СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро мацки!
*Elesta* ха добре дошла.. мдаа това с обувките ми е много познато  Laughing За инкубационен...ако до 5я ден не е повърнала й се е разминало...поне така си мисля... newsm78 Иначе дават инкубационния период от 2 до 40 дена ...
Май само аз ще си пиша Laughing

# 61
Добро утрооо
Аз започнах да правя упражненията за коремни преси  Flutter само дето последния вид упражнения ми е невъзможен  hahaha ако минат обаче 10-15 мин го правя, вие до къде стигнахте/

# 62
  • София
Бебешондел аз ги спрях след една седмица правене Embarassed....през деня не можех да се организирам да ги правят, а вечер ми идваха повече....
А да забравих - снощи минах с машинката Ангел...все ми беше жал, че си имаше едни къдрици и косата му беше много изрусяла от слънцето...Но не гола глава де..с някаква приставка дето оставя коса минах...Милия рева за косата си...после се огледа ..май се хареса хахаха. Ще кача и снимки от морето, ама повечето са на майка на апаратчето... и после с новата глава..Ама и къса коса е симпатяга  Flutter Очаквах по плачевен резултат...

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 09:08 от EmiR

# 63
Еее, Емка не си само ти.....

Вчера Бобката след като уж беше добре ни хвърли отново в оркестъра....става сутринта, ама ни жив ни умрял....Седи отпуснат в мен или в баща си, да откачиш малко е....Веднага отидох да му пуснат едни изследвания - всичко в норма, само че гърлото алено червено, а уж е на аб заради бронхита от предната седмица....Евентуално дехидратиран...което е нормално де, въпреки че не сме спряли с течностите...ама дечица колко му трябва...Цял ден съм го наливала с вода - къде доброволно, къде насила - направо ми се ревеше.....Ама след следобедния сън се стабилизира хлапето, поне живна малко....Абе лоша работа с тези болести...

Елеста точно до 48 часа след Коко и Боби се тръшна - знам че е до 72 часа по-принцип....Той е толкова прилепчив този вирус, че не виждам как да е по-дълъг този период...

Бебешондел спрях ги след 2 месеца правене, една седмица докато бях неразположена и оттам отече работата....Иначе накрая вече ги правих всичките...

Анитка де е настроението? Hug

# 64
  • София
Миналата година и Ангел  лепна вируса на 3я ден...след Кати. Ама като четох за ентеровируса/ ама те много видове бре/, така пише и аз доста се поучудих чак пък от 2 до 40 дена....ама явно щото всеки е различен и обощено са написали....То след 10 дена може да лепнеш някой друг вид..ама карай...
Бобсъна да се оправя, че кви са тия работи..... Naughty Кофтито е, че след тия повръщания и дрискания, имунитета много спада и лесно лепкат всичко останало...

# 65
Наде ние бяхме същите - очаквай обрив и кашлица... Tired

# 66
  • sofia
Здравейте!
И аз, като Анита...
Егати тъпите вируси... Надинка Hug
Ми при нас беше така: първо баща му, после, след два дена аз, шест дена след бате, Петко...

# 67
Привет и от нас! Вчера се завърнахме от двумесечно странствате- изкарахме си чудесно в провинцията!!! Другата година пак!
Последните дни прекарахме в лечение на афти-ужасно.Връщам се да ви почета малко.

# 68
  • София
Гари..ха добре дошла и на теб... Grinning
Качих малко снимки от морето...ама само от моето апаратче...Нещо много малко ми се виждат  Confused, дано на майка на апаратчето има повече...
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.24445882.big

# 69
Добро утрооо!

Днес кафето ще е от мен !!

Сега нямам време, но после ще се разпиша  Peace

Хубав ден!

PS. То никой няма бе ... Не ми харесвате кафето ли  newsm78

Емир, много са пораснали и двамата. А Ачо много ми прилича на теб. Това първо подстригване ли му е ?
Надина, Кришка как сте ?
Гари, Елеста привет  Hug

Аз упражненията така и не ги започнах, напоследък и с диетите съ, до никъде. Сега пия едни хапчета, от които ми пада кръвното и гледам да похапвам , че хич не ми е добре от тях. Ходих на мамолог, и се оказа че имам още кърма, 6 мес. след като не кърмя, та затова ми изписаха хапчета, да я спрем.
Иначе сме добре. Алекс вече ходи със желание на детска, радостен е. Само че наблюдавам особенна привързаност към мен. До магазина да слезна от колата, и се е разревал за мама. При майка ми остава, но от свеки реве и я гони / тя веднъж го излъга че съм на работа, за да остане при нея, че иначе не ги иска, и той явно запомни и реве от нея/.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 10:42 от ivilda

# 70
  • sofia
Здравейте, момичета!
Ивилда, екстра е кафето! Мммм, с бита сметана.
Еми, много са красиви и двамата!!! Пу пу пу!!! Ангел е един бонбон с тези къдрици, що си го потстригала?!? Naughty
Времето навън много ми допада, та гледам да го използвам максимално.
 Пепи си е екстра вече!
Соник, как пътувахте? Как е Ник?
Елеста, а вие кога пътувате?
Мислите ли за тортите вече? Аз четах из форума, та се спрях на тези: http://www.baby-fly.com/Торта/Торта%20Африкански%20Животни/1/, холандската и конкретно с тези африкански животинки.

# 71
Еми много са порастнали и двамата. Ачо наистина прилича на теб  Grinning
За тортата аз съм го измислила. Криската ще ми я прави, по тоалета на малката които съвсем случайно харесах и купих още преди месеци  Laughing Кукувица съм знам  Mr. Green Ма така се влюбих в роклята и реших че ще е за РД защото ми иде малко официалничка за всеки ден. Иначе за тържеството мисля да се съберем вкъщи с родата и съседите а дечицата да ги водим друг ден на патиланци в младост Simple Smile Като им взема по една целодневна карта за всички забавления хем те ще се нащуреят, хем мамите ще си полафим Simple Smile

# 72
  • София
Здравейте мацки... Grinning
Ивилда, екстра си е кафето, ама аз сутринта се замотах, сменявах чаршафи не стигнах до компа...ще го пийна, като следобедно...
Иначе на Ангел му е първото подстригване така късо...преди само пооформях къдриците...На морето косата му седеше по къдрава и като се прибрахме явно и порасна и не седеше така къдрав, та затова го минах с машинката...
Иначе за лепването - ми около втората годинка май е нормално.....или поне има обяснение, че разбират, че са отделно от мама, откриват света, опознават себе си....та не се притеснявай..Отделно си тръгнала и на работа...
Аз пък съм пропуснала за къде пътува Соник..включи се, похвали се... Grinning
Не съм мислила за торта, а и обикновено няколко дни, айде седмица преди РД съм наясно какво ще правим и как ще празнуваме...За тоалета - и той е в последния момент... Laughing
Кришка на мен от линка за тортата ми се отваря първата страница на сайта Thinking и не видях каква е тортата...баси екплорера са сложили...странна работа

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 13:40 от EmiR

# 73
Еми, големи сладури са, ама искам снимка и без къдриците  Flutter

Кришка, тортата е супер, аз искам май нещо с мики маус, че Явор много го харесва.

# 74
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук.
Упражненията ги спрях още преди месец,от мързел. Blush
За тортата-ще правя  торта с Туити. CrazyЩе си го празнуваме в къщи,само с няколко деца. Peace
EmiR и двамата са големи сладури. Peace

Общи условия

Активация на акаунт