Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 191
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
slavena80, пращам ти цялата си положителна енергия!!!!  Praynig Praynig Praynig
Пробвала ли си с есенции на д-р Бах да се успокояваш? Или нещо хомеопатично?
Мога горещо да ти пожелая да се молиш. Повярвай ще бъдеш чута и помощ ще ти дойде откъдето и не си очаквала!
Всичко най-добро пожелавам на теб и семейството ти!  Hug

# 376
Пит, благодаря ти! Не съм пробвала есенциите на Бах. А в нашия град няма свестен хомеопат, при който да отида. За друг град не мога и да помисля по финансови причини. Още веднъж благодаря! Hug

# 377
Славена, изпращам ти много положителна енергия. Дано в живота ти настъпят много положителни промени. Пожелавам ти успех. Simple Smile

# 378
slavena, ще се справите!  bouquet  Party Time

# 379
vaflichka, slavena и всички които се нуждаят - изпращам ви много положителна енергия и късмет!

Моля, изпратете положителна енергия и за детенцето на моя колежка ,което е болно ,както и за другата ми колежка,която претърпя злополука!

Изпращам на всички обич и мир и ви благославям с лябов!  babydust7

# 380
  • Под кленовите дървета
Славена, много стискам палци всичко да се нареди!
Вафличка, сигурна съм, че ще получиш работата!

Хепи, пращам много положителна енергия на колежката и на другото дететнце Praynig

# 381
Котьо Тръмп - много любов и светлина  Two Hearts

Teia78 - много положителна енергия и кураж, нека нещата се наредят по-добре от колкото си го замислила  newsm76
Маргарита,Севиля - нека всичко да стане по най-добрия начин babydust7
slavena80 - нека всичко се нареди в най-скоро време, по най-добрия начин. Flowers Sunflower
Happy2 - за колежката и детенцето, бързо,бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed
vaflichka - пожелавам ти скоро да започнеш желаната работа babydust7

# 382
Момичета,благодаря ви!  bouquet

# 383
Благодаря ви много!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
  • в сърцето на държавата
Здравейте, моля за помощта Ви!!! Днес на моят съпруг-Петко от СтЗагора му предстои тежка операция.... Много благодаря на всички, които ще помогнат в този труден момент....!

# 385
Миличка, стискам палци за съпругът ти! Изпращам ти само положителни мисли! Знам, че ще се справи! И ти мисли позитивно! Ако има нещо друго, с което да помогнем - пиши! Hug Hug

# 386
  • в сърцето на държавата
Благодаря!

# 387
di-t, успешна операция на съпруга ти. Дано всичко мине по-най добрия възможен начин.

# 388
  • Под кленовите дървета
Миличка, много стиснати палци за съпруга ти Praynig

# 389
Моля ви, изпратете ми много положителна енергия. Имам огромен финансов проблем и много ме е страх . Имам нужда от вашата подкрепа. Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт