Кухните - 38 тема

• 95 393
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте ,момичета днес монтираха кухнята . Остават някой довършителни работи , но като цяло съм доволна. Може би плота трябваше да е по тъмен но на мострата ми изглеждаше друг ама караи. Ето и малко снимки
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sisa.SISA-1E412B7FC3.001/Desktop/ALIM6862.JPG;file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sisa.SISA-1E412B7FC3.001/Desktop/ALIM6869.JPG;
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sisa.SISA-1E412B7FC3.001/Desktop/ALIM6870.JPG

# 466
  • Русе
Само дето си дала линкове от собствения си компютър.

# 467
Мале много съм зле и скарана с тея работи някой ако може да ми каже как трябва да ги кача.

# 468
merrlyn, пардон, значи ти е евтиното лъскаво, с портокаловия ефект или се лъжа. По принцип си е играчка да махаш кантовете (ако са залепени добре) защото някой се късат. Ако става дума за вратички те ще трябва да се прережат и дори няма да се наложи да се отлепят. Инак проблем при отлепянето може се почви като се отлепя канта в началото щото се мушка длето.

ПДЧ бял гланц на Габровница е! Значи няма проблем да е с дебел кант?  newsm78
Един разбирач ми каза, че гланца не бил с дебел кант понеже дебелия кант не бил гланц а матиран и стояло грозно и затова се правел само с тънък!!! Звъчи ми абсурдно  newsm78 Може би дебелия кант е по-скъп и е искал да ме откаже?
E все има начин да стане, но по-скоро във фабриката на мебелиста. Аз лично не разбрах какъв е проблема с настоящия кант освен, че е по-тънък и това проблем ли е ...
mimozka идваш тук примерно: http://prikachi.com/
и даваш choose file, след което копираш линка към картинката

# 469
  • Раковски
merrlyn, пардон, значи ти е евтиното лъскаво, с портокаловия ефект или се лъжа. По принцип си е играчка да махаш кантовете (ако са залепени добре) защото някой се късат. Ако става дума за вратички те ще трябва да се прережат и дори няма да се наложи да се отлепят. Инак проблем при отлепянето може се почви като се отлепя канта в началото щото се мушка длето.

ПДЧ бял гланц на Габровница е! Значи няма проблем да е с дебел кант?  newsm78
Един разбирач ми каза, че гланца не бил с дебел кант понеже дебелия кант не бил гланц а матиран и стояло грозно и затова се правел само с тънък!!! Звъчи ми абсурдно  newsm78 Може би дебелия кант е по-скъп и е искал да ме откаже?

Да, има нещовярно, намира се и 2мм бял гланц, но масово се кантира гланца с 1мм.

# 470
  • Бургас
Онагледено така би трябвало да изглежда
http://prikachi.com/images/855/3702855c.jpg
http://prikachi.com/images/853/3702853r.jpg

# 471
Много еднотипно ми изглежда така. Ако не е животинчето няма да прави впечатление че се дублира снимката. Може да пробваш с снимка без животно (пейзаж примерно) да видиш как ще изглежда.

# 472

Ами на едната картинка е разширено животинчето, а на другата смачкано:?

# 473
не е красиво така да се повтаря това, а и размера на снимката май не позволява да се запълни размера на гърба, пробвай да комбинираш тази снимка с друга и да стане като пейзаж - трева с тази снимка или примерно кора на дърво с тази снимка или нещо еднотипно, като това на което е кацнал дзвера (само, че не мога да разбера какво е Simple Smile )
във фирмата където ще ти правят принта да ти направят на фотощоп една картинка подходяща за твоята кухня, примерно да обърнат едното животно огледално , все едно двете да се гледат, а по средата където е комина там да се сложи принт на трева или нещо което е подходящо и се вписва в цялата картинка

# 474
  • Бургас
Мерси на всички за препоръките  Hug Мен ме притеснява че става доста тъмно, иска ми се да е някаква картинка която дава "дълбочина", то да стигна до там пак ще го мисля.

# 475
Няколко неща ме дразнят на прима виста.
Едното е разминаващите се бели шкафове над мивката-бих ги направила всички зелени, иначе стават твърде много елементи.
Второто е странната конфигурация на отваряеми горни шкафове-едни са с повдигащ механизъм, други встрани..., какво пречи да се уеднаквят?
Цветовете на фурна и микровълнова така ли са реално-бяла и инокс?
За животинчето-харесва ми.
Обаче на комина не бих сложила нищо, само фон..., или може да тръгне навитата клонка от него, в дясната му половина и да се разгърне след котлоните хамелеона.
Иначе с 4 броя ми идва прекалено.
Може да помислиш също върху вариант да ти изработят стикер с хамелеона за хладилника-така ще се следва някаква линия.
А може също картината да се промени малко-над мивката да започне с клон, листа, дърво...около 20-30 см, после следва този нагънат клон през комина и хамелеона кацва горе долу в средната част над котлоните.
И после един повтарящ се елемент от картината на хладилника.

И челото на долните шкафове нещо ме дразни, но не мога да преценя какъв цвятк е ередно да бъде.

# 476
  • Бургас
Бръмбофръц над мивката двата разминаващи се шкафа са лакобел- които е с цвят мляко с кафе или нещо малко по светло, просто на визуализацията излиза бяло. Фурната е инок, хладилника също а микровълновата е в процел на харесване  Mr. Green. За цокъла на долните шкафове и аз го разсъждавам вече не ми се връзва този сребристия, той беше при бяла кухня, но идеите ми еволюират всеки ден  Twisted Evil затова все има някакви корекции.
Картинката определено подлежи на коментар.

# 477
... но идеите ми еволюират всеки ден  Twisted Evil затова все има някакви корекции.

Ако още месец се забавиш ще е нещо коренно различно.
Аз имах 6 месеца до започването на ремонта и бях измислила АБСОЛЮТНО всичко, дори ароматизаторите знаех къде ще са сложени Laughing
В момента мога да кажа, че почти няма нещо, което да не е променено.
Минах през много различни фази и проекти и съм убедена, че ако още малко се помотам пак ще сменя концепцията.

# 478
Интересно би се получило.Хайде действайте и да покажеш монтирана как изглежда Simple Smile

# 479
Мале много съм зле и скарана с тея работи някой ако може да ми каже как трябва да ги кача.

Първо трябва да качиш снимките някъде другаде, а после тук ще постнеш само линковете към тях.

Общи условия

Активация на акаунт