От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 42 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
А някой получи ли мейл, че е пристигнал курсът от 29.07 на Франсето? Аз нямам мейл с дължими пощенски  Embarassed, за първи път поръчвам...

Още е рано....те хората сигурно не са се върнали от Еконт, от БП и докато ни разпределят по имейлите.........

# 346
francetobg как си изчисляваха доставката, и колко е на кг? мерси Simple Smile

# 347
francetobg как си изчисляваха доставката, и колко е на кг? мерси Simple Smile

3 лв. на килограм, изчисляват до грам............ ти си от превилегированите русенци, нали Mr. Green Ние си плащаме и още с Еконт и БП.......

Излязоха ли сметките............ при мен не е имало разминаване до сега.........

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:11 от stokrini

# 348
 да и днес си взех нещата, и се замислих как смятат, и затова Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:13 от деница*

# 349
Има ли накой друг с поръчка от 21.07 да няма тракинг номер още и поръчката да е на 4 стъпка.
Имам два пуловера- летни,не са неща дето не се доставят.

# 350
Със кои превозвач поръчахте от сайта на Пума??? Франсето ми казаха че досега не са поръчвали от там, и едва ли не ми отказаха.

# 351
Даа, има, и моята е от 21.07. Имам фактура, на 4та стъпка е, но дотам, нямам колис номер Rolling Eyes

# 352
И аз да попитам, имате ли вече мейли от Франсето. Моята поръчка би трябвало да е от  неописаните на 21.07. Затова съм толкова нетърпелива. Ще ям ли мъфини, няма ли  newsm78!?

# 353
  • София
Даа, има, и моята е от 21.07. Имам фактура, на 4та стъпка е, но дотам, нямам колис номер Rolling Eyes

Моята също е 21.07. без колис № на 4 стъпка,но тайно се надявам да пътува вече към БГ.
Имах такава поръчка от 06.07. - пристигна в БГ без колис № и на 4 стъпка. Peace

# 354
  • В полето, под тепето.
И аз да попитам, имате ли вече мейли от Франсето. Моята поръчка би трябвало да е от  неописаните на 21.07. Затова съм толкова нетърпелива. Ще ям ли мъфини, няма ли  newsm78!?

Моите емейли идват по нощите и обикновенно ги виждам на другия ден! Grinning
Сигурно утре ще хапнеш мъфини! Wink

# 355
  • София
francetobg - http://www.francetobg.net/news/ljatna-vakantsija/

Бихме искали да Ви уведомим, че нашият екип излиза в лятна ваканция от 10-18.08. През този период единствено няма да отговаряме на е- мейли и телефонни позвънявания. Всички пратки, които ще пристигнат с курса, тръгващ на 5 август, ще бъдат обработени и изпратени. Първият ни работен ден след ваканцията ще е денят, в който ще пристигнат пратките с курса, тръгващ на 12 август.

# 356
Оооох,сякаш вече съвсем изтрещях  cry От 4 пратки за месеца-една отказана,втора-не е ясно дали ще дойде и къде ще иде  Laughing  ами и сега имам една обърквация със акаунти и пратки...
В списъка на франсето имаше  това:
 г-жаХ      0,325кг  номер:2014771606 ,а сега в писмото пише това:
 г-нХ         0,189кг  номер 2075163196[/b]  
 нищо не разбирам...... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 19:38 от pepssi

# 357
Аз все още нямам писмо Rolling Eyes! Има ли друг с неописана пратка от 21.07, който чете тук? Има ли писмо? Теси, кажи мила  Hug!

# 358
Аз все още нямам писмо Rolling Eyes! Има ли друг с неописана пратка от 21.07, който чете тук? Има ли писмо? Теси, кажи мила  Hug!

И аз нямам писмо........

И да, имам пратка, която е пристигнала при тях на 21.07., на 4 стъпка е в ЛР, нямаше я дълго време в списъците на Франсето, но......за пратките, които пътуват за България с този курс - тя беше там. Сверих номера, и на тегло отговаря според мен - та...тя е.......

# 359

И аз нямам писмо........

И да, имам пратка, която е пристигнала при тях на 21.07., на 4 стъпка е в ЛР, нямаше я дълго време в списъците на Франсето, но......за пратките, които пътуват за България с този курс - тя беше там. Сверих номера, и на тегло отговаря според мен - та...тя е.......

Маме, ти от къде разбра че тази пратка пътува с този курс? Нали са неописани и нямаш и писмо от Франсето? Съвсем се омотах?

Общи условия

Активация на акаунт