От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 42 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Момичета как точно процедират СД.Снощи изпратих попълнена бланка,получих само автоматичен отговор.
Слънчогледка   bouquet за темата.

# 61
Ами, така и процедират - при попълване на бланка имаш автоматичен отговор, после меил кога получат пратка в Франция, после кога сложат я в камиона, а после вече от офиса в БГ  bouquet

# 62
при проследяване на пратката с колисимо номер ми изписва:
MUNDOLSHEIM ACP
дали е проблем?

# 63
  • Sofia
Взех си пратките от Пти солей.
Не разчитайте много на звънеца, тъй като пратките са в една стаичка на партера и ако момичетата точно са слезли там няма да чуят, че някой звъни.

# 64
  • след Околовръстното
Получих вчера номера на колисимото за пратката ми от 15.07.
Статуса е

votre colis est pret a etre expedie, il n'est pas encore pris en charge par la postе,
Локализация Платформа Север

Някой да има идеи за какво става въпрос?

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 11:44 от Иренкa

# 65
Получих вчера номера на колисимото за пратката ми от 15.07.
Статуса е

votre colis est pret a etre expedie, il n'est pas encore pris en charge par la postе,
Локализация Платформа Север

Някой да има идеи за какво става въпрос?

Да, няма проблем. И аз преди седмица се шашнах с тази платформа. Там се намира пратката ти в момента. Ако си поръчала с Франс то Бг, пратката ти ще мине през още една платформа и чак тогава ще стигне до пощенския клон. И аз обърках локализация с дестинация. Изглежда от тази  платформа товарят пратките в Лил.
За статистиката, тази поръчка, която беше на платформата сега пътува за България.

# 66
  • София
На моята пратка пише, че е доставена на Франсето, но не я виждам при тях, за курса на 29ти. Колко време след като пристигне до тях я пускат към БГ?

# 67
Днес пуснах една поръчка от ЛР с посредник (по-скоро с превозвач), защото вече нито ми приемат картата, нито цената им за доставка до БГ ме устройва, пък рекох да се отчета в последните дни на лятното намаление. Пуснах си бланка на Смарт Деливъри, сега чакам потвърждението от Ларедут и силно се надявам всичко да е наред, защото ми е за първи път, а възнамерявам да направя още някои поръчки, та тази беше пробно.
Искам да попитам (ако някой знае), какви са приблизителните срокове за доставка по този начин. Преди съм чакала средно по 2 до 3 седмици, интересно ми е с посредник по-бързо или по-бавно стават нещата?
Благодаря и извинете, ако питам досадни вам неща!

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:47 от Прекрасната свинарка

# 68
  • София
Накой може ли да ми каже какъв беше графикът на Пти Солейл за взимане на пратки?

# 69
  • София, Манастирски ливади
Накой може ли да ми каже какъв беше графикът на Пти Солейл за взимане на пратки?

понеделник и четвъртък сутрин от 9 до 11 часа и вторник и четвъртък от 17 до 19 часа

# 70
На моята пратка пише, че е доставена на Франсето, но не я виждам при тях, за курса на 29ти. Колко време след като пристигне до тях я пускат към БГ?
На коя дата е пристигнала при тях?Да не е тръгнала с курса на 23.07

# 71
  • София

понеделник и четвъртък сутрин от 9 до 11 часа и вторник и четвъртък от 17 до 19 часа

Благодаря много!

# 72
  • Mediterraneo
Искам да попитам (ако някой знае), какви са приблизителните срокове за доставка по този начин. Преди съм чакала средно по 2 до 3 седмици, интересно ми е с посредник по-бързо или по-бавно стават нещата?

По мои наблюдения- почти месец. В понеделник чакам пратките си от 25 и 29 юни. С предните две пратки пак такъв ми беше срокът. С последните две пак натам вървят нещата.

# 73
Греда, в бързината не промених начин на доставка и сега поръчката ми е до пункт, много, много тъпо...не намирам и имейла, на който им пишех на редутците, да помоля да коригират...мноо съм смотана... Tired

# 74
Греда, в бързината не промених начин на доставка и сега поръчката ми е до пункт, много, много тъпо...не намирам и имейла, на който им пишех на редутците, да помоля да коригират...мноо съм смотана... Tired
Пиши на превозвача да ти я вземе.Таксата е 2 евро.

Общи условия

Активация на акаунт