Името - ябълката на раздора

• 4 309
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • Сопот, Пловдив
И аз не намирам Мишо за толкова лошо, даже и на моето бебе от време на време му казвам мишленце и от там Мише.

# 31
  • Варна
Аз познавам един Михо...
Михо ми звучи още по-зле Crazy Колкото до двойните имена - да, звучат ми нелепо. Или е едното, или другото, защо човек трябва да има две имена? Но това си е мое мнение, не го налагам, просто го споделям.

# 32
Аз познавам един Михо, не знам дали това е истинското име или е съкратено, но ми звучи като добър вариант за галено на Михаил.

И аз познавам един Михо, но то е съкращение и то от фамилното име. Мислих си, че е само един  Grinning

# 33
Много труден избор! Това са две от любимите ми мъжки имена! Което и да е изберете  - все е прекрасно! Гласувах за Борис, но наистина ми харесва еднакво с Михаил! Страхотни имена! Поздравления за избора!

# 34
и двете не ми допадат никак....еднакво никак...
Peace Не бих могла да си го кажа по-точно.
Не са баш кофти,прости са ми еднакво обикновени... Peace

# 35
Борис.

# 36
  • Бургас
Също харесвам повече името Борис/Борислав.Хубаво и благозвучно име е.

# 37
  • край морето
Определено съм за Борис. Мъжкарско и силно име.

# 38
Гласувах за Борис...звучи ми изключително мъжко.

# 39
  • Кърджали
И от мен глас за Борис.

# 40
Много се колебая за кое да гласувам.
Борис винаги ми е харесвало, но стана прекалено популярно за моя вкус.
Михаил пък една напоследък почна да ми харесва. Михи или Мики бих му казвала накратко, Мишо никак не ми харесва.

# 41
Борис от мен!

# 42
  • София
Който и от двама ви да надделее  Laughing, синът ви ще има страхотно име! И Борис, и Михаил са типично мъжки и неостаряващи имена, кой каквото ще да си говори. Не ти завиждам за избора, аз самата не бих гласувала за едното или за другото  Peace

# 43
Който и от двама ви да надделее  Laughing, синът ви ще има страхотно име! И Борис, и Михаил са типично мъжки и неостаряващи имена, кой каквото ще да си говори. Не ти завиждам за избора, аз самата не бих гласувала за едното или за другото  Peace

Точно!
Все пак, подкрепих Михаил, защото Борис е доста по-масово напоследък сякаш, а ако му се вика Боби, съвсем масово идва Simple Smile Мишо има шанс да е един Wink
Успех!!   bouquet

# 44
Също харесвам повече името Борис/Борислав.Хубаво и благозвучно име е.

Борис е пъти по-прелестно от Борислав.  Peace Тази ненужна опашка само усложнява и отежнява името, което иначе е чудесно.
Моят глас все пак отиде за Михаил, друго много любимо мое име. И двете са много хубав избор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт