От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 42 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Според мен девойката грешно е постнала изображението. Очевидно говори за някакъв текст.

# 91
Здравейте! Четох, четох  и реших да поръчам със Смарт, но първо трябва да променя адреса си с Френския. На сайта на Смарт пише това:
" Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
 Prenom:  Ivanka Valcheva"
Да разбирам ли че Nom e моето име, а prenom трябва да попълня Ivanka Valcheva?!
Не ми се смейте много.

# 92
Здравейте! Четох, четох  и реших да поръчам със Смарт, но първо трябва да променя адреса си с Френския. На сайта на Смарт пише това:
" Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
 Prenom:  Ivanka Valcheva"
Да разбирам ли че Nom e моето име, а prenom трябва да попълня Ivanka Valcheva?!
Не ми се смейте много.

Да, правилно си разбрала.
И не ти се смеем, всички питаме това, което не ни е ясно.
  bouquet

# 93
На някой случвало ли се е да има ей такъв сатус на поръчка до френски адрес:

Как така получателят не е бил на адреса? На следващия работен ден ли ще им го доставят пак?

Имам няколко поръчки (от петък и събота) с такъв статус в колисимо: получателят не е бил на адреса по време на доставката. Писах на смарт, но още нямам отговор. Надявам се днес да се промени статусът им в сайта.  Thinking

# 94
  • Sofia
А видяла ли си тази информация на Смарт:

Уважаеми клиенти,

С текущото съобщение Ви уведомяваме, че с цел да подобряване условията за обработка на Вашите пратки

ще направим промени в офиса ни във Франция за периода 25.07 - 15.08.2011г.
През този период вашите поръчки ще продължат да бъдат обработвани с най-голямо внимание, но за целта

ще използваме временен склад, за който имаме официално споразумение с френските пощи.
За всички наши клиенти няма да има никаква промяна в начина на поръчване и въвеждане на адреса за

доставка и той остава същия както до сега:

Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Ivanka Valcheva
3 Rue D Aubure (улица,№)
67100 Strasbourg (пощенски код,град)
France (държава)

Пратките ще бъдат препращани автоматично към въпросния склад, след като пристигнат в местния клон на

френските пощи.

През този период Вашите пратки ще имат tracking статус от страна на Colissimo "В очакване на

доставка" или "Предоставено на адрес", защото френските пощи имат задължение да предоставят на

Ларедут статус на пратките до 24/48 часа след тяхното изпращане.

Няма да имаме възможност да обработваме пратките на място във Франция и да Ви информираме

своевременно за техния статус през посочения период от време, но всички складирани поръчки ще бъдат

изпращани всяка седмица с курса към България. Всички клиенти ще получат статус за поръчките си, след

като пратките пристигнат в склада на Smart Delivery в София и съответно ще бъдат изпращани до

крайните им дестинации.

Пратките, които са изпратени на пункт, през този период няма да има възможност да бъдат взети.

Тези пратки ще могат да се вземат от наш служител след 15.08.2011г.

С уважение,
Екипът на Smart Delivery

# 95
На някой случвало ли се е да има ей такъв сатус на поръчка до френски адрес:

Как така получателят не е бил на адреса? На следващия работен ден ли ще им го доставят пак?

Какъв статус?
И кой превозвач ползваш?

Явно не се вижда изображението... пък аз си го виждам... Ето го тук: http://prikachi.com/images.php?images/101/3610101f.png
Със Смарт съм и се чудя как така не са си били на адреса...

# 96
Имам поръчка от 30,07 + още 2 и Пети още не ми ги е доставил  Sick
То ще стане месец,някой др. като мен!
Уж в сряда са пристигнали пък,Еконта не звънка.

# 97

През този период Вашите пратки ще имат tracking статус от страна на Colissimo "В очакване на

доставка" или "Предоставено на адрес"

Да, благодаря ти! Видях го още в петък и определено статусът на поръчките ми не е такъв. Договорът на Смарт с Френските пощи за временен склад е от 25.07, а пратките ми очевидно са пристигнали преди тази дата. Дано да са го предвидили, че не ми се мисли, ако вземат да ги върнат на ларедут или пък да трябва до 15.08. да чакам някой да ги получи във Франция.

# 98
  • София
Имам поръчка от 30,07  Laughing + още 2 и Пети още не ми ги е доставил  Sick

Май всички сме така. Grinning
И аз чакам поръчка от 30.06 със СД. Peace

# 99
  • Mediterraneo
Имам поръчка от 30,07 + още 2 и Пети още не ми ги е доставил  Sick

Аз съм със Сд, но всеки път чакам по месец от поръчката до крайната доставка...

# 100
  • Бургас

доставка" или "Предоставено на адрес"

Да, благодаря ти! Видях го още в петък и определено статусът на поръчките ми не е такъв. Договорът на Смарт с Френските пощи за временен склад е от 25.07, а пратките ми очевидно са пристигнали преди тази дата
. Дано да са го предвидили, че не ми се мисли, ако вземат да ги върнат на ларедут или пък да трябва до 15.08. да чакам някой да ги получи във Франция.
И при мен две от пратките са с такъв статус  newsm78. Надявам се да няма проблем и СД да ги приемат все пак.

# 101
  • София
Това е инфото което имам от petit soleil

"пратките от курса на 15 юли са предадени на Еконт в събота, но списъкът с пуснатите в събота пакети и тези, които ще бъдат пуснати в понеделник и вторник ще получим от тях утре (понеделник) ще изпратим имейли на всички клиенти, за да знаят кога да вземат пакетите си от офисите на Еконт."

Аз днес си получих два пакета
 Hug

# 102

Явно не се вижда изображението... пък аз си го виждам... Ето го тук: http://prikachi.com/images.php?images/101/3610101f.png
Със Смарт съм и се чудя как така не са си били на адреса...
[/quote]

И при мен е същия надпис от 22.07/ не е намерен никой на адреса и ще посетят следващия бизнес ден/.А след като от днес вече няма да могат да ни информират се надявам всичко да е наред Peace

# 103
И аз днес получих смс от Еконт за получаване на пратки /с Пти солей са моите Hug

# 104
И моите поръчки / 4 на брой / са със същия статут ,а са били доставени на адреса на Смарт Деливери на 22.23.07.2011 г. Много несериозно от тяхна страна ,като се има предвит ,че това е края на намаленията и тогава всички пазаруват и всеки си чака поръчките с нетърпение. Cry

Общи условия

Активация на акаунт