Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз също се намазах с шоколадовия цвят на Розаимпекс, доволна съм от лесния начин на употреба, и лесното разнасяне върху косата, тъй като всички знаем с обикновенните къни за ква разправия става въпрос. Обаче шоколада се оказа почти черен, доста тъмен ми дойде, иначе хвана идеално, покри много добре белите коси. Дори си мих косата веднъж и е все така наситен е цвета. Сега ми се ще да пробвам по светлите варианти, но сигурно ще трябва да поизчакам да избледнее шоколада.  bouquet
Но със сигурност ще ползвам отново, доволна съм, само трябва да открия моя цвят.

Звучи прекрасно ...  Rolling Eyes
А има ли червен отенък шоколада? Аз искам да постигна точно тъмно кестеняво, но без гадния червен отенък...

# 556
  • София
Някакви отзиви за тази козметика http://-spam083-/Komplekt-za-tialo-greipfrut-naturiajoanna-p-1952.html ? Rolling Eyes Предлага се в аптеката до нас, на много добри цени са нещата и има доста богат избор. Предстои ми купуване на лосион за тяло и както винаги съм в голяма чуденка все едно избирам кола  Laughing Laughing

# 557
Мами, поздравления за хубавата тема, мнооооооого полезни неща прочетох, ще се възползвам от идеите ви Wink
Идва зимният сезон и кожата на лицето става проблемна, като се съчетаят фактори като студ, вятър, слънцето, което никак не е по-малко вредно от лятното, климатици, сух въздух... Нека да дадем съвети за предпазване и грижи за кожата през зимата.
Лично аз съм ползвала козметика за над 200лв и такава за 2лв. Разлика има, но не толкова съществена. Най-важното, което съм установила, е, че няма толкова значение какъв е кремът, по-важно е дали съм съобразила нуждите на кожата ми в даден период с козметиката, която ползвам тогава. Доволна съм от краставичния крем на Лавена, както и този с невен Peace. Все още се лутам и не мога да открия 'моя' крем, а май не е и възможно, предвид това, което писах по-горе.
Ще ви следя Hug

# 558
Аз също се намазах с шоколадовия цвят на Розаимпекс, доволна съм от лесния начин на употреба, и лесното разнасяне върху косата, тъй като всички знаем с обикновенните къни за ква разправия става въпрос. Обаче шоколада се оказа почти черен, доста тъмен ми дойде, иначе хвана идеално, покри много добре белите коси. Дори си мих косата веднъж и е все така наситен е цвета. Сега ми се ще да пробвам по светлите варианти, но сигурно ще трябва да поизчакам да избледнее шоколада.  bouquet
Но със сигурност ще ползвам отново, доволна съм, само трябва да открия моя цвят.

Звучи прекрасно ...  Rolling Eyes
А има ли червен отенък шоколада? Аз искам да постигна точно тъмно кестеняво, но без гадния червен отенък...

Няма червен оттенък, поне след първото измиване, незнам по нататък как ще се развият нещата.

# 559
Прекрасно! Благодаря ти   bouquet

# 560
  pureadoration, от кой град си? Или в кой магазин има подобен комплект и какво съдържа? Много въпроси ти задавам, ама отдавна му се каня, а имат толкова много продукти, че не мога да си избера  ooooh!

4 вида бяха, до колкото видях. Единия беше лосион, дезодорант и балсам за устни. Другия почти същия. Най-скъпия беше 19 лв и се състоеше от два крема + едно мляко ( ако не се лъжа ). Имаше и такъв с измиващи неща за лице, включваше специалния гел с четка ( и този комплект беше около 19). Първите два - по 9лв и нещо.

Само това запомних, защото не понасям да съм в тоя магазин, винаги е тъпканица, всеки граби и разхвърля.  #2gunfire

По темата:
Доволна съм от лаковете на Catherine Arley, както предполагам и много от вас. Доволна съм от изсушителя на Перфект ( в шишенцето за лак ), "течност за разреждане на лак New Image" - 10ml 1,60.
Със смесени чувства съм за брокатените графити лакове на Флормар - постигат ефекта, но много лесно се сгъстяват.

# 561
  • В къЩи.
Предложете ми шампоан за чувствителен скалп подходящ за ежедневна употреба?  Praynig
Последно време какъвто и да ползвам получавам ужасни сърбежи.  Close
А дали хининовата вода ще ми успокой кожата?  newsm78

# 562
*Л-и-я*, зависи от скалпа... примерно при мен хининовата вода причини допълнително омазняване и сърбеж ако не изплакна после косата  Peace

Някой има ли вече отзиви  от новата серия на "Здраве" за проблемна кожа?  Rolling Eyes

# 563
  • София
Предложете ми шампоан за чувствителен скалп подходящ за ежедневна употреба?  Praynig

Пробвай с детски. Те са си за чувствителен скалп по дефиниция, дори и най - евтините марки. Ако продължи да те сърби или започне да се люпи - директно посещавай дерматолога.

# 564
Не мога да те насоча към конкретен продукт, но гледай състава и избери да е без Sodium Laureth (Lauryl) Sulphate (SLS, SLES) и без парабени.
Сега се сещам за продуктите на Alverde от магазини DM - натурални са и са евтини - шампоаните и балсамите са към 5-6 лв, аз лично преди, като ги ползвах, бях доволна. Не пречи да пробваш  Peace

# 565
Какво мислите за продуктите на Lorys,по конретно шампоаните.някой ползвал ли ги е?

# 566
  • В друго измерение
Следя темата, но понеже следя и други теми и в крайна сметка се обърках в коя тема точно прочетох отзиви за разредителите за лак. Купих си на Перфект и съм супер щастлива - "съживих" си приготвени за изхвърляне лакове...та искам да кажа благодаря  Hug
И за да не съм извън темата - много съм доволна от лосините Shelley, открих ги в едно квартално козметично магазинче, скоро установих, че са вдигнали цената от 3 на 4 лева, но пък ги мернах и в Кауфланд - за 2,89...

# 567
  • В къЩи.
клюкарката, Vanya_I, wackamotto   bouquet

# 568
  • Плевен
извинявайте, сигурно е коментирано вече, но не мога да не попитам - не знам какво ме прихвана, но почнах днес да чета състава на козметиката вкъщи- сигурно аз нещо недовиждам, но в състава на крем здраве с кокосово масло - бяла голяма опаковка - methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben; и по-лошото - в състава на бочко защитен крем - methylparaben, propylparaben / на бочко със смрадлика му нямам тук състава, та утре ще трябва да проуча какъв е - някой може ли да ме осветли , продуктите на balea и те ли са така откъм вредни съставки ?
що ли съм толкова любопитна   Shocked

# 569
За да не пускам нова тема искам да попитам тук - можете ли да ми кажете в София магазин за козметика и за гримове и прочие, от който пазарувате и да е на нормални цени. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт