Кухните - 38 тема

• 96 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 345

На мен това много ми хареса.

По повод нашата кухня - ще послушам съветите ви, наистина звучи по-логично по-големият плот да го оставим за работен.

# 346
Да попитам проектите за кухните ваши ли са или на фирмата, която ще ги изработва, защото ако са на фирмата как така ви ги дават, преди да сте поръчали при тях /платили авансово?

След малко ще ходим до две фирми, които вече са готови с проекта, но се съмнявам, че ще ми ги дадат.

# 347

След малко ще ходим до две фирми, които вече са готови с проекта, но се съмнявам, че ще ми ги дадат.

Те няма да ти дадат самия проект, но може да ти дадат картинка от него.

# 348
Благодаря за коментара Zanda Ksurik и fireflyq и на нас си ни харесва.Добре се получи с оглед на размериете.......Като имаш пространство е лесно, но като разполагаш с малко....Важното е, че проектанта си свърши добре работата и ни е удобна.
tarasss праекта и изпълнението е на АР ДЕКО ООД, ако те интересува това е сайта им, вземи координати от там www.ardeco-bg.com и като цяло сме много доволни, а резултата сами го виждате.

# 349
D V и аз се съмнявам, че са ти го дали, все пак това си е труд  newsm78

# 350
Преди две-три години даваха, изпращаха.
Сега почти не, или плащаш за проект, ако изработиш при тях - приспада се сумата.
Нормално е - това си е труд, авторски:)))

# 351
  • Бургас
Моя проект съм си го платила, като ми направиха и оферта колко ще струва при тях да ми изработят това което искам. Затова имам проект с размери и т.н.

# 352
Да  Mr. Green Не ми ги дадоха. Но в крайна сметка аз знам какво искам, те го визуализираха. Но явно са доста добри, защото това което видях, много ми хареса и напълно съвпадна с очакванията ми. Чакам още една оферта, за да реша окончателно.

# 353
Да  Mr. Green Не ми ги дадоха. Но в крайна сметка аз знам какво искам, те го визуализираха. Но явно са доста добри, защото това което видях, много ми хареса и напълно съвпадна с очакванията ми. Чакам още една оферта, за да реша окончателно.
По-принцип в някой фирми проектите са безплатни,ако станеш техен клиент ,иначе няма как да ти го подарят.Съгласи се,че всее пак това е свършена работа,всичко е обмислено от хора,които разбират от това.А на вас коя фирма ще ти изпълнява всичко?

# 354
Момичета, имам нужда от вашия съвет и помощ. Предстои ни да си направим кухнята, но аз не мога да се реша какви цветове да избера.
Теракота ни е този: http://bacuty.snimka.bg/other/pridobivki.173943.24573741.big. Вратата ще е венге. Ако си направя кухнята в два цвята като дървесни декори ми се струва,че ще стане много шарено. Другите варианти са два цвята, един цвят близък до теракота и един с дървесен декор.
Също се чудя дали ако заложа на ламинирано ПДЧ на Egger или Wodego като качество можем да си "спестим" МДФ,че ми е много лъскавко....

# 355
Относно въпроса ти за МДФ или ПДЧ кое да сложиш , две мнения няма.Тук много пъти е обсъждан този въпрос.Единственото нещо което може да те накара да спестиш МДФ-я е финансовата страна.При мен го има този проблем и затова поръчвам ПДЧ, пък здраве да е нали ще си имам нова кухня , моя си в която ще си готвя с кеф пък нека е ПДЧ.Толкова време я чакам тази кухня (цели 3 години) и ще си я харесвам такава каквато си я поръчам, знам че няма да е прекрасна , знам че няма да са спазени всички изисквания за линии и последователност , но ще си е моя и хубава.
Дано не съм отекчила някой с мойте изблици  Hug

# 356
Да  Mr. Green Не ми ги дадоха. Но в крайна сметка аз знам какво искам, те го визуализираха. Но явно са доста добри, защото това което видях, много ми хареса и напълно съвпадна с очакванията ми. Чакам още една оферта, за да реша окончателно.
По-принцип в някой фирми проектите са безплатни,ако станеш техен клиент ,иначе няма как да ти го подарят.Съгласи се,че всее пак това е свършена работа,всичко е обмислено от хора,които разбират от това.А на вас коя фирма ще ти изпълнява всичко?

Да, разбира се, съгласна съм. Не разбрах въпроса...

Искам да попитам някой има ли двойка стъклокерамичен плот със сензорно управление на Горение. Доволни ли сте? Видях, че в Техномаркет е на промоция- 299 лв.

# 357
  • София
Момичета при нас се очертава колона от вграден хладилник и непосредствено до него на нивото на очите да е вградената фурна. Дали ще се окаже проблем за техниката?
Много ми харесва проекта ти eli_kelli, виждам, че има между хладилника и фурната друг шкаф. Така ви препоръчаха ли?
Моя опитс проектите - платихме 120лв за проект от Зона дом, на кухня, която на живо харесахме, искахме да видимс пнашите размери.  Проекта нямаше нищо общо, в началото мислих, че са се объркали. Не знам дали програмата им е кофти или "дизайнерите", но с този проект няма как да накарат човек да даде 7000лв за кухната.

# 358
Васиту лошо в ПДЧ -то няма. Единственото, което аз бих те посъветвала е да си сложиш гръб от плочки  Laughing  А не знам защо кухнята ти я виждам в капучино цвят и долу и бежов или крем горе. Като видях пода това ми изблика в съзнанието. Но в крайна сметка всичко трябва да ти е преценено. Аз исках така изтърканото вече дървесно със зелено, но в коридора от никъде не идва естествена светлина и не би стояло красиво, за това сложих бяло.

# 359
zvet81 , аз имам такава колона - с вграден хладилник и до него фурна. Засега нямам проблеми, затопля се леко само ръбчето на вратичката.

Общи условия

Активация на акаунт