Стърчат кокали отвсякъде. Яде изключително малко. Хапне 5 хапки да се засити и после по никакъв начин неможеш да я накараш да хапне още. Сладко давам, но тя смао бонбонки яде. Бисквити, солети вафли торти и тн. яде само ако има и друго дете да яде, иначе и тях отказва.
Дара на Адито, която не пише вече тук изглежда като 3 годишно дете. Просто е много висока и тежи към 14кг май, но не и личат, защото смаия и ген явно е да е по-едра за възраста си

Бебеш Явор, може и да се справи, тежи повечко от Ади та може да не влага ненормални усилия. Но аз определено съм невероятно доволна от нашата тротинетка. Заслужава си парите, но само 2ра ръка.... наща не е грам запазена а я взехме за 30паунда....но пък на вървеж е пушка. Ади като се засили немога да я догоня. Качва и второто краче горе и се вози минимум 20-30метра без да се доизбута.
Колелото без педали също ни излезна доста пари, но след доста дълго проучване, останових че нащо е от най-леките, но е най-ниското, затова се спряхме на него. 2ра ръка за 130лв. си е доста, но пък то е като ново. Ади като седне, даже и седят леко присвити краката, просто и лепва от всякъде.
Анита,тортата е супер. И аз съм фенка на домашно направените неща, особедно за РД на детето ми, но идеята ми за торта немога да я направя и затова ще разчитам на Криската. Купила съм тоалета и искам тортата да е същата като него
Ние пак бяхме в южния парк и естествено не пропуснахме гигантския батут. Няма никога толкова малки деца като Андреа. Има ли и други луди майки като мен който позволяват такива неша, на децата си или майка ми е права че прекалявам с позволението за катерене, скачане и дивеене?
Емир, ако сте по-добре аз бих събрала багажа....тези вируси преминават доста бързо и утре ще си ток и ще съжеляваш че не сте отишли , но пак казвам аз така бих направила а мен не ме слуша главния
На почивка много ми се ходи, но след многото подаръци за дребното и няколко риби за по 1седмица, вече нямаме пари. Сега и за РД ще се поохарчим, та сме ограничили всякакви забавления извънграда...а така ми се иска
Малко ми се вижда.Андреа е 88-89см вече.

Да видим кой ще е след него