Кухните - 38 тема

• 96 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Валери, имам същата фурна като твоята, пак така сложена в колона. Височината на която си я сложила е много удобна. Като си изчистиш ще стане чудно, аз единствено бих избрала по големи дръжки Peace

# 181
  • Sofiа
Валери, имам същата фурна като твоята, пак така сложена в колона. Височината на която си я сложила е много удобна. Като си изчистиш ще стане чудно, аз единствено бих избрала по големи дръжки Peace
За фурната знам Winkвидях твоята кухня по-напред. Много ми харесва  bouquet Само останах малко разочарована, че не знаеш кой е троянският производител на масата и столовете - бях решила да си дам цвета на долните шкафове да ми направят масата и столовете.
А за дръжките, както и за други недомислици - търпя критика, но много нагорно ми идва тоталния ремонт на цял апартамент + цялостно обзавеждане на същия вечер след работа и в почивните дни иииииииии от време на време ми писва   Crazy
Та така беше и с дръжките - след цяла сутрин караници с майстори, които не бяха свършили навреме с шпакловката,монтаж на ламинат цял ден и накрая 3 часа вечерта уточняване на всички детайли на кухнята, която държах да поръчам точно в този момент (за да мога на следващия ден спокойно да си замина на почивка) като стигнахме до дръжките буквално казах "сложи ми просто някакви такива дръжки" Mr. Green

# 182
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Valery, много хубава кухня се е получила. На мен и дръжките ми харесват  Blush. Успешно довършаване и ще чакаме готовия продукт  Hug

# 183
Вече знам името на фирмата - Нанкови и син - имат сайт  , там има координати за връзка Hug

# 184
  • София
Валери, моите шкафове са досущ като твоите и съвсем малко повече на брой. Искаше ми се да ги поразчупя с няколко различни по вид, но сумата  невъзможно за джоба ми набъбна  Sad

Ще пада едно катерене по стълбичката, докато стигна горните рафтове. Но височината при мен се определи от дупката в комина, където влиза тръбата на абсорбатора. Много горни и малко долни - наред с тях са и пералнята, и хладилника - теснотия  Mr. Green

Ако цокълът ти е от същия материал като вратичките, много внимавай да не го навлажняваш при чистенето на пода - след време се издувал. Затова при мен е нарочно  от друг материал, с който единствено и задължително работи фирмата.

# 185
Момичета, трябва тия дни да избирам осветление за кухнята и се колебая между едни лунички, които се закачат на долните шкафове и диодна лента. Обичам да ми е светло на плота, а не съм много убедена колко осветяват тези лентички и дали не са по скоро за декоративно осветление. Луничките са ето тези:

# 186
Имаме монтирани 3 такива на около метър разстояние една от друга.Ползвам ги често ,осветяват чудесно.

# 187
Избери това осветление на снимката пред диодната лента. По-ефективно е. Диодната лента е по-скоро с декоративен ефект, отколкото за основно осветление, било то върху кухненския плот.

# 188
  • Sofiа
Мама Меца, права си - цокълът е от същия материал като вратичките. Благодаря за предупреждението  bouquet
Дори и да се надуе си мисля, че без проблем може да се смени newsm78

Foxy, поддържам мнението на Захаиеф, че диодните ленти имат по-скоро декоративен ефект, макар че силата на осветеност при тях зависи от броя на диодите.

# 189
Мерси на всички за мненията - ще се ориентирам към луничките   bouquet Hug

# 190
Може ли и аз да се запиша в хубавата ви темичка? Blush

# 191
  • Варна
Валери, поздрави за кухнята- много е хубава!

foxy-the infant prodigy аз също избрах такива лунички, и на мен майстора ми каза, че по-боре осветяват.

# 192
  • София
Здравейте момичета. И на мен ми предстои обзавеждане на нов апартамент. Тъй като стаята кухня-хол е обща реших да започна от избора на кухненските мебели и да продължим към хола.
Бях харесала тази кухня http://www.abanos-bg.com/prod-nica.html, дадохме да ни направят проект в Зона дом. Е няма такова некадърно изпълнение. От добре изглеждаща кухня, са направили такава, достойна за някакво общежитие. Много ме е яд, а така си я бях харесала на снимката. Терзанията ми продължават.
Дайте идея към коя фирма да се обърна за направата на такава състарена кухня?
Pina, мисля че и ти беше избрала кухня от същия производител? Пак ли в Зона-та я поръчва?

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 09:17 от zvet81

# 193
  • Пловдив
Здравейте!
Цвет81 това е също и моята мечтана кухня, и аз се присъединявам към чакането за отговор от Пина, а и от къде ще сте доволни с кухнята. Въобще, по това, което Пина пише, мисля, че нейното обзавеждане е точно мой стил и адски ще го харесам, та го чакам с огромен , ама огромен интерес! Hug Hug Hug /и с тайната мисъл, ако мога нещо да си копи-пейстна в моя нов дом  Embarassed, който ще обзавеждам, живи и здрави догодина/

# 194
Моля ви, помогнете ми да си избера фурна, че колкото и да ги гледам пак не мога да реша:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=68&pid=87
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=71&pid=1015
Това са вариантите.
Виждам разликата в броя програми, пуш бутони и механично/електронно управление, но се чудя струва ли си 300 лв. повече да дам за тези екстри newsm78
5 програми не са ли ми достатъчно?

Общи условия

Активация на акаунт