Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 434
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ladybg, бъди силна и здрава!

# 631
ladybg  нека всичко е наред  Hug
за Илияна  - спокойствие и късмет   Peace
за Таня - хубава и доходна работа   bouquet
за Джери - бързо възстановяване  Praynig
за всички, които имат нужда  Hug

# 632
Тенкс от сърце на папугай и Аника за подкрепата! Да ви се връща тройно добрата енергия! Praynig Здраве за Лейдибг! Praynig Simple Smile

# 633
Мами,моля ви за вашата енергийна подкрепа!!!Отношенията със съпругът ми, не вървят на добре ,не намирам изход, не знам на къде да хвана вече Sad baby_neutral

# 634
Отношенията на Майчето на Криси със съпруга и да се развият по най-хубавия за нея начин! Praynig
/Приятелката, за която все искам подкрепа тук, има това прасенце за аватар също Simple Smile/ Hug

# 635
БЛАГОДАРЯ , ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПЪНКИ  bouquet
Бъди здрава Hug

# 636
  • В сбъднатите си мечти
Майчето на Криси ,дано всичко при теб се развие по най- добрия и щастлив начин ,нека си обградена от много любов и хармония .  Hug
ladybg , моля се за здравето ти  Praynig

Момичета ,имам нужда от подкрепата ви   bouquet
Утре ми предстои подписване на много важен предварителен договор и после серия много важни дела за семейството ми .Моля ви за енергийната ви подкрепа .     Heart Eyes

# 637
Майката на Криси, тенкс! Hug Вени-види, и да победиш! Praynig Всички договори да бъдат подписани по на-хубавия начин! Peace Подкрепа! Praynig Simple Smile

# 638
 Вени-види, нека договора бъде подписан, и всичките ви дела се развиват по-добре от колкото сте си го представяли, успех ви пожелавам babydust7
 Нека отношенията на Майката на Криси и съпругът и се развият по най-добрия и за двамата начин  loveuuu

# 639
maicheto na krisi виж това http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2556.0 и това http://dreamland-bg.com/index.php?topic=21.45   
veni-vidi
Таня
Нека нещата се развият по най-добрия за всички вас начин!!!

# 640
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви момичета  Hug
Днес мина нормално ,дано и от тук нататък нещата да вървят гладко .
Пожелавам на всички ви много късмет и щастие   bouquet

# 641
Моля за малко подкрепа за сина ми - Стоян. От няколко дни не иска да спи в детската, явно има някакъв проблем, помолих да му сменат креватчето. Сутринта ме моли да не го оставям и ми е много притеснено за него.

# 642
Благодаря за подкрепата - бъдете благословени - да се похваля имам едно здраво и игриво куче.
 newsm51 newsm51 newsm51
За Стоян на D.Stoyanova newsm17 Two Hearts smile3524

# 643
Praynig

папугай, браво за кучето. Нека много да те радва!

# 644
  • В сбъднатите си мечти
 Praynig  за Стоян на Д.Стоянова  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт