От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Аз явно съм късметлийка.
Имам около 10 поръчки откакто заработиха превозвачите - повечето с Пти солей, последните със СД.
Сред поръчките ми имаше артикули с отложена доставка (3 седмици), разделени колети и прочее екстри.
Получих си всичко коректно и точно от превозвачите, нямам надвзети суми, нямам липси и отказани артикули, не съм била особено нетърпелива и не са ми трябвали спешно, та времето на доставка ми е ОК, предвид колко чакахме преди. Имах само едно недоразумение с неполучена пратка по моя вина, бях задала друг човек за получаване, а той е търсил на мое име. Веднага щом писах на Пти недоразумението беше оправено.
Доволна съм и от двата превозвача  Peace

# 571
Извинявам се за оф-топ, ама, виждам че ти върнах при нас и предполагам че вече с малкото бебе Embarassed?

# 572
Получих мейл от последния курс на СД, всичко (като брой пратки) ми е налице, само чакането малко ме поизнерви и комуникацията нещо..., но не се оплаквам. Ако някой чака от този курс да проверява мейла! Simple Smile

# 573
  • София
А получавали ли сте мейли за пратките от този курс на СД?

Имам мейл от СД с дължимите суми. Peace

# 574
  • Там....където всичко е възможно ....

От коя дата ти е поръчката? Аз чакам от 19.07. и вече взех да се притеснявам...Все още нямам никакъв емеил ,че пратката ми е пристигнала в Франция при тях или в БГ  Rolling Eyes

# 575
  • София

От коя дата ти е поръчката? Аз чакам от 19.07. и вече взех да се притеснявам...Все още нямам никакъв емеил ,че пратката ми е пристигнала в Франция при тях или в БГ  Rolling Eyes

Краси,поръчките са ми от 26 и 29.07,но ми липсва една от 21.07. Peace

# 576
  • София, Манастирски ливади
Мерси мацки, и аз получих.
Странното е, че фигурира и една поръчка от vertbaudet, която направих преди повече от месец, а си мислех, че е отказана. Сега пак прегледах, нямам изтеглени пари за нея, то и акаунт всъщност вече няма  newsm78. Ще видя като отида да я визмам какво ще е пристигнало.

# 577
Имам мейл- килограмите и дължимите суми, вкл. на Еконт, са според очакванията ми.
Поръчката ми е от 26.07, като Ла Редут ме уведомиха, че на 02.08 ще бъде доставена на френски адрес.
Поръчвам за първи път при новите условия и не съм доволна от... Ла Редут.
Поръчката ми стои все още на етап 4 в сайта  Thinking
Дори вчера отправих запитване до тях и очаквам отговор.
Вероятно при тях също има промени в персонала (съкращения).
Поръчките (според мен) се обработват много по-бавно отколкото при предишни намаления.
Това е мое лично мнение и не целя възникване на спорове.

# 578
  • София
Поръчката ми стои все още на етап 4 в сайта  Thinking
Дори вчера отправих запитване до тях и очаквам отговор.
Имам поръчка на 4 етап, а е у нас от 2 седмици, така че това не е критерий.
На запитвания не отговарят събота и неделя. През седмицата отговарят обикновено в рамките на работния ден.
На мен продължава да не ми е ясно какво се обработва по цяла седмица на 300 пратки пристигнали в БГ  newsm78

# 579
Ами защо 300 пратки?
Ако аз имам 2 пратки общо на 1 кг, а понякога ларедут на 3-4 колета разделявам newsm78
по 0,5 кг - вече 2000 пратки, никак не много - извади всека, изтегли, намери още 2-3-4-5 от този собственик, опаковай, погледни в заявка начин на доставка, опаковай и подпиша плика. Ниа не мало время трябва Hug

# 580
  • София
Не ми се чете назад цялата тема  Embarassed Моля ако някой е имал моя проблем да ми каже как е постъпил  Praynig Praynig Praynig

Поръчка разделена на две.
 Едната част на 4-та стъпка, другата на 5-та стапка.
Имам един колисимо номер .
Поръчала съм чрез СД и получих само тази на 5-та стъпка.
Изтеглени са ми парите за 2-те поръчки, като една сума, преди да е разделена поръчката  Rolling Eyes
Нямам нищо в рембруса, какво се прави сега  Cry

# 581
  • София
Не ми се чете назад цялата тема  Embarassed Моля ако някой е имал моя проблем да ми каже как е постъпил  Praynig Praynig Praynig

Поръчка разделена на две.
 Едната част на 4-та стъпка, другата на 5-та стапка.
Имам един колисимо номер .
Поръчала съм чрез СД и получих само тази на 5-та стъпка.
Изтеглени са ми парите за 2-те поръчки, като една сума, преди да е разделена поръчката  Rolling Eyes
Нямам нищо в рембруса, какво се прави сега  Cry
Поне направи скрийншот, за да бъдем сигурни за какво говорим, като не ти се чете. Wink
Предполагам, че за артикула на 4 стъпка изобщо не са ти теглили пари.
Вероятно сумата за отказания артикул е само блокирана...

# 582
  • София
Не мога да кача скриншота в албума  Twisted Evil

Изтеглени са ми парите.В онлайн банкирането ми показва само изтеглените. Когато са блокирани изобщо нищо не ми показва, сумата си ми седи, но на банкомат се вижда. Така че съм 100% сигурна, че са изтеглени  Rolling Eyes

Нищо особенно като артикули  newsm78
Статуса на тази част е Préparé le 22/07/2011.
А на получената част е Expédié le 25/07/2011.

# 583
  • София
Кети, може да си получиш нещата. Щом са ти изтеглени пари, а и артикулите на са "специални".
Аз, от доста време не гледам сатуса в Ларедут/ поръчки на 4-та стъпка ги получих вече/
Пиши на Смарта, питай ги, има ли нещо за теб?
А, най-лесно е да питаш Ларедут Peace

# 584
  • София
СД вече се излагат ,още в неделя вечерта статуса се смени на обработени ,чакам пратка в офиса в Дружба, и да не могат 2 дни да ги доставят до там  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт