Името - ябълката на раздора

• 4 302
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Сопот, Пловдив
Аз предложих Борис-Михаил. Как така да не е сериозно? Това е една чудесна комбинация, но не знам защо никак не е популярна.

В този подфорум двойните имена в повечето случаи не са харесвани, затова предположих, че не е казано сериозно.  Peace

# 17
Ето на кого бил другия глас  Laughing

Борис никога не ми е харесвало. Започнах да свиквам с него покрай засилената му популярност напоследък и вече почти ми звучи добре. А и по произход и значение е къде-къде по-добре от Михаил. Само по звучене отстъпва Simple Smile

# 18
Моят беше първият, вече са 4. Laughing

# 19
И двете имена са просто чудесни.  Heart Eyes Тези и още 2-3 са ми най-любимите мъжки имена.
Сякаш мъничко предпочитам Михаил.  Peace

# 20
След приемането на християнството българският владетел Борис Първи Покръститителя се нарекъл в чест на новата религия Борис-Михаил, така че комбинацията никак не е неудачна или пък нелепа, а изключително оригинална, с историческа тежест и звучи чудесно Peace

# 21
  • София
Михаил.

Борис вече набра прекалено много популярност за моя вкус.

# 22
# 23
От двете бих се спряла на по-малкото зло- Михаил.

# 24
Борис. Представям си силен и борбен мъж.
Михаил ми е някакво нежно такова. Crazy

# 25
  • някъде по морето
Още един глас за Борис- Михаил!
Аз исках да си кръстя така сина си, но не посмях преди 18 г Embarassed
Затова е само Борис!

# 26
Борис - едно от любимите ми мъжки имена Heart Eyes .

# 27
  • Варна
Борис ми е едно от любимите имена. Михаил не е лошо, но както беше отбелязано по-горе галеното Мишо не ми се нрави. А Борис-Михаил... аз лично ненавиждам двойните имена.

# 28
  • Сопот, Пловдив
На Михаил галеното задължително ли е Мишо? Аз познавам един Михо, не знам дали това е истинското име или е съкратено, но ми звучи като добър вариант за галено на Михаил. Имам една приятелка, която на гаджето си Михаил казва Микеле   Mr. Green .

Пък верно ли чак ги ненавиждаш тези имена...  Crazy  Peace

# 29
Ами аз лично и на Мишо не виждам нещо чак толкова лошо, но явно съм го свикнала вече.

Общи условия

Активация на акаунт