Наистина няма по-хубави от нашите сладурковци

Що не му предложиш да се размените само за ден. В някой от почивните, например. Ако кърмиш- да те вика само тогава. Да види кое е работа и кое не 
Сложиха ни и ваксините, добре си поплака, сега спинка. Да видим как ще е до довечера. Лекарката ми се скара, че имаме по 7-8 хранения на ден. Каза, че трябва да са 5 максимум 6, нищо че е на кърма. Мамите с кърмени бебето на около 3 месеца, вие колко пъти храните? Да си сверя и аз часовника, понеже на мен 7-8 пъти не ми се струва много, тя до скоро ядеше по 10 пъти:)
А и варианта с размяната си го бива. Да види какво е да си с бебето цял ден.
/ И на мен ми минаваха всички тези мисли през главата.Нищо да не правя,че поне да не ме е яд като ми го изпляска 

От Хипа се беше поспекла като че ли 

По едно време като беше на около 2 месеца се хранеше точно на 3 часа, без аз да й го налагам, тя сама си беше създала такъв режим със 5, максимум 6 хранения на ден. От около месец обаче няма такова нещо, огладнява когато си иска и яде по малко и по-често. Забелязала съм че сутрин като се събуди до обяд яде много често, явно се чувства гладна от дългата нощна пауза /спи обикновено от 21ч до 6ч/. Следобяд се храни по-рядко и спи повече или играем. Но пък си наддава добре детето и не я ограничавам, когато иска да яде - давам. Не се мъча вече да я залъгвам докато минат 3-те часа, защото пощурява
Само дето не е много удобно за мен да няма никакъв режим и да не знам кога ще огладнее, но аз вече претръпнах и я храня и навън като се наложи.
и аз като теб се нагърбвам с 1000 неща наведнъж и понякога се чудя защо го правя, сякаш някой ще ми даде медал за това. Моят мъж помага в домакинската работа, старае се колкото може, но докато не пипна аз не стават нещата. Скоро ме нямаше 2 седмици вкъщи и като се върнахме подреждах къщата наново
Що не му предложиш да се размените само за ден. В някой от почивните, например. Ако кърмиш- да те вика само тогава. Да види кое е работа и кое не 

Големи смешковци са като почнат да сменят козинката. Току що снимах и моя плешо, но после ще кача снимката, че не мога да намеря кабела. Окапва му косицата на милото отстрани на темето като на някой чичко.
. На мъжете им е много трудно да разберат какъв ангажимент е едно дете, защото му се радват само вечер, отделно че в някои случаи приемат за даденост да им е чисто и сготвено и не са наясно с времето и усилията, които се изискват за това. Решението на този проблем за мен е мъжът да се включва активно и в домакинстването, и в гледането на детето, за да е наясно за какво иде реч.
/сега е моментът да завалят предложения за снахи
)
Особено като ми е домъчняло и искам вече да се прибира от работа. А пък и дребният такива усмивки раздава като чуе баща си… а аз за 1-2 цял ден на клоун се правя…
, това ме разби

Много ми е послушничък само хапва и спинка , като е буден се занимава сам
Когато изписаха Тони, баткото все още ходеше на училище, гледах и бебето и баткото водех по различни мероприятия и на тренировки и т.н .
)
и аз отдавна не се кося
в хладилника
много се смях на вашия тати ама те майсторите на хубави бебета са си замаяни
ходи ли ви се на разходка в петък след 13 че тогава мога да изнудя татиту да ни остави в морската
да нацелуваш усмивката
ние сме от сериозните - кикотим се сравнително рядко
искай помощ че да се почувства нужен и да види че не е лесно
пък вече за свекито не мога да давам съвети - нямам оплаквания от моята - не ни се бърка
нито майка ми 
Хера - какво да ти кажа един за друг са и моя последен цикъл беше на 26-ти 
имам и светена вода и светен мед и светено масло - от време на време ръся из цялата къща