Отговори
# 165
На мен обаче ми спира кърмата.Дали може да е от стрес Thinking

Възможно е! Дано обаче не спре.... консултирай се с някоя от консултантките, може да оправите положението!  Peace

# 166

Тони, Рая, много са ви хубави дечицата...  Heart Eyes  Hug На Тони Нико има леко екзотичен вид някакси..а Давид на Рая изглецда толкожа мъничък и крехък...мамини златни...  Heart Eyes

Момичета благодаря за инфото за матраците.
Днес ходих и гледах Магнифлекс, но като ги натиска, ръката ми хлътва, тоест не са толкова твърди колкото е моя в къщи-кокосовия! Иначе го видях разпънат и навит на руло, наистина не е проблем да се пренесе, но не знам дали има смисъл..

Оливер, онлайн ли го купи твоя матрак? Гледам, че го има само онлайн , не и в магазините на Бейбис ар ас  Confused А аз искам да го видя преди да го купя!
Би ли ми казала колко е твърд и като го натиснеш с ръка хлътва ли ти ръката или си е твърдо? МОже и на ЛС, да не разводняваме темата...  Praynig
 Hug

# 167
Купих Панадол Бебе, ако вдигне температура, но не може ли да му дам преди да е дигнал Т, като превантивна мярка.

Аз дадох превантивно 2 дозички през 6 часа, без да чакам да вдига Т и да свалям после. Доки каза дори че има и обезболяващо действие, ако боли мястото на самото краченце, че едната била по-болезнена. Не е ревал грам, бяхме дори на РД и се смя и стоя буден до късно.

# 168
  • Варна
ДВ от мен!

Хоуп, дано татко ти се оправи и да се радва и на още внуци!

hohiho, радвам се, че е била успешна операцията. Напълно е възможно кърмата да спре или намалее от стрес, но сигурно не са необратими нещата, дано някой от консултантите се включи да каже какво се прави в този случай.

Много са хубави всички дечица, показани в темата, но то е нормално нашите да са най-хубавите  Sunglasses. Освен това бях чела статия, че майските бебета са и най-щастливите, защото в първите месеци от живота им е лято.

Спрейче за нос аз ползвам на Низита. Пръскам и после с фитилчета памук или хартия чистя. Педи каза да не ползвам аспиратор, той се ползвал при хрема /но аз и без това почти нищо не изваждам с него/.

Аз току-що приспах малкия и малко ще поработя, че имам нещо да предавам утре. Иначе утре сме на ортопед и ще пиша как е минало. Лека вечер на всички!

# 169
Купих Панадол Бебе, ако вдигне температура, но не може ли да му дам преди да е дигнал Т, като превантивна мярка.

Аз дадох превантивно 2 дозички през 6 часа, без да чакам да вдига Т и да свалям после. Доки каза дори че има и обезболяващо действие, ако боли мястото на самото краченце, че едната била по-болезнена. Не е ревал грам, бяхме дори на РД и се смя и стоя буден до късно.

Ами той вече вдигна и му дадох 2,5 мл

# 170
danaq lv, samiimami, desi shisha, честити ви месечинковци!!! danaq,  тортата е много красива  Party
raia 07, Давид е голям кокорчо, също като моята бебка! То и на един и същи ден са родени дечицата ни  Wink
jenajena и аз от петък съм с адското главоболие и ми е много лошо! Дано при теб е само от цикъла  Hug
bonbonkata maia и аз имам възпаление, но доки каза, че е нормално след раждане. Какво ти изписаха на теб?
mushence, много ухилен малкия плувец. Ще забива мацки по морето ми се струва  Wink  Hug
Tony st и твоя сладурко е много хубав!  Hug
dessince, честитооооооо! Да почерпиш!  Wink Пожелавам ти успешна реализация!
hohiho, много се радвам, че всичко е минало добре!!! Дано се възстанови бързо и напълно детенцето ти!!! Напълно е нормално при този стрес да ти намалее и дори спре кърмата, но не би трябвало да е безвъзвратно. При мен се получи така първиямесец, защото свекърва ми ми вкара филм, че кърмата ми не била хранителна  #2gunfire Не знам как го беше решила, но ме подлуди и кърмата ми много намаля. Оказа се, че сме качили 1,1 кг за 1 месец с моята "нехранителна" кърма и като видях й теглих една на ум, успокоих се и кърмата ми пак се възстанови! При майка ми също се е случвало да й спре кърмата за цяла седмица от стрес, но после се е възстановила! Успех, мила, дано всичко е наред!  Hug Hug Hug
Не знам дали щях да пиша още  newsm78
Ами лека от мен  Kissing Heart

# 171
Добра нощ, мацки  Mr. Green

Тази вечер сън не ме лови. Ама как да ме лови при положение, че след като приспах Вики, награбих баща й  Whistling Така му се бях наточила, че си виках "Е, сега и да се събудиш, маме, ще почакаш"
След първоначалните опити, които бяха отчайващи, тази вечер направо си беше готино  Mr. Green
ММ беше толкова доволен, че накрая весело подскачайки към банята се обърна към спящата Виктория с думите "Скоро ще ти правим Карлсон, Вики"  Mr. Green
Не знам как е при вас, ама ММ е толкова възхитен от това да си родител, че напира от сега за второ. Аз се дърпам...раничко ни е Simple Smile
И като стана въпрос и аз да си кажа Simple Smile Нашата Вики е станала някъде между 13 - 20 август на морето Simple Smile Тогава сложихме началото на бебеправенето, а то се оказа и самия му край Simple Smile ММ все се бъзика и казва, че не му е ясно как след толкова алкохол изобщо някой читав е стигнал до точното място Grinning Разбрах, че съм бременна на 06.09 след като предната вечер бяхме на сватба и аз бях шаферка Simple Smile Още на самата сватба си имах съмнения, защото ми беше едно прекалено емоционално, но си изчаках търпеливо момента, в който заедно с ММ направихме теста и двете чертички ни удариха по челото Simple Smile

Айде аз се паркирам, че малката няма да ме пита колко съм спала Simple Smile
Лека нощ

# 172
Павел поддържа Т, в 22ч беше с 37,5С, дадох му Панадол и сега е 37,2С. Дали е нормално да не спада? Днес му сложиха 2-те ваксини. Като цяло спи, е няколко пъти рева и хапна малко.

# 173
  • Стара Загора
Павел поддържа Т, в 22ч беше с 37,5С, дадох му Панадол и сега е 37,2С. Дали е нормално да не спада? Днес му сложиха 2-те ваксини. Като цяло спи, е няколко пъти рева и хапна малко.
Тази температура не е толкова страшна...това показва, че организма се бори..т.е е хубаво Hug Не се притеснявай. На Лусито педито каза, че може да поддържат Т до 72 часа след ваксината...било нормално.
Ха ДУ от мен Crazy
Днес ние сме на ваксина и нещо сън не ме лови....мъжките екземпляри и трита броя къртят а аз обикалям къщата Crazy
Хоупче силно се надявам нещата при твоя тати да се наредят по възможно най-добрия начин Hug  А Фифо направо си го отгледала доста добре Crazy охраненичък Mr. Green
Вчера Боримечето нещо беше нервен...и изнерви и мен Twisted Evil Незнам защо...но цял ден почти не спа милото и след яденето в 14ч. което беше 70мл. яде в 19,30ч....и то огромните 150мл....и заспа та до 6ч. тази сутрин Crazy
БУБЕ аз за матрака мълча защото нашия е някакъв прост но твърд - продаваха го направо с кошарата преди 5г.....ама съм доволна...изкара Слави а сега и Борис. Обаче не се навива на руло.
Относно помагането на ММ....ама те са длъжни бе...както вие така и те. Да не са хванати от гората тези деца. Майката да не е длъжна да опъва каиша а видиш ли бащта да си вее атрибутите Twisted Evil Айде няма нужда Twisted Evil
Моят е проклет ММ ама много ми помага Mr. Green децата на него приличат Mr. Green

# 174
ДВ от мен  Mr. Green
Много сладки бебоци си имаме в майската група ! Hug
Нелли, браво за успеха с фигурата! Какъв по-точно е твоя уред срещу целулит?
Аз се цапотя с някакви мазила тукашни, амаа ефект особен не виждам...  Rolling Eyes
Седя си тлъста и целулитена  Twisted Evil
 А Фифо направо си го отгледала доста добре Crazy охраненичък Mr. Green
Ми да прилича на майка си!  Mr. Green
Момичета, кажете какво е модерно сега в БГ? Тук всичко живо ходи с дънки, фанелки и джапанки. Rolling Eyes То и аз така почнах да се обличам, а не можех да си представя до скоро да изляза от нас без токчета, прическа и десет тона грим  Crazy Mr. Green Ама сега жесток мързел ме е налегнал, а и като гледам как около мен никой не се гримира и кипри и ми заминава желанието  Tired
Оф, много ми се спи, а защо вися още в нета , да ме пита човек .... Tired Хайде, до утре!  Hug

# 175
ДУ

Ми да прилича на майка си!  Mr. Green

Айде айде,всички ти видяхме тънките глезенчета на снимките Mr. Green

В БГ всеки се облича според джоба Wink Нещо изявено в момента точно няма...никой още не го е измислил този път Mr. Green Относно обличането и гримирането и аз напоследък съм като теб,но да се надяваме,че скоро нещата ще се променят към по-добро,но то на уморената си физиономия само липсва да плесна едно кило грим Twisted Evil

# 176
aaa marietta_g ! я дай да видя снимки на твоята малка дама ,че ми стана интересно като разбрах,че са родени на 1 ден !  Simple Smile   колко тежите в момента?

и благодаря на останалите за коментартие !   bouquet

и ние бяхме на имунизации .. и наистина , на тази на 1 месец не усети болката, успокои се за 30 сек.  а сега като писна..като отвори едно гърло ! цялата му физиономия се промени от болката и стана лилав ! ужас ! редвам се ,че не се налага да правим подобни неща скоро. не мога да гледам такова малко същество да страда .  ooooh!

# 177
ДУ

да почерпим за 3-те ни месеца на бял свят Simple Smile Честито и на oposum4eto и на малката Мони - да са живи и здрави и да растат щастливи и послушни както до сега Simple Smile

Малката спинка на спалнята а аз си направих кафенце и мляко с овесени ядки Simple Smile Искам да ви пожелая усмихнат и весел, пълен с положителни емоции ден Simple Smile

Да си покажем и подаръка  вече си пъхаме играчки в устата и дърпаме висящите над количката  Flutter

Хоуп Simple Smile вярвам че всичко ще се подреди по най-добрия начин  bouquet Hug

# 178
Честити месечинки на Габито и на Симонка Heart Eyes

Хоупче, стискам палчета за твоят татко. Всичко да минава леко и безаварийно. Да се радва на Фифо и на още 1-2 фарфалачета Simple Smile Че много помагат тези татковци (дядовци) Heart Eyes Heart Eyes
Бубе, и моят матрак е твърд, но не може да се навива на руло, затова си трая Simple Smile

# 179
ДД  Laughing
Честити месечинки на Габи и Мони  Hug Да са живи, здрави и много усмихнати  Hug
Деси, аз мисля че 37,2 е напълно нормална температура - бебешката по принцип е по-висока  Peace
Момичета, благодаря ви за милите думи за моето момиче  Heart Eyes  Hug
А_val, явно на нашата дата се раждат ящни девойки  Laughing
Мисля, че Тиянка пак  е болна  Confused През нощта кашля няколко пъти и пак е с хрема  Confused Преди две седмици беше същата работа. Уж беше минало, но хремата остана, една мокра такава всяка сутрин, после се оправяше. Водих я няколко пъти на доктор, преслушват я, нищо уж няма.Вчера й взеха секрет от носа (една вещица, която беше толкова груба, че милото ми бебче се скъса да реве както никога до сега). А тази нощ се появи и кашлица   ooooh! Нали уж е на кърма, би трябвало имунитета й да е по-силен, но не... Cry
В тази връзка искам да попитам консултантките по кърмене: ако не се храня достатъчно здравословно ( а аз не бих казала, че го правя) възможно ли е бебето да не получава достатъчно витамини?

Общи условия

Активация на акаунт