Кухните - 38 тема

• 95 356
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Никой не нападам, изказвам мнение което е и моето виждане за работа. Моя въпрос е различен от това което обясняваш. Виж какво съм писал за падащите, а не вдигащите врати. спокойно може да се направи без лайстните, чист ряз и връзка с болтове (незнам точно как ги водят) в плота, верно, че си е играчка.

А може ли снимка на този вид вратички , и аз искам да са ми , как ги наричате "алуминиеви" вратички със стъкло и също съм избрала газов ли какъв е механизъм който да отваря вратичките нагоре и да се затварят плавно.По горните ви мнение съдя че е грешка ако е падаща вратичката нали така newsm78.Сигурно ви се вижда тъп моя въпрос и ако имате желание ще се раздвам да ми разясните

# 511
Правя препратка към една кухня... па дано не ме хулите http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=34364.
тая кухня ми е скучна  Tired

Не показвам цветове.
пак е скучна

# 512
  • Раковски
Никой не нападам, изказвам мнение което е и моето виждане за работа. Моя въпрос е различен от това което обясняваш. Виж какво съм писал за падащите, а не вдигащите врати. спокойно може да се направи без лайстните, чист ряз и връзка с болтове (незнам точно как ги водят) в плота, верно, че си е играчка.

А може ли снимка на този вид вратички , и аз искам да са ми , как ги наричате "алуминиеви" вратички със стъкло и също съм избрала газов ли какъв е механизъм който да отваря вратичките нагоре и да се затварят плавно.По горните ви мнение съдя че е грешка ако е падаща вратичката нали така newsm78.Сигурно ви се вижда тъп моя въпрос и ако имате желание ще се раздвам да ми разясните

Газовия амортисьор отваря вратата лесно, но при затваряне трябва да се придържа, друг вариант е http://www.rosi.bg/nojitca-za-povdigashtapadashta-vrata-2344.html който работи обратно. А вече ако ви се дават повече пари отиваме на блум http://www.youtube.com/watch?v=PmvP5ebeYMM.

# 513
А този блум не е ли газов  - аз за такъв говоря че съм избрала.Мн по - скъпи ли са от др. газови.

# 514
Благодаря, ви момичета. Относто плоскостите те са Зебрано Сахара и Палермо Зебрано.
А за мястото което остава под плота така реших не се получи както си го представях , но не мисля да правя промени.

# 515
А за миханизмите са ми обикновенни бяхме ограничени с парите и затова.

# 516
  • Раковски
А този блум не е ли газов  - аз за такъв говоря че съм избрала.Мн по - скъпи ли са от др. газови.

Начи щом е блум всичко е ОК, там нещата са други независимо от механизма. Цената е различна, но си заслужава.
 Защо не харесвам газовите амортисьори, в нас съм с такива, кухнята не е използвана много и вече тече от тях (водят се газови, но са маслени) и като тече къде отива това? Отделно е имало друг проблем, ако тази врата не се отваря периодично започва да скърца и засича джагата, аз дори имам един случай в който кухнята не е ползва доста време (може би година) и като са отворили вратата се е изкъртило тавана на шкафа (тавана защото вратата се държи на панти а механизмите вдигат) и от тогава насам такова чудо не монтирам, замествам го с този от линка на роси.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 14:46 от shadowman

# 517
Да си покажа и аз в тази тема кухнята. eli_kelli и на нас ни я правиха АР ДЕКО.Какво ще кажеш?

http://volwww.snimka.bg/properties/nashata-kuhnyayayaya.600026

Въпроса е на вас да ви харесва, на мен ми идва много шарено, също така много лайстни по плота има, също така гледам че алуминиевите врати са с газов амортисьор и падат надолу, не ви ли е проблем при отворена врата да стигнете гърба на шкафа? Също така не харесвам тия амортисьори, може да вършат някаква работа ама има други механизми които ще свършат същата работа без проблемите на газовите.

Shadowman, ти отново в твоето типично критикарстване Simple Smile Избрал си път на "нападател", ок няма проблем, ама... Simple Smile
...ама...
Вярно е, и аз не съм привърженик много-много на газовите амортисьори, едни "ножици" биха свършили по-добра работа, но виж че шкафчетата горните са високи на по 40 см макс., т.е.без проблем може да се затвори без да подскача човек, а на втория ред плътното шкафче - няма как да го видиш дали е с амортисьор или не Simple Smile Дано да не е и то, че тогава наистина ще има подскачане Simple Smile
Да, многото алуминиеви лайсни събират мръсотийка, няма спор, тази на плота пречи и на "капкоотделянето" на плота но няма какво да се раздуе, единствено може да събори някога някоя чаша ако опре в лайсната като я взема плъзгайки, но след като домакинята е искала така и е съгласна да чисти (дано са и го казали), какъв е проблема Simple Smile А и с лайсните кухнята излежда по-добре. Все пак е тип "шарена", не е някакъв строг вид за да не позволи такива неща...
Ако това е наистина направена и сглобена кухня на потребител (а не рекламен трик) - честито! Със здраве да си я ползвате! Хубава е!
Ей, големи професионалисти се оказахте вие двамата - щом толко разбирате, а не виждате.Вратичките ми се отварят нагоре, да с газови амортисьори, а не надолу!!!Това е направо за смях - или така ви разбрах, че ги тълкувате, като са без дръжки.-отваряме си ги без проблем и не ни пречи, това че са без дръжки.Всеки има право на избор, това е нашият.нЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е ШАРЕНА КХНЯТА, ИМА ДВА ЦВЯТА И ТРЕТИЯ Е ПЛОТА, КЪДЕ ВИДЯХТЕ ДА Е ШАРЕНО.ТО АКО НЕ Е ВЕНГЕ, ЗНАЧИ НЕ Е ДОБРЕ.

# 518
Алуминиевите лайсни ги избрахме не толкоз от гледна точка на почистването/наистина е по-трудно/, а за ефект - така си ни харесва.Те притъпяват и цвета малко, ако го гледаш с тях и с другият кант.Относно барът ни, той е зидан и шкафовете са правени по него и плота.Беше много криво и за това сложихме лайсните.Не ни се рушеше бетона.Така си взехме апартамента и решихме да го облечем, ако мога да се изразя така.
Относно рекламния трик - ами сигурно без да искам го правя, защото си се хваля кой ни я прави- ама не ми плащат за това да му се невиди.И то не за друго, ами останахмме много доволни.Като имам време ще нащракам още снимки и ще ги кача да ги видите и другите неща.
А разбирачите професионалисти като вас, вместо да бачкат, само плюят труда на колегите си - непрофисионално е.
Ей, кухничката си я обичам много и за това може би не търпя критики  newsm78

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 15:50 от volwww

# 519
  • Раковски
 Грешката е моя, вратите се отварят нагоре, недоглеждането е от моя страна.

# 520
Грешката е моя, вратите се отварят нагоре, недоглеждането е от моя страна.
ха-ха-ха

# 521
volwww,
на мен ми харесва кухнята ви. Много е интересна и свежа, с радост да си я ползвате Simple Smile

# 522
volwww,
на мен ми харесва кухнята ви. Много е интересна и свежа, с радост да си я ползвате Simple Smile

И на мен ми харесва. По-различна е и разчупена.

# 523
Да си покажа и аз в тази тема кухнята. eli_kelli и на нас ни я правиха АР ДЕКО.Какво ще кажеш?

http://volwww.snimka.bg/properties/nashata-kuhnyayayaya.600026

Какво да кажа - харесва ми!Голяма и просторна кухня!Супер се е получило!

# 524
volwww-всеки има право на мнение било то различно от твоето,нали?
За цветовете няма да коментирам(то е въпрос на вкус),но не мога да разбера вашите професионалисти защо не са ви посъветвали да махнете този бетон,а не така да го обличат.Толкова е асиметрична кухня ви,че няма накъде.
Най-простото нещо- вижте си чекмеджетата,трябва да са на една линия,а не така което както дошло.
Горе тръбата също можеше да се скрие.
Това е което виждам на пръв поглед с непрофесионалното си око.Незнам ако един по-разбиращ погледне какво ще каже.

ПП.Не си позволявам да коментирам кухните на другите,но след избухването на volwww  не можах да се сдържа.
Съжалявам,това е моето мнение. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт