СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 894
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ми на мен Андреа ми изглежда мн слаба, и не само на мен де. Висока е 67-68см някъде и 9.800кг.
Стърчат кокали отвсякъде. Яде изключително малко. Хапне 5 хапки да се засити и после по никакъв начин неможеш да я накараш да хапне още. Сладко давам, но тя смао бонбонки яде. Бисквити, солети вафли торти и тн. яде само ако има и друго дете да яде, иначе и тях отказва. 
Дара на Адито, която не пише вече тук изглежда като 3 годишно дете. Просто е много висока и тежи към 14кг май, но не и личат, защото смаия и ген явно е да е по-едра за възраста си  Peace
Бебеш Явор, може и да се справи, тежи повечко от Ади та може да не влага ненормални усилия. Но аз определено съм невероятно доволна от нашата тротинетка. Заслужава си парите, но само 2ра ръка.... наща не е грам запазена а я взехме за 30паунда....но пък на вървеж е пушка. Ади като се засили немога да я догоня. Качва и второто краче горе и се вози минимум 20-30метра без да се доизбута.
Колелото без педали също ни излезна доста пари, но след доста дълго проучване, останових че нащо е от най-леките, но е най-ниското, затова се спряхме на него. 2ра ръка за 130лв. си е доста, но пък то е като ново. Ади като седне, даже и седят леко присвити краката, просто и лепва от всякъде.
Анита,тортата е супер. И аз съм фенка на домашно направените неща, особедно за РД на детето ми, но идеята ми за торта немога да я направя и затова ще разчитам на Криската. Купила съм тоалета и искам тортата да е същата като него  Crazy
Ние пак бяхме в южния парк и естествено не пропуснахме гигантския батут. Няма никога толкова малки деца като Андреа. Има ли и други луди майки като мен който позволяват такива неша, на децата си или майка ми е права че прекалявам с позволението за катерене, скачане и дивеене?
Емир, ако сте по-добре аз бих събрала багажа....тези вируси преминават доста бързо и утре ще си ток и ще съжеляваш че не сте отишли , но пак казвам аз така бих направила а мен не ме слуша главния  Mr. Green
На почивка много ми се ходи, но след многото подаръци за дребното и няколко риби за по 1седмица, вече нямаме пари. Сега и за РД ще се поохарчим, та сме ограничили всякакви забавления извънграда...а така ми се иска  Tired

# 181
  • Испания и Стара Загора
vanina123  да не си объркала нещо числата.Как 67-68см висока? newsm78Малко ми се вижда.Андреа е 88-89см вече.

# 182
  • София; Дружбето
Аз тъкмо излекувах габи от бронхеолита и днес вдигна висока Т от нищо. Дали  е тъпия морски вирус се чудя Tired щот е ако е той поне знам, че ще мине за 2-3 дена. Аман

# 183
  • София
Привет от мен. Нещо тия дни и аз имах разни притеснения, които днес бяха опровергани за мой късмет.

Ники тежеше 12 600 на последната консултация, беше 89 см. Изглежда голям спрямо връстниците си, но и малко кльощав май.

Елеста, страхотно ми се видя хотелчето, което си показала и задължително ще го пробваме. Аз също винаги търся такива с басейни, че иначе мъжът ми категорично ми отказва да ходим. Rolling Eyes
Ванина, аз бих пускала Никола на батутите, но той за момента никакъв интерес не проявява към тях. Щом й харесва на Ади не виждам защо се притесняваш.

Еми, Цвета, бързо да минава Hug

# 184
  • sofia
Добрютро!!!
 При нас нищо интересно.
Петко миналият месец тежеше 13.500.

# 185
  • София
Добро утро мацки!
Не стегнах багажа...после пак ми стана гадно и си лежах. Багаж, пътуване, там оправяне пак на багаж - нямаше да издържа. Дори не извеждах децата навънка и в къщи беше паднала бомба...играчките бяха във всички стаи...но поне си играеха де. Почвам обаче да си мисля, че може да е от храна, защото бяхме поръчали Кентъки и само Кати яде филета и после се разповръща. На другия ден аз й доядох останалите филета и резултата беше същия Thinking
Но докато лежах организирах ходене другия петък, събота  неделя...ако не ни мине котка път Laughing
Цвета...да минава...

# 186
Честит рожден ден на Андреа! Здрава, безгрижна и щастлива!
Ани, весел празник!   bouquet

Еми, не е невъзможно да е от храната  Rolling Eyes
Цвета,как е Габи? Още ли сте на море?

# 187
  • София
Ехааа забравих...Анита ЧРД на АНдреа...здрава и усмихната да расте!

# 188
Добро утро.

Честит Рожден Ден на сладката Андреа. Да расте винаги усмихната и изпълнена със щастие и радост, да е много много здрава и с батко Алекс да са винаги гордостта на мама и татко.
За височината съм се объркала 88см исках да напиша.
Еми мн странно наитина това със KFC-то  Thinking
 Hug Гуш за Габчо и бързо да се оправя
Имам предложение към който е направил темичката-искате ли да върнем на 1ва страничка списакът със рожденните дати поне докато мине септември, защото въпреки че са малко пишещите аз честно си признавам не помня кое детенце на коя дата има рд....

# 189
  • София
vanina123 миии ние доста често поръчваме и досега не е имало проблем...Обаче на обяд с Ангел ядоха едно и също...А вечерта тя си изкрънка филета да й поръчаме, защото разбра, че ще поръчваме и тя яде филета...Сутринта повърна - а аз на другия ден на обяд ги доядох и сутрина същата работа  Thinking  При това прочиташе доста по странно - с доста болки в стомаха. Миналата година не я боля толкова стомаха, както и мен де. Възстановяването беше доста по-бързо. Вчера на обяд тя беше екстра - все едно нищо й е нямало..Пък и аз да се заразя преди Ангел ми се струва странно, непрекъснато са заедно, пият от една сламка, когато не ги виждам, целуват се...Засега той удържа фронта...И ако до утре не се е разповръщал...определено ще си мисля, че е от храната....

# 190
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
как се успах не е истина.Благодаря ви за пожеланията.
Да почерпя за малкото ни порастнало момиче.Първо ето да я видите Wink

# 191
  • София; Дружбето
Да ти е жива и здрава принцесата Ани, много радости да ти носи, да расте все така усмихната Hug Честит ти празник Grinning

При нас положението е отвратно, Габи само спи, много е отпаднал, надявам се утре да е пушка Crossing Arms Да видим кой ще е след него Tired че ако съм аз лошо

# 192
  • София
Ани, да ти е жива и здрава малката госпожица и да има едно прекрасно детство Hug Grinning

Цвета, при Ники точно така протече вирусът - първите 2-3 дни беше един отнесен, поспалив, само търсеше в кой да се гушне и да спи. Дано бързо му размине на Габи. Hug

# 193
  • Испания и Стара Загора
Добавих списъка на първа страничка. Peace

# 194
ЧРД на малката Андреа!Да расте здрава и щастлива! Heart Eyes  bouquet
Бързо оправяне на Габчо! Hug
Дани и той нещо лепна,2 дена имаше сополи,днес почти е пушка Grinning/пупупу/

Общи условия

Активация на акаунт