От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Аз съм супер доволна, всичките 8 части на поръчките са ми дошли Simple Smile

# 496
Значи масово са изпратили мейли от СД. Аз се надявам поне д апуснат пратките днес-утре, че с Еконт да ги вземем до края на седмицата. Whistling Сега като ме одрусат и от ЕКП за доставка, ще тегля чертата и ще разбера как ми е по-добре - с превозвачи и месец чакане, или с DHL и 20%. Всъщност с превозвач е по-евтино, но просто трябва да не ти е спешно.

# 497
  • София
Всички пратки от курса 01.08.2011 за пункт "О2" са обработени.
Пратките могат да се вземета в работно време на магазина.

E това е новина ! Joy

# 498
  • София
аз пък го виждам само за пункт 01, ха сега де - да се разкарвам ли довечера пак до дружба или да чакам да падне тавана  newsm78

# 499

E това е новина ! Joy
Koj e punkt 02 Nadejda li

# 500
  • София

E това е новина ! Joy
Koj e punkt 02 Nadejda li

Да,става въпрос за пункт в Надежда.Аз също имам мейл за този пункт. Peace

п.п. Мъжът ми взе пратките от пункт Надежда тъй като му е близо до работата.Радвам се ,че за да получиш пратките изискват ЛК на получателя в БГ,т.е. моята ЛК. Peace

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 19:32 от tedichka07

# 501
  • София
1. Офис 1
Нашите клиенти ще могат да си вземат пратките от нашия офис:

ж.к. "Дружба" 2 , бл. 227, "Фото Синьора"

само след известие от Посредника за тяхната наличност!

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 -19:00 ч.

Събота: 10:00 - 14:00 ч.

Неделя: почивен ден.

Виж карта

2. Пункт 1
Пратките ще могат са се взимат от офиса на наши приятели в квартал "Надежда" 4:

кв. "Надежда" 4, ул. "Христо Силянов" Nо 40, на ъгъла с ул. Търговска, магазин за цветя и подаръци "Настроение"

Работно време:

Понеделник - Петък: 9:30 -19:30 ч.

Събота: 10:00 - 14:00 ч.

Неделя: почивен ден.

Виж карта

3. Пункт 2*
 Пратките ще могат да се взимат от магазина на наши приятели в центъра:

бул. "Васил Левски" No 46, магазин "MaxLife

* За да вземат своите пратки от магазина, клиентите трябва да заплатят предварително цената за транспорт  от Франция по един от следните начини

# 502
Преди седмица бях писала в темата, че за да си избера доставчик, след като Пти солей преустановиха превозваческата си дейност, пуснах едновременно поръчки с Франс ту бг и Смарт деливъри. Колетите тръгнаха почти едновременно от Франция. Поръчките с франсето ги получих още миналата седмица, 2 дни, след като курсът беше пристигнал в Бг, в провинцията съм, ползвам Еконт. Поръчките със Смарт деливъри все още се обработват, курсът, всички знаете, е пристигнал на 5. 08. Не мисля, че е необходимо да коментирам.

# 503
  • Сливен
Имам отразена пратка в профила ми в Еконт.Предполагам  че е от СД ,тъй като не очаквам друга .пиша предполагам ,защото от вчерашният мейл имам разминаване в теглото и сумата за плащане,но може да са открили и липсващата ми част от поръчката ,както и незнам от кое име трябва да се очаква пратката  Peace

# 504
  • София
Говорих със СД, след 17.00 казаха, че ще могат да се получават пратки от офис 1- ж.к Дружба. Момчето каза, че евентуално и по-рано ще са там, но за най-сигурно след 17.00. Твърди, че работят днес до 19.00 ч. Който нещата му ще пристигат в Дружба да има предвид  Peace.

# 505
  • Бургас
А за пункт 2 на бул. В.Левски някой да има инфо  Tired?

# 506
А дали ще пуснат мейли (за Дружба) за да сме осведомени днес или...За 1-ви път пускам с тях и нещо не се подготвих откъм инфо, та...ето тук виждам  Embarassed

# 507
Аз съм там, сега доворих с тях утре след 12:00 часа ще са там /само платените/ Simple Smile))

# 508
  • Бургас
Аз съм там, сега доворих с тях утре след 12:00 часа ще са там /само платените/ Simple Smile))
  bouquet Чудесно!

# 509
Аз пък съм много доволна от Смарт Деливъри. Винаги са ми отговаряли. Дори когато ги помолих ако може поне моите пратки да предвижат по-бързо (говоря за курса от 15.07), направиха всичко възможно хората. Даже по телефона ми звъннаха да си взема нещата в събота 23.07. Всичкото това понеже заминавах на море в неделята за 2 седмици а някои неща ми трябваха. Имах в този курс 6 пакета.

Определено с превозвача ми е много много по-ефтино, пък и голям късмет че съм от Дружба  Mr. Green
Примирила съм се че ще си чакам нещата по един месец и толкова, от всичко друго, като цена, качество и отношение съм доволна.  Ако нещо реша че го искам по-бързо, все пак ДЧЛ си е алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт