегите й във Франция почвали работа.Видя ми се ненормално да обявиш 25,08,а да си удължиш отпуската със седмица.
Не знае кога ще има курс ама до ден два щяло да се знае.Изобщо неориентирана работа.Имам поръчка от Квеле направена от тях от 26,юли
Ужасно!!!! И аз вече загубих търпение, имам поръчани неща от края на юни още, и ни вест, ни кост! Абсолютно безотговорна работа  smile3554 smile3511 не мога да се побера в кожата си! Не знам кой дявол ме накара да ползвам Пети Солей. Хората забравиха отдавна за поръчките си от намаленията. Съчетанието на ориенталската "точност" на Ларедут с безотговорността на превозвача, прави навлизането в подобни приключения за мен забранена зона Naughty
Все пак единствено се моля да си получа нещата и да приключа тази сага newsm17

# 731
  • София-Лагера
Имам нужда от бърз отговор.
Къде е това COLISSIMO SUIVI 48h
Не го виждам ,а четох че трябва него да го чекна.
Мисля да ползвам Смарт Деливери.
Изписвам си моите имена с техен адрес.

# 732
  • София
Имам нужда от бърз отговор.
Къде е това COLISSIMO SUIVI 48h
Не го виждам ,а четох че трябва него да го чекна.
Мисля да ползвам Смарт Деливери.
Изписвам си моите имена с техен адрес.
На 2 стъпка- ливрасион. Дай с курсора леко надолу по страницата. Там има 2 или 3 карета, трябва да го видиш- вероятно в средата Peace

# 733
аз като пусках първата си поръчка от Ларедут също го нямаше колисимо сурви
имаше нещо друго, но вече не помня какво беше  Sad

# 734
  • София
Лекинко започвам да се нервя с това невидение относно новият курс на СД . Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт