Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 018
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,  ще ви помоля за още малко енергия за две дечица - за Любо и Светла от Добрич, които от днес остават без майка.

За дечицата  Heart

# 46
 Hug Hug Hug Hug за дечицата

# 47
За Любо и Светла много положителна енергия  Hug  Heart Eyes Two Hearts

# 48
  • Добрич
Благодаря ви, момичета. Семейството е решило да не казва на децата истината, защото са много малки - на 6 и 4 години. Те мислят, че майка им е на екскурзия. Дано да имат сила да приемат действителността по най- добрия за тях начин и в най-подходящия момент.

# 49
  • Universe
За Любо и Светла

# 50
  • Горна Оряховица
Моля се за сила за семейството и за най-доброто за дечицата  Praynig
И аз да ви помоля за енергийна помощ за моя татко- Костадин ,на който утре ще правят "манипулация" на сърцето. Дано всичко мине успешно и най -накрая да се оправи Praynig

# 51
  • Добрич
Всичко най-добро за Костадин!

# 52
Успешна манипулация на Костадин и бързо възстановяване.
babydust7

# 53
  • Universe

Успешна манипулация на Костадин и бързо възстановяване Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 54
Моля се за сила и мъдрост за всички нуждаещи се!!!

И аз Ви моля за енергиина подкрепа, за да оздравее и да се справи физически и психически с здравословните проблеми възможно най-бързо по-най добрия начин, без последствия и вреда за никого - Даниел - гр. Своге!!! Съжалавам!Прощавам!Обичам!Благо-Даря!

# 55
  • Universe
Моля, изпратете енергия за Пламен Радев - 26г. от Пловдив, който е в КАРИТ  Praynig

За Даниел - гр. Своге  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed babydust7

# 56
Енергиина сила за Пламен и Костадин!!!

"Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса!"

# 57
  • Добрич
Енергия и светлина за Даниел от Своге и  Пламен Радев от Пловдив!

# 58
Много  енергия и сила за Даниел от Своге и Пламен Радев от Пловдив  Heart Eyes

# 59
Здравейте! Трудно ми е, объркана съм и ми е много тежко ... Съвсем наскоро откриха рак на стомаха на зет ми има метастази в черен дроб, започна да отича. Нещата се развиват светкавично, много бързо се влоши и му дават седмици живот, а сестра ми е бременна в началото на 6-ти месец със втора принцеса.
Искам да Ви помоля от сърце за РЕЙКИ и енергийна подкрепа за Павлик от Враца. Енергия за сестра ми Веселина, майка ми Антоанета, баща ми Николай и за първата принцеса която е на 6 години Никол.

Благодаря Ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт