Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 610
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не знам дали съм доволна (скоро го купих), но съм озадачена от антицелулитните продукти на Дева - в 2 стъпки - има страшно много алкохол в гела. Толкова, че мирише на спирт  #Crazy . За 10 лева общо двете не очаквам нищо кой знае какво, освен кремче, с което да си правя масажите с диска, но съм си купувала евтини продукти на Рефан и др. бг марки и не са били толкова алкохолни/неприятни...  newsm78
Общо взето, ако не беше единственото нещо под 50 лева в аптеката, в която влезнах нямаше да го купя и не бих казала, че го препоръчвам. Дано ме оборите, защото мисля да си свърша опаковката до край. Не искам да трупам много кремове по един въпрос.

Да задам един въпрос. Не става дума за определен продукт, по-скоро за домашна измислица. Бчх чела в едно списание, че тайната на страхотната коса на Дженифър Анистън се крие в това, че когато се къпе, облива косата си с 2/3 аспирина, разтворени в шише от 2 литра вода. Дали наистина действа? Все се каня да го пробвам, но се сещам като вече съм излязла от банята  Laughing Laughing Laughing

Доколкото знам си има тема за бабини рецепти и подобни трикове, да не говорим пък, че си има тема и за поддръжка на косата, където можеш да споделиш или попиташ.

# 76
  • София
Ако става въпрос за зеления гел на Дева, мирише наистина покъртително и ефекта е нулев.

# 77
  • София
Ако става въпрос за зеления гел на Дева, мирише наистина покъртително и ефекта е нулев.

Същия. Сега погледнах списъка в пост първи има ги и двете стъпки...  newsm78

# 78
  • В къЩи.
Reiny , blackpearls     bouquet

# 79
При мен дори беше отрицателен - появиха ми се адски много капилярчета по бедрата, основно отзад, добре че мъж ми ги забеляза, че аз нямам навик да се оглеждам редовно ooooh! Изхвърлих около четвърт опаковка, направо не е за вярване какви неща продават. Впоследствие четох доста подобни отзиви из интернет, макар че има и доста доволни. Нямам представа защо така подейства при мен, но повече специализирана козметика за толкова малко пари няма да купя Naughty

В интерес на истината направих и серия антицелулитни масажи с професионални гелчета и пак нямаше кой знае какъв ефект.. Общо взето в момента се ограничавам с домашни масажи с утайка от кафе веднъж на ден-два, пък колкото хване - толкова. Късите поли - в гардероба и така Tired

Съжалявам за офф-топика, но не можах да си премълча, а нямам какво да похваля в момента, освен разни лакчета за без пари, които си навзех напоследък Blush

# 80
  • София
Съжалявам за спама и аз - резултат от кремове за целулит ако ще и да са най - скъпите не мисля, че трябва да се търси. това е проблем на начина ни на живот, НО - кремчетата помагат при масажите с диска (или кой - каквото си има) и правят кожата да изглежда доста по - добре (аз и това отдавам на масажите, а не на самите кремове). Този ме втрещи и май много бързо щи си разделя с него.
За сметка на това първата стъпка - ексфолиращия гел на Дева в синята опаковка ми е изключително приятен. За действие не знам, но като ексфолиант ми допада за цената си от 5 лева.

# 81
http://www.lavena.bg/index.php?ch=9&tip=5&id=94&l=1

От седмица я ползвам и съм много доволна.

# 82
  • Пловдив
http://www.lavena.bg/index.php?ch=9&tip=5&id=94&l=1

От седмица я ползвам и съм много доволна.

Ееее,изпревари ме! Wink Тъкмо да похваля аз белия вариант на тази паста,който избелва!По-ми хареса,страхотна е и е без пари!!!По нищо не отстъпва на скъпите боклуци.

# 83
Аз я сравнявам със скъпия и аналог - Лакалут, но наистина по нищо не отстъпва.  Peace

# 84
  • WonderLand
Здравейте мами, айде и аз да се похваля от кремчето за ръце, балсама за изтощена коса, и лосиона за след слънце на Cien,  душ геловете на Avon, балсамчетата за устни на Хармония, Серията Naturals на Avon, Водоустойчивата спирала на Golden Rose, стилизантите на Интеса, почистващия лосион на Melmac - Acne - адски съм доволна от него, като цяло използвам евтина козметика и мога да изреждам още доста, но това са главните продукти които харесвам.

За черния списък са слънцезащитните продукти на Clio - мазах се с мляко с 30 SPF и изгорях брутално, все едно не се бях мазала с нищо  Close

Искам да питам, дали някоя е ползвала отслабващия на ДеВа в червената опаковка, че ми попадна случайно (не съм го купувала) и ми се ще да го използвам. Усещам, че има ментол защото ми става много хладно на кожата и продължава доста време тоя хлад. И ако може малко отзиви за антицелулитното на Икаров  Praynig  party006

# 85
  • В къЩи.
   Като стана въпрос за пати за зъби...все забравям да похваля тази. Взимам я от Билла за ....мисля,че беше 1,20лв ползвам вече трета опаковка от нея.  Peace 

# 86
Също ето тази паста на Билка мога да похваля - освен полезното в нея, е и с много приятен и необичаен вкус Peace

# 87
препоръчейте ми шампоан за мазни корени и сухи краища.фризьорка ми препоръча лореал профешънал но нямаше мостри за да го пробравам.знаете ли кой е хубав?

# 88
  • Пловдив
препоръчейте ми шампоан за мазни корени и сухи краища.фризьорка ми препоръча лореал профешънал но нямаше мостри за да го пробравам.знаете ли кой е хубав?

Той със сигурност не попада в тази категория...Евтини! Peace

# 89
да,знам но до сега не съм ползвала такъв и не знам колко са евтини или пък скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт