Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
10-15 лв някъде Peace

# 211
ползвали ли сте продукти от серията българска роза на Биофреш http://kozmetichni-sredstva.proizvodstvo.catalog.bg/product/%D0% … %D1%88/7599/41174
видях че е натурална козметиката им и това ми направи впечетление Peace
чудя се дали да си взема нещо от тази серия newsm78 newsm78
вие пробвали ли сте нещо от тази серия

# 212
ползвали ли сте продукти от серията българска роза на Биофреш http://kozmetichni-sredstva.proizvodstvo.catalog.bg/product/%D0% … %D1%88/7599/41174
Аз съм много доволна от шампоана за всеки тип коса Peace
Иначе да похваля сапуните и мокрите кърпи на "Бочко".

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 18:59 от delicate

# 213

Препоръчвам това:

Skin Blossom BIO - подхранващ крем за лице, за всички типове кожа
88% био съставки.

Анти-оксидантен хидратиращ крем, който подхранва кожата на лицето. Богатата и мека текстура се плъзга леко и красиво по лицето без наслоявания. Ценното масло от жожоба допринася за подмладяването на кожата и предотвратява дехидратация, така че кожата остава богато снабдена с влага през целия ден или нощ. Комбинацията от маслото от жожоба, масло от ший и витамин Е доставя минерали и витамини A, B,C, D, E иF, като подобрява видимо състоянието на кожата и я защитава.

Деликатно ароматизиран с етерични масла. Подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна кожа.

Носител на 3 - та награда от Pure Beauty Awards 2009.

не заобикаляйте забраните на форума към дадени онлайн-магазини!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 23:59 от bubanka

# 214
Хайде и аз тук да похваля този фон дьо тен на Essence Party

Много лесно се нанася, има матиращ ефект и е средно покривен. Купувам си вече за трети път.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 13:17 от hotchocolate

# 215
Не съм толкова главозамяна от ефекта на белия крем здраве като повечето тук.Дори се чудя какво толкова намирате в това кремче,бръчките ли изглажда,кожата ви по свежа ли става ?При мен го няма ефекта уау  Simple Smile Това обаче не го прави лош,а просто обикновен крем.

# 216
Не съм толкова главозамяна от ефекта на белия крем здраве като повечето тук.Дори се чудя какво толкова намирате в това кремче,бръчките ли изглажда,кожата ви по свежа ли става ?При мен го няма ефекта уау  Simple Smile Това обаче не го прави лош,а просто обикновен крем.

чудесен крем за тяло - прави кожата гладка и нежна, попива бързо, не го използвам за лице

# 217
  • София/Горна Оряховица
Рядко като очакваш ефекта уау виждаш нещо добро в крема. Не ме прави от пухкаво изглеждаща брюнетка да изглеждам като Жизел Бюндхен, но ми действа добре на кожата. Нямам бръчки за изглаждане. Имам нормална, към суха кожа, което е по-редкия случай за възрастта ми. Повечето кремове, които съм ползвала са били твърде агресивни, с много активни съставки. Този е един от малкото, които не ми щипят и опъват. Мирише приятно, голяма разфасовка е, цената му е повече от добра. И е мултифункционален - и за тяло го ползвам, за лице, ръце също.
Влизам и да отбележа за глицериновите сапуни на Biofresh . Взех си вчера от Варна сапун с Жасмин, 2лв, не съм сигурна за точния грамаж. За суха кожа е и наистина не премива, не оставя кожата "изпръхнала". Има приятен аромат и го усещам като се раздвижа. Не е като да съм се напръскала с парфюм, но е приятно. Определено ще си купя и още сапуни на марката.

# 218

чудесен крем за тяло - прави кожата гладка и нежна, попива бързо, не го използвам за лице

Peace И аз го ползвам само за тяло. Страхотно ми хидратира кожата, която по принцип е много суха, а през лятото още повече. Рядко попадам на наистина добре хидратиращи лосиони за тяло.

# 219
Днес ще си намажа тялото,аз само за лице го ползвах 2 пъти и след намазването вместо да попие и да ми стои нормална кожата започна да ми се овлажнява кожата.Все едно ме избиваше пот.Незнам на какво се дължи,може би кожата ми няма нужда от  хидратация  Simple Smile знам ли.Имам нормална кожа.Страхотно ми действа синята нивеа,от нея съм доволна.Даже с нея си почиствам грима и да ми влезе крем в окото не щипе и не сълзи след това.

# 220
А съдържа ли парабени?

# 221
# 222
Днес ще си намажа тялото,аз само за лице го ползвах 2 пъти и след намазването вместо да попие и да ми стои нормална кожата започна да ми се овлажнява кожата.Все едно ме избиваше пот.Незнам на какво се дължи,може би кожата ми няма нужда от  хидратация  Simple Smile знам ли.Имам нормална кожа.Страхотно ми действа синята нивеа,от нея съм доволна.Даже с нея си почиствам грима и да ми влезе крем в окото не щипе и не сълзи след това.
Интересно и при мен го имаше този ефект на лицето с навлажняването newsm78.Мазах си с него и тялото и  ръцете-доста е приятен, за тази цена направо супер.

# 223
оризови протеини, витамин Е, кокосово масло - според мен е нормално да се изпотява и омазнява една нормална кожа в тези жеги с него
бих го пробвала зимата като нощен крем

# 224

От тази серия съм ползвала единствено розовата вода, доволна съм, прави кожата ми много мека ! Също така много добре се справя със свалянето на очна линия.

Колкото до самата марка Био Фреш, мисля, че е много добра и за да не е спам, да отбележа, че вчера се сдобих с Ултра лек измиващ гел за лице и Пробиотичен крем за лице от серията им Yoghurt of Bulgaria, добри са, наистина останах доволна Peace .

Общи условия

Активация на акаунт