Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 004
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Моля ви за положителна енергия за мен! Утре ще се решава дали ще ме назначат на мечтаната работа или не! Моля ви за подкрепа да се сбъдне това! Доста дълго време съм безработна и много искам да работя! Praynig
Казвам се Славена Цветкова от Сливен

# 721
  • София
slavena80 , успех утре и да стане така както ти искаш - мечтаната работа да е твоя! Simple Smile

# 722
Нека Славена Цветкова получи желаната от нея работа по най-хубавия начин! Назначена и радостна да бъде! Praynig Hug Grinning

# 723
Подкрепа и от мен-искрено и от сърце  Hug

# 724
Много благодаря на всички ви! Hug
Получих работата и съм много щастлива!
Желая на всички ви всичко хубаво и от сърце!  bouquet

# 725
  • София
slavena80 , радвам се за теб! Успех на новата работа!   bouquet

# 726

Чудесна новина, Славена!     Simple Smile

Много се радвам, и ти пожелавам само успехи на мечтаната работа!    Hug

# 727
Браво, Славена. Много успехи и късмет.

# 728
Момичета, моля за вашата енергийна помощ!Сина на моя колежка -Стоян Вълчанов, на 23 години, е в реанимация в медикаментозна кома на апаратно дишане.Има счупени шийни прешлени, които с операция са стабилизирани.Но сега има опасност за живота му, както и лекарите не знаят какви са пораженията на гръбначния стълб Sad.Утре сутрин около 9,30 ч много хора-близки и колеги, ще се помолим в църква да оживее и да е с минимални последствия.Моля ви, който има възможност, да помогне с позитивна мисъл и молитва! Praynig

# 729
Пращам моята позитивна енергия на Стоян Вълчанов! Дано всичко се развие добре и момчето да оздравее напълно! Praynig

# 730
За Стоян Вълчанов  Praynig Нека се възстанови напълно! Flowers Four Leaf Clover  babydust7

# 731
  • София
Подкрепа и от мен за Стоян Вълчанов!  Praynig Дай Боже всичко да стане по най-добрия начин за него и да се възстанови бързо!  Hug Simple Smile  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 15:14 от nikolinanik

# 732
Подкрепа за Стоян Вълчанов, да оздравее напълно и по най-хубавия начин! Praynig Ще се опитам да дам още подкрепа, както зная...

# 733
  • В сбъднатите си мечти
Помолих се за Стоян Вълчанов .Дано бързо се възстанови ,без последици .

# 734
Благодарим за подкрепата!Все още няма никаква промяна.Вчера са събудили Стоян за малко и после пак са го приспали.Два дена подред вдига висока температура.Чакането ще е много дълго. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт