Кухните - 38 тема

• 95 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
... но идеите ми еволюират всеки ден  Twisted Evil затова все има някакви корекции.

Ако още месец се забавиш ще е нещо коренно различно.
Аз имах 6 месеца до започването на ремонта и бях измислила АБСОЛЮТНО всичко, дори ароматизаторите знаех къде ще са сложени Laughing
В момента мога да кажа, че почти няма нещо, което да не е променено.
Минах през много различни фази и проекти и съм убедена, че ако още малко се помотам пак ще сменя концепцията.

Това все едно аз съм го писала само дето аз се мотам от повече време.

# 481
... но идеите ми еволюират всеки ден  Twisted Evil затова все има някакви корекции.

Ако още месец се забавиш ще е нещо коренно различно.
Аз имах 6 месеца до започването на ремонта и бях измислила АБСОЛЮТНО всичко, дори ароматизаторите знаех къде ще са сложени Laughing
В момента мога да кажа, че почти няма нещо, което да не е променено.
Минах през много различни фази и проекти и съм убедена, че ако още малко се помотам пак ще сменя концепцията.

Това все едно аз съм го писала само дето аз се мотам от повече време.

Mr. Green Стана ми смешно, до преди малко ми се  smile3518
Не мога да взема конкретно решение, добре че проекта не е пред мен. А и ми е неудобно постоянно да ходя при дизайнерката, защото ако отида още веднъж, може да се направи, че не ме вижда  Joy Но пък за уредите не мога и не мога да реша. Лошото е, че имаме определен бюджет и извън него не можем да излезем по никакъв начин. Харесала съм фурните с потъващи бутони и дисплей  Laughing и да не е някаква смотана марка. В Техномаркет има една промоция на фурна + 4ка плот сензор на Самсунг за 679 лв. Почти ги купихме. После се замислихме Самсунг и храна и нещо не ни се вързва. После харесах фурна Горение http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/702744/P11110101 … -GORENJE-BO5330AX
На живо е още по- хубава. Има и промоция на двойка Горение за 299 лв. Обаче не искам двойка, а четворка, за да имам къде да си оставям горещата тенджера.
В лексгруп има промоции, но фурните не ми харесват /по- евтинките/
За хладиниците няма да разказвам, че много дълго стана. И така още съм си объркана и незнам какво да правя. В крайна сметка ни трябват: пералня /45 см/, съдомиялна, хладилник, фурна за вграждане, плот 4-ка със сензор, микровълнова за вграждане, аспиратор за вграждане и всичкото това до 3 хил. максимум. Много изисвания- малко пари. Искам по- скоро да ги купя, че да мога да се наспя.

# 482
  • София
Горение е добър избор. Тази специално няма никакви екстри, най-обикновена фурна.
И какво му е на Самсунг-а? Гледай функциите на фурната, външният вид има значение, но функциите са определящи.
Само за да си оставяш горещите тенджери ли ти е нужна четворка котлон? Напълно излишно, ако питаш мен. Отнема работна площ от плота и на практика никога не се използват толкова много котлони. Със същия успех си дръж една дървена дъска някъде на плота и като имаш гореща тенджера, я слагай на нея.

# 483
Аз слагам горещи неща на кухненския плот и още нищо му няма.
Горение е добър избор.
За мен добрите фурни от среден крас са Горение, Сименс и Бош.

# 484
Момичета ето малко снимки като почистя и наредя нещата още пусна.Дано този пат да може да се видят ако ви иска парола тя е 1234 http://musholina.snimka.bg/daily/kuhnq.614499;

# 485
Махни точката и запетайката накрая.
Много едноцветно. Ще трябва да освежиш с някаква декорация.

# 486
Момичета ето малко снимки като почистя и наредя нещата още пусна.Дано този пат да може да се видят ако ви иска парола тя е 1234 http://musholina.snimka.bg/daily/kuhnq.614499;
Много е хубава кухнята. Само не разбрах предназначението на малкия плот отпред. Стори ми се, че шкафа продължава направо и под малкия плот ти е кухо пространството. Защо не сложи един ъглов шкаф да го уплътниш. И къде ще ти е хладилника

# 487
http://musholina.snimka.bg/daily/kuhnq.614499
Ами да малко е едноцветно и светла, но нали , ви казах , че когато гледах мострата за плота беше по тъмен , но въпреки всичко аз си я харесвам. А хладилника ще до стената която не се вижда зад колоната имаше врата която запушехме и там ще го сложим

# 488
Много е хубава кухнята. Само не разбрах предназначението на малкия плот отпред. Стори ми се, че шкафа продължава направо и под малкия плот ти е кухо пространството. Защо не сложи един ъглов шкаф да го уплътниш.

И на мен ми хареса, но обмисли докато сте още в ремонт за шкаф под малкия плот, че после ще съжаляваш.
Наистина ще ти е по удобно да уплътниш мястото-винаги има неща, които са по-рядко използваеми в една кухня и това е перфектно място за тях.
Дори не е трудно да се промени на този етап, ще махнете съществуващата вратичка и ще я монтирате на тъмната страница, а от другата страна ако има луфт може лесно да се уплътни с дъска от корпуса.
Без механизми дори ще ти е удобен, не е кой знае каква дълбочината.

# 489
mimozka_stz Честито!

# 490
И за мен изглежда добре, връзват се в тон нещата без акценти с цветове. А плочите ПДЧ егер ли са от тези с релефа или ?

# 491
Мене много ми харесва комбинацията от цветове Simple Smile!!!
Вярно няма контраст, но на всеки според вкуса му Wink.

Искам да ви питам понеже плотовете ще са ми венге как е откъм подръжка...и "износоустойчивост"  Mr. Green

# 492
Върху плот-венге ще личи всяка прашинка.

И ние се сдобихме с горната фурна на Горение.
Но двойката им котлони имат нещо като дефект - когато се включат - един ъгъл от големия не нагрява. Едни казват, че е голям дефект, други, че просто така са конструирани и нищо не пречи на готвенето... Не знам къде е истината, но когато си купуваш ново - ти се иска всичко да е ок... Rolling Eyes

# 493
Върху плот-венге ще личи всяка прашинка.

И ние се сдобихме с горната фурна на Горение.
Но двойката им котлони имат нещо като дефект - когато се включат - един ъгъл от големия не нагрява. Едни казват, че е голям дефект, други, че просто така са конструирани и нищо не пречи на готвенето... Не знам къде е истината, но когато си купуваш ново - ти се иска всичко да е ок... Rolling Eyes

Благодаря за включването. Последното ми решение е за Лексгруп, без хладилник и пералня. Другата седмица като поръчаме кухнята, ще ви покажа проекта.
Мимозка, честита ти кухня!

# 494
  • Раковски
 Лекс имат добра фурна на промоция (тая която е под 600 пари), оня ден я пазарихме с котлони (двойка от промоцията), аспиратор за вграждане и миялна на 45 см.

Общи условия

Активация на акаунт